vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 nemáš zač borče! ještě řekni, který auto tam nejvíc zahvízdalo a dám si tě do kamarádů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ...ty jo to je otázka...kdyby jsi se optal který tam nejvíc začmoudilo.....chjo...ale mě se tam nejvíc líbila ta oktávia scout....ta je krásná....a jak projela to byl hukot....hvízdalo jí to od koleček....jej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 dávám si tě do kamarádů Mí-ro! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) Teda vorlajz, ty vole klobouk dolu, čumim jako vůl. To je jak Novoroční projev prezidenta EDT. By tě kluci měli jmenovat čestným předsedou. Perfekt napsané. P.S. Foromenová taky všechny pozdravuje. Vorlajz, jsem si tě taky zařadil do kámošů. Editováno: 12. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 díky za poklonu pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 dobrej nápad kucí s těma kamarádama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 I mě bude ctí vorlajz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) Najmis: no já myslim, že to má jméno, kdo ho nalejval pivem? Budeš pvní v dopise pro Srstku Vorlajz: Do sbírky chvály čtyřkolky: Náááááááááááááádherná, a jak umí v zatáčkách zpívat :smich: Editováno: 12. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) ... ale řekni, není to pravda? nene, řekl bych, že jen odvádíš pozornost od toho, že pánové v off-roadových OII s benzínovým motorem jsou na tom podobně a ještě jsou drzý P.S. z principu ti to chválit nebudu. Ale jinak je Scout pěkný svezení, jen bych volil ropáčka a jinou barvu Editováno: 12. Srpen 2008, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 vorjazíčku, prosím prosím, nedal bys na youtube i to video od fora??? to mi nejde stáhnout....prosím prosím.....jinak samozřejmě je tvoje driftová 4kolka výýýýbornej off-road Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jééé dneska mám tolik nových kamarádů! Petře... tak jasný... na druhou stranu vzhledem k tomu co jezdím za trasy a jak často, jsem volil benzín... je to dostatečně silný a krásně tichý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 uploaduji... ale bude to chvíli trvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Turnov Deváteho sobota, to když není robota. Do Turnova razím, za hlavu vše hazím. Staré známe potkám tady, neumřeme ani hlady. Prase už se dávno peče, pivko proudem teče! I nové tváře se tu objeví, kdo je fajn se projeví. Už těším se na ty lidi, budou rádi, že mě vidí? A už seznamuju se hravě, Ol@f, Cooco, Hrábě. Taky Danka, Dakie, Míra, ty krávo to je síla. Tangerín, Forča, Doli, Skaj vočima koulí. Hodně přijelo aut, taky jeden Scout! <3 Taky pěkný Fabule, vytuněný Oktule, Taky jeden krtek music, ne, nebyl to buzik! Pak na Kozákov už se jede, někteří mají tváře bledé. Strach mají z nehody, vše je to však do pohody. Organizace je to zkrátka skvělá, ví to kolona celá, 47 aut už si to frčí, kolemjdoucí jenom čučí! Pak na Vyskeř přesun nastane, Výčepní z židle povstane. Pivka rychle roztoží, s naší žízní zatočí. Poslední stan postaven, grilíček už zapálen. Prasátko upečené, a dva sudy vytočené. Tolik nových tváří, skvěle se to paří. Katka na brok ožralá, ta to teda schytala! Pivo, slívku, vodku, pěkně na pohůdku. K tomu kousek prasete. „Kam to pivko nesete?“ Danka u druhého stolu, zatím nalejvá si kolu. Každý nemůže být opitý, v tento večer nabitý! O půlnoci to je síla, z Bobíka stala se nám víla. S Vorlíkem tančící, kluci vy jste kančíci. :-) Krátký tanec u tyče, na co sakra čučíte? Akce je to prostě skvělá, baví se banda celá. K ránu už se hlásí únava, to zas bude ráno poprava. Nadýcháme všichni to je jasné, to budou číslice krásné. Po obědě už se domů valí, krásné vzpomínky zůstaly. A bude-li příště prase, tak pojedu zase! A víte proč skládám básně? páč v Turnově bylo krásně. Krásný holky, pivko, tanec. a nestálo to ani ranec! :-) Vorlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 vorlíku skládám :worthy seš prostě numero uno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 perfektní, perfektní, perfektní.............Vorlíku, ty jsi takovej druhej Štěpán Šafránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ty vole, ale vypadám snad líp ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 nevim jestli líp, ale pravdou je, že nejsi takový ucho jako Štěpánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Vorlíku super básnička, seš talent ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 no to je nářez...vorlíku ty teda válíš:-)))šikovný to klučík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 díky díky díky... ještě mám v plánu malou báseň na oslavu této skvěle akce, ale zatím mě nechytla můza...je mi jenom těsn blůza... Skś začať. Načo mám v SCOUTE tie tlačítka, Cooco má na aute parádne mračítka.... Chcem sa Vám všetkým ečte raz poďakovať, ste fajn ľudia. Za 5 hodín odlietam na dovču, tak keď sa vrátim sa ozvem. Ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 vorlajz, já nemám slov. To je špica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tak přátelé... jdu spát... zítra čaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 a všem díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 cooco:užijte si dovču...tiše závidím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Velké díky patří foromenovi. napsal mi na icq a hodinu sme spolu kecali a během toho sem si stáhnul to jeho video......Super Video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.