superfatty Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) abys věděl teda ty sklerozo jak vypadám.. myslím že fotku mého zadku nepotřebujete, ten vidělo asi polovina účastníků srazu.. ani sem netušil, že máte oči všude a že sklidím takové ovace Editováno: 14. Srpen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 To sem já, jak jako debil se opíram o zrcátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Džoudžou, koho myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) Já svou fotku dávat nebudu, moje auto znáte a můj ksicht je na profilu. Editováno: 15. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 chtělo by to sem hodit nějaký fotky s popiskama... nějak nevím jak kdo vypadá... teda kromě pár typů... Ol@afa, Radovana, Fakieho, Hráběte, eManola, Tanga... ale třeba Janina... hmm bavili jsme se spolu? udělejte někdo fotky s popisky plís!!! No jo, bavili, ale je fakt že už to bylo hodně večer, takže asi nevíš Joujou: taky nevim koho myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 jani postřelená husička se ozvala..vid mistře orle vorle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 přiznávám, pár nás tu je ale ty se tu taky sem tam ukažeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak ses k tomu připadal aj ty já tu sem tak průběžně občas sem něco přihodím ale nemůžu tu být every day nato prostě čas nemam..jsem tak napůl tady a napůl v terénu..což mě vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak Janičku si pamatuju.. žejo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 mole: super video a nejdůležitější na tom celým videu je to, že se chystá sraz na jaro...už se na něj moc těším, ikdyž bychom se určitě mohli sejít i v zimě a třeba v Mnichově hradišti na letišti si zařádit na sněhu. all: jinak vážení můsím Vám něco oznámit, ačkoliv na srazu mě Vorlajz bojkotoval tak nekecal a kdo mu pochvalil ten jeho tereňák (ikdyž někteří z nás i ironicky ) ak byl přidán do jeho přátel. Uplně omylem sem oteřel jeho profil a i já jsem u něj zapsán... Vorlajz: to teda čumím. Jen tak dál chlape, máš u mě malé bezvýznamné + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Sinius:v zimě se určitě něco dohodne...jezdíme většinou blbnout do mimoně na sníh....bobik,já, jakr a pár lidí co znáš...takže když bude sníh tak jedem:-))) Molefirst:pěkný fotečky...pěkný...a víš co by jsi pane mohl???dát sem videjko jak jsi natáčel.....natáčel jsi toho hodně co vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 superfatty:a ten pán jak je vedle tebe to je kdo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Sinius:v zimě se určitě něco dohodne...jezdíme většinou blbnout do mimoně na sníh....bobik,já, jakr a pár lidí co znáš...takže když bude sníh tak jedem:-)))Molefirst:pěkný fotečky...pěkný...a víš co by jsi pane mohl???dát sem videjko jak jsi natáčel.....natáčel jsi toho hodně co vím Tak ti nevím, ale asi si mě s někým pleteš. Teď už chápu ty vorlajzovo důrazné žádosti o fotky s popisama První video, co jsem sem dal bylo od Luckyho - to je ten pán s kšiltovkou na tom videu. A tipnul bych, že kameru v pařátech držel on, protože já žádnou nemám. Jenže prohrabat se stohem 400 videí, který měl pomíchaný na kameře a který jsem si od něj stáhnul je fakt na zeblití... Speciálně pro vorlajze přidám během dneška fotku do profilu, hned jak najdu nějakou inteligentní. P.S. Nejezděte do Letňan, včera mi tam vykradli auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 A pro JouJou: ty jsi tu ve skutečnosti pořád, odhalil jsem tě! Jen se před námi schováváš, abychom si nemysleli, že nic neděláš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak Janičku si pamatuju.. žejo... No to doufám Mole.first: ty jo to si děláš srandu, co ti vzali? Lidi sou takový ...., já zase válčim s těma kolegamam co nám promáškli kapotu Joujou: no jasně, vyhlížíš tu Kačku, viď Taky by se někdy mohl zopakovat sraz na čerňáku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 sakra lidi a mě si mezi přátele skoro nikdo nepřidal až na světlé vyjímky..a těm díky Mole. hele nemusíš na mě všechno práskat jsem tu inkognitooo Janča..ty aby ses nepřidala vid ? Chudák Kačenka si prý nic nepamatuje, proto její start ke slávě vzal rychlý spád zase na zem.. Mole: bud rád že ti nevzali celé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Asi to byl někdo, kdo potřeboval rychle prachy, protože rozbil okýnko u spolujezdce, nechal nám v autí svojí krev, šlohnul panel od rádia a pak ho asi někdo vyrušil, protože tam rádio debil nechal. žena říkala, že asi trochu poškodil defend - nevím jestli se neopíral o řadičku, když tam lezl a nějak to nezkroutil... Lidi jsou hovada - teď je to v servisu. Víc než ta škoda mě prudí to zařizování, který celý zůstalo na ženušce a ta si s tím neumí moc poradit. No snad to zvládne. Urazit jim pazoury.... To Janina: a vezme to pojišťovna, nebo jak to je vlastně moc promáčklý? Že mi tam nechali auto jsem samozřejmě rád. Ale že bych jim za to musel děkovat... P.S. Já jsem si tě do přátel dál, jouíku Editováno: 15. Srpen 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak dá sem někdo fotky se jmenovkama??? btw. bré ranko lamky :p to Džo... seš tam mi amígo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak přihlaště se někdo, ať má vorlík radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 kucíí jste moji nehlodalo tě svědomí ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ty vole, Janina mě nemá v kamarádech!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Asi to byl někdo, kdo potřeboval rychle prachy, protože rozbil okýnko u spolujezdce, nechal nám v autí svojí krev, šlohnul panel od rádia a pak ho asi někdo vyrušil, protože tam rádio debil nechal. žena říkala, že asi trochu poškodil defend - nevím jestli se neopíral o řadičku, když tam lezl a nějak to nezkroutil... Lidi jsou hovada - teď je to v servisu. Víc než ta škoda mě prudí to zařizování, který celý zůstalo na ženušce a ta si s tím neumí moc poradit. No snad to zvládne. Urazit jim pazoury.... To Janina: a vezme to pojišťovna, nebo jak to je vlastně moc promáčklý? Že mi tam nechali auto jsem samozřejmě rád. Ale že bych jim za to musel děkovat... P.S. Já jsem si tě do přátel dál, jouíku Zase extra promáčklý to není, ale vidět to je Pojistku na to nemáme a ty kolegové se ktomu moc přiznat nechtěj, ještě aby jo, když byli ožralí jak prasata.... Vorlajz: už tě tam máááááááááááám Joujou: mám tě tam už dlouuuuuuuuuho Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 hele a je ten lak i prasklej? Jestli ne tak by to mohlo jit tim vytahovanim za lidovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Prasklý to neni, jo tam asi pojedem, co sem zjišťovala tak cena je 500 - 1500. No zato že sme to neudělali mi, je to cena celkem vysoká, doufám že se domluvíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) superfatty:a ten pán jak je vedle tebe to je kdo???? to MÍRA: to je jeden otrapa, co se mnou bydlí doma. někdy ho s sebou beru na srazy.. to Janina: Vorlajz se měl zeptat mě, kdo jsi. Jinak horší fotku si neměla, tam vypadám jak po base piv A PŘIDÁVÁM TY SLÍBENÉ BÁSNIČKY !! VaV_basnicky.pdf Editováno: 15. Srpen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.