mira Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 bREJ DEN dětska:-)koukám jak není pracovní den tak nikdo tu:-))) Votliku:koukám ty jsi nám nějak zkrásněl na černovlásku :-)))(viz foto v avataru:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Vorliku jsi ze slovenska?? tě coco asi plácne přes prsty že jsi sem dal jeho senoritu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Po delsi dobe sem se dostal zase k fotkam tady par fotek... na videu se pracuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Tak pánové a dámy, trochu jsem si pohrál a je DVD. Použité materiály: 1) moje video 2) mole.first video 3) spanilka video 4) souhrn foto skoro od všech Pokud by měl někdo zájem, pls na SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Nějak nám to tu umírá Tak mi dnes odjíždíme na dovču, tak se tu mějte pěkně a zase to tu nějak oživte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Kdyby bylo vice casu tak uz mam video davno hotove ale bohuzel sem byl skoro celej tejden pryc pracovne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 JasteR:my si počkáme....ty děláš vždy dobrý videjka tak šup.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 foromen... no na DVD by som mal chut..ale na SK je to dost tazke ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Na slovensko je akorát o 100Kč více a více papírování, ale to záleží na něm jestli to bude chtít poslat, takže si myslim, no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Stene, snad by to neměl být problém. Poptám se na poště jak ceny a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 j dik moc foromene.... ked to bude dobierkou tak ja budem platit za dobiuerku 350sk plus prevod na slovensku menu dalsich 350sk .. preto vravim že sa mi to asi neoplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 ahoj lidi, o víkendu jsem byl bez netu... takže proto jste tu měli klid ... hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 vorlajz: no, taky sem tu od patku nebyl a dneska když sem se přihlásil tak sem se až divil, že jsi tu nevyhrožoval dalším, kormě mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 vyhrožoval???? l o l ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 jojo, vyhrožovat.........hele vorlajz, ta tvoje RZ co máš od Pentadiuse, tak díky ni asi dostane Pentadius další kšeft, brátrovi se ta tvoje líbí a chce si nechat udělat něco na svoji káru v těch tvejch barvách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 jj... Vorlajz má halt vkus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Video mam dostrihany jeste ho upnout na youtube.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 taky to nestíhám číst, prostě nejpovedenější akce roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Stenlíku náš bratře slovenský :a nebo se musíš poptat kdo náhodou jede na slovensko od nás...že by ti to hodil...a nebo si pro dvd přijeď uděláme další sraz Worlíku:ses někde válel v jeskyni že jsi tam neměl internet....říkáš po víkendu odpočatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 hh... já jsem náhodou rád, že nemám na baráku net... to bych byl furt u kompu... hh... jinak neteř slavila 7. narozky, takže v sobotu oslava a v neděli jsem uklidil pár kamenů a pořezal nějaký dřevo... takže aktivní odpočinek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 ... a v neděli ........ a pořezal nějaký dřevo... takže aktivní odpočinek! wink.gif ty nevíš, že v neděli se odpočívá a nesouloží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 no víš.... hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Stenlíku náš bratře slovenský :a nebo se musíš poptat kdo náhodou jede na slovensko od nás...že by ti to hodil...a nebo si pro dvd přijeď uděláme další sraz Worlíku:ses někde válel v jeskyni že jsi tam neměl internet....říkáš po víkendu odpočatej dalši srazek??? no to nevim nevim.. hehehe... tedka sem trosku off z financema ten turnov mne nejak dal zabrat .d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 ... ty nevíš, že v neděli se odpočívá a nesouloží? Jak může odpočívat někdo, kdo má středu 7.dní v týdnu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 (editace) Sestrihane video ze srazu je na svete Editováno: 18. Srpen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.