Jayson Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 jsem první kdo viděl video od Jastera je na youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 JasteR: krásný videjko! díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Sestrihane video ze srazu je na svete JasteR: krásný videjko! díky! Neni zac, muzes ho hodit na prvni stranu jestli chces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 dobrej postřeh, úplně sem na to zapomněl kua díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 pěkný video... chtěl bych Jesterovi poděkovat, že mi tam věnoval tolik času! ty vole!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 pěkný video... chtěl bych Jesterovi poděkovat, že mi tam věnoval tolik času! ty vole!! Neni zac .... kazda minuta videa je asi hodina stravena u pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 (editace) Pěkný video . P.S. mimo Stenlyho nikdo jinej DVD nechce? Editováno: 18. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 JasteR: super práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 jaster. chlape bolo by možme poslať mi to video mejlom aelbo cez ajsikju?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 jaster. chlape bolo by možme poslať mi to video mejlom aelbo cez ajsikju?? Neobjednáme si DVD u foromena a Dakie je vezme sebou do Ostravy pokud se zadaří a pojede na sraz v září ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 jaster. chlape bolo by možme poslať mi to video mejlom aelbo cez ajsikju?? Video ve slabe kvalite pro YT ma asi 85mb v mpg1 v lepsi kvalite tusim mpg2 to ma asi 312mb to oboje pres email nebo icq nedostanu, navic sice mame 6mb net ale upload je tragicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Hrábě, klidně ti ho pošlu, není problém . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Ať tomu DVD uděláme menší reklamu : vešli se na něho I. a II. Turnovský sraz se všema dostupnýma fotkama a videem ??? Jestli jo, tak uvidíme jestli ho bude chtít jenom stenly a domluvíme se pak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) Na tom mém DVD je pouze materiál z 9.8. 2008, tedy II. sraz. Co tam je viz. výše. Celkový čas je cca 1 hodina + - . Editováno: 20. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Hrábě, taky bych už docela rád viděl videa z prvního srazu, bohužel náš dvorní kameraman je tak trochu lemra.. doufám že to stihne aspoň do Doks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Tak to by do těch Doks teda stihnout mohl a nebo ať přepošle materiál foromenovi pokud by měl čas on. Maximálně mu k tomu přidáme ještě 6. týdnů do škodahome v říjnu a to už by měl !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Jenže když mi to pošle už stažený a upravený, tak já s tím toho moc už nenadělám. Potřeboval bych to v syrovém stavu, tedy na kazetě s kamery. A muselo by to být na kazetě HI 8. A to taky není jednoduchý, protože ani tak mi to kamera nemusí vzít. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Uvidíme co "na to" dvorní kameraman EDT a jak se k tomuto úkolu postaví !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 problém je, že to je točený digi kamerou s HDD, takže žádná kazetka a bohužel to má u sebe pan majitel kamery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 problém je, že to je točený digi kamerou s HDD, takže žádná kazetka a bohužel to má u sebe pan majitel kamery dobrá zpráva - našel jsem stažená videa z Luckyho kamery. do doks vám to dovalím ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Mole:draku takže kdo to chce vidět ať přiklusá do doks.....kurňa a a já zase uvidím pič.....páč doks nejedu..možná....co stím..Lucky to nedá někam aby si to mohl každý zkouknout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Třeba to pak dá foromen všechno dohromady na jedno DVD a potom už nebude probléma to rozposlat dál ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 To myslím nebude problém, pokud se to na jedno DVD vejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 v pohodě, snad to zvládne mole.first ale nebudu mluvit za něho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) To myslím nebude problém, pokud se to na jedno DVD vejde . Musí !!! Editováno: 21. Srpen 2008, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.