Publikováno Červen 2, 200817 r Ted me napada,mela octavka v laurin and klement v roce 99 uz cire svetlomety?
Červen 2, 200817 r tak Lak měly snad čirý lampy od začátku, podle mě presne tak....ale kryci plocha je narozdil od plastovejch svetel(face 00) ze skla...
Červen 2, 200817 r Autor presne tak....ale kryci plocha je narozdil od plastovejch svetel(face 00) ze skla... No ja jen ze mi jeden typek rikal ze v roce 99 nemeli cire svetla a takze to neprihlasim ptz mi neuznaj ty svetla
Červen 3, 200817 r Já mám octavku r.v. 1997 a mám tam světla L&K. A nikdy žádný problém ani na technické a ani u policejní kontroly.... Teď spíš mám dilema, zda-li tám dát HID sadu H4 bixenon 6000 K.
Červen 3, 200817 r No ja jen ze mi jeden typek rikal ze v roce 99 nemeli cire svetla a takze to neprihlasim ptz mi neuznaj ty svetla to je nesmysl. Nebudeš s tím mít žádný problém.
Červen 4, 200817 r Problem by si mal vtedy, keby tam boli svetla z Favorita alebo z Felicie. Toto su svetla original na to auto, ibaze z luxusnejsej verzie Upraveno Červen 4, 200817 r od BEDUIN
Červen 8, 200817 r s hid to uz STK neprojde. Evidencka pri prihlaseni by naopak problem nebyla Ja myslim ze pro ceske STK neni problem absolutne nic ...
Červen 8, 200817 r Já mám octavku r.v. 1997 a mám tam světla L&K. A nikdy žádný problém ani na technické a ani u policejní kontroly.... Teď spíš mám dilema, zda-li tám dát HID sadu H4 bixenon 6000 K. Pokud se rozhodnes pro xenonovou HID sadu, radeji popremyslej o dodelani cocek do svetel, dela to myslim xenonman na www.bixenony.com. Jednak to vypada skvele (muj nazor) a navic budes mit vetsi sanci ze to bude svitit tak jak ma, ikdyz pokud se pouzije spravna HID sada (ne D2s do parabol D2R) a udela se dobre geometrie pak ani tehdy by jsi s tim nemel mit problem alespon do funkcnosti. Polici je vec dalsi
Červen 8, 200817 r ja nakonec koupil origi Xenonovy svetlomety + cidla naklonu a funguje to paradne. Asi nejlepsi reseni
Červen 8, 200817 r ja nakonec koupil origi Xenonovy svetlomety + cidla naklonu a funguje to paradne. Asi nejlepsi reseni O tom asi zadna
Červen 8, 200817 r to jo, ale ta cena .... musel jsem udelat i facelift + lak + ty svetla, naklony, konektory , piny ... celkem jsem za to dal tak 25000 ~30000 Kc (( Nevim jestli to nebyla zbytecna investice, ale s RS naraznikem a xenonama to auto vypada o dost lip
Červen 8, 200817 r to jo, ale ta cena .... musel jsem udelat i facelift + lak + ty svetla, naklony, konektory , piny ... celkem jsem za to dal tak 25000 ~30000 Kc ((Nevim jestli to nebyla zbytecna investice, ale s RS naraznikem a xenonama to auto vypada o dost lip Zbytecna bych nerekl, mas to alespon komplet jak to ma byt. Ovsem pokud ma nekdo predface tak se mi ta varianta s dodelanim taky velice libila, navic ti vybrousi i sklo takze to mas jako L&K ale s bixenonem a to je ta vyhoda oproti klasickym orig. xenonum = dalkovy i xenon. Ale origo je origo.
Červen 22, 200817 r Pokud se rozhodnes pro xenonovou HID sadu, radeji popremyslej o dodelani cocek do svetel, dela to myslim xenonman na www.bixenony.com. Jednak to vypada skvele (muj nazor) a navic budes mit vetsi sanci ze to bude svitit tak jak ma, ikdyz pokud se pouzije spravna HID sada (ne D2s do parabol D2R) a udela se dobre geometrie pak ani tehdy by jsi s tim nemel mit problem alespon do funkcnosti. Polici je vec dalsi a čočky do světel maj tihle kluci nějak homologovaný nebo to je černota?
Červen 23, 200817 r homologovane cocky dorabane? Nehroziii... Pokial neratas za dorabanie pouzitie kompletnych xenon svetiel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.