Publikováno Červen 3, 200817 r nazdar ! Neviete mi niekto poradiť, kde by som zohnal chip imobilizéru do kluča na feldu 1.3MPI
Červen 12, 200817 r to myslim ani neseženeš, já sem ztratil klíče a stálo mě to normálně v zámečnictví 875kč a bez imobilizéru stoji klíč 75kč ale myslím že ten samotný čip je bez šance sehnat
Červen 13, 200817 r k felde prizpusobis jakykoli cip(stejne generaci immo) treba z jineho auta,na vrakaci ti staci sehnat klic s cipem..musis ale mit alespon jeden funkcni klic
Červen 20, 200817 r Autor Čip som už zohnal ,problém je v tom , že nemám ani jeden funkčný kluč a neviem ani PIN.Ako sa dá vyčítať PIN bez funkčného kluča
Červen 21, 200817 r PIN bez funkniho klice nezjistis ! (jedine skodovka snad pokud nebyl menem zjisti) musi se otevrit jednotka immo(je to ta cerna krabicka pod budikama nad volantovou tyci) a vycist pin programatorem z procesoru,jina cesta neni... Upraveno Červen 21, 200817 r od honzik
Červen 22, 200817 r vyctes obsah pameti a zjistis pin. asi nejjednodusi dat immo nekomu kdo to delal,jinak budes zjistovat kde je pin ulozen (je vedle SKZ) a prevadet do hex a pod...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.