Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zase to můžeme obrátit a brát tak, že i my jako zákazníci vlastně výrobce do podobných věcí ženeme. Každý se snaží koupit vůz, který spotřebuje co možná nejméně paliva atp. Ale to už to točíme do určitých teorií, které si v ničem nezadají s teoriemi o nekonečnu a mimozemšťanech :kol-28:

Systém lze vypnout i trvale, ale nikdo ti neřekne kde; ani já ne, protože to opravdu nevím. Systém využívám denně jako uživatel a nevadí mi. Jen vím, že když jedno z čidel zahlásí závadu, celý systém se vypíná ;)

No a ta poslední věta řeší celý ten problém (samozřejmě pro někoho). :kol-28: Donutils mě mrknout do učební pomůcky tohoto systému (sice z roku 2010) a jedno takové bych tam viděl. :kol-31:

tak kamarád má A1 a každou jízdu vypíná Start/stop na palubovce :)

No a vo tom to je, najít způsob, jak to deaktivovat na pořád. Kdejaká kravina se dá v menu MaxiDotu (palubního počítače) nastavovat a toto nejspíš ne. :kol-32:
Ale co, ve svém autě tento vynález nemám. :kol-28:

tak ak staci prerusit jedno cidlo, tak si staci vybrat to najmenej podstatne :)

mna by fakt pobavilo, keby S&S malo separatnu poistku a tu by stacilo vytiahnut :D

Nebojte nič, ako dnes vypneme VAGom napríklad signalizáciu bezpečnosných pásov alebo ostrekovač svetiel, tak vypneme aj S&S :palec2:

Od 2.2.2013 u prodejců. :kol-31::kol-47:

slint slint...uz se tesim az budou promo projizdky

... no já jsem zvědav na ty reakce, až se auta objeví na 15" a 16" :)

HURI ........... kde jsi ji videl ? nekde v prahe ? ;)

na Strahově :-) byla tam už včera a dneska ráno jsem jel okolo, tak jsem akorát stihnul jak s ní zajíždí někam dovnitř. Nevím jestli bude k vidění..

aha aha ;) a prolezl si aspon vnitrek ? ;)

koukal jsem jenom přes stáhnuté okénko, no prostě TOP výbava, holota bude hrozná :kol-28:

mel si jim rict at ti to pucej :D

o vybave to je jasny :D ale treba prekvapeji ;) ikdyz nevim no :D

hlavni je ze uz v pondeli uvidime CENY a STUPNE VYBAVY a taky hlavne co vsechno bude za PRIPLATEK :D

no to je jasny.za priplatek bude vsechno...co bys asi tak mohl cekat:D

ze treba prekvapeji a trochu se jim rozsviti nez u RAPIDU :D

Někde jsem zaslechl, že prej i volant bude za příplatek, jinak v holobytu jen kus klacku na manévrování :(

já si prostě myslím, že ty ceny budou téměř totožný se stávajícíma u o2, max o těch třeba 20k víc, ale zase je to větší nový auto, takže by ten příplatek byl ospravedlnitelnej. Je to pěkná holka a jsem zvědavej na ostatní varianty (Scout, RS, combi atd.)

No a popravdě si nejsem vůbec jist nějakou bůhvíjak světlou budoucností rapidu, nějak mě to auto připadá téměř zbytečný vzhledem k cenový politice...když s cenou půjdou do budoucna znatelněji dolů, tak to bude jiná, takhle to nebude žádná slava s prodejema :)

Upraveno od Jendoslav

Miesto Rapida a nástupca Romstra mohol byť radšej nejaký malý VAN, napr. ako Touran, prípadne aj v pracovnej verzii a ešte by nahradil aj doterajší Praktik.

Upraveno od DavidSK

Ono by stačilo udělat jednoprostorovou kastli na stávající platformu Roomster/Rapid, ten podvozek je dostatečně dobrej a stabilní. Jenže to zase nedovolej soudruzi von Vlkohrad...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.