Leden 2, 201312 r Zase to můžeme obrátit a brát tak, že i my jako zákazníci vlastně výrobce do podobných věcí ženeme. Každý se snaží koupit vůz, který spotřebuje co možná nejméně paliva atp. Ale to už to točíme do určitých teorií, které si v ničem nezadají s teoriemi o nekonečnu a mimozemšťanech Systém lze vypnout i trvale, ale nikdo ti neřekne kde; ani já ne, protože to opravdu nevím. Systém využívám denně jako uživatel a nevadí mi. Jen vím, že když jedno z čidel zahlásí závadu, celý systém se vypíná
Leden 2, 201312 r No a ta poslední věta řeší celý ten problém (samozřejmě pro někoho). Donutils mě mrknout do učební pomůcky tohoto systému (sice z roku 2010) a jedno takové bych tam viděl.
Leden 2, 201312 r No a vo tom to je, najít způsob, jak to deaktivovat na pořád. Kdejaká kravina se dá v menu MaxiDotu (palubního počítače) nastavovat a toto nejspíš ne. Ale co, ve svém autě tento vynález nemám.
Leden 2, 201312 r tak ak staci prerusit jedno cidlo, tak si staci vybrat to najmenej podstatne mna by fakt pobavilo, keby S&S malo separatnu poistku a tu by stacilo vytiahnut
Leden 2, 201312 r Nebojte nič, ako dnes vypneme VAGom napríklad signalizáciu bezpečnosných pásov alebo ostrekovač svetiel, tak vypneme aj S&S
Leden 3, 201312 r http://auto.idnes.cz/cena-nove-skody-octavia-0vl-/automoto.aspx?c=A130103_124310_automoto_fdv
Leden 4, 201312 r tak jsem ji konečně viděl málej jsem si do toho taky sednul... http://www.youtube.com/watch?v=CaDqT8ONlJQ http://www.youtube.com/watch?v=gFB_2dEMlqk
Leden 4, 201312 r na Strahově :-) byla tam už včera a dneska ráno jsem jel okolo, tak jsem akorát stihnul jak s ní zajíždí někam dovnitř. Nevím jestli bude k vidění..
Leden 4, 201312 r mel si jim rict at ti to pucej o vybave to je jasny ale treba prekvapeji ikdyz nevim no hlavni je ze uz v pondeli uvidime CENY a STUPNE VYBAVY a taky hlavne co vsechno bude za PRIPLATEK
Leden 5, 201312 r Někde jsem zaslechl, že prej i volant bude za příplatek, jinak v holobytu jen kus klacku na manévrování
Leden 5, 201312 r já si prostě myslím, že ty ceny budou téměř totožný se stávajícíma u o2, max o těch třeba 20k víc, ale zase je to větší nový auto, takže by ten příplatek byl ospravedlnitelnej. Je to pěkná holka a jsem zvědavej na ostatní varianty (Scout, RS, combi atd.) No a popravdě si nejsem vůbec jist nějakou bůhvíjak světlou budoucností rapidu, nějak mě to auto připadá téměř zbytečný vzhledem k cenový politice...když s cenou půjdou do budoucna znatelněji dolů, tak to bude jiná, takhle to nebude žádná slava s prodejema Upraveno Leden 5, 201312 r od Jendoslav
Leden 5, 201312 r Miesto Rapida a nástupca Romstra mohol byť radšej nejaký malý VAN, napr. ako Touran, prípadne aj v pracovnej verzii a ešte by nahradil aj doterajší Praktik. Upraveno Leden 5, 201312 r od DavidSK
Leden 5, 201312 r Ono by stačilo udělat jednoprostorovou kastli na stávající platformu Roomster/Rapid, ten podvozek je dostatečně dobrej a stabilní. Jenže to zase nedovolej soudruzi von Vlkohrad...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.