Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

beztak zase narvali kufr 100kg zátěží aby to vypadalo aspoň takto : lol:

ale nelíbí se mi nad denním svícením v těch šrámech svítí žárovka nebo co, že to je dožluta to tam nemohly dát bílou ledku aby to ladilo  :kol-44:

jj, ako parkovacka svieti LED svetlovod + halogenova W5W... to by bola asi prva vec, ktoru by som vymenil ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kombi verze je hezká, praktická, ale tím to končí. Když jsem zkusmo sestavil verzi která by mi vyhovovala tak cena byla tak vysoká že by byl nerozum v dnešní době do toho investovat. Dnešní zpráva dne je že prodej aut leden-únor poklesl o více než 20% a tak vzhledem k situaci můžeme brzy očekávt vlnu slevnění a akčních nabídek. Nabo taky pokud by situace okolo propadu pokračovala dále ještě horší varianty vývoje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

krasa.. tak v zakladu ma tohle vozitko za 370 000 korun toto

Základní výbava Active obsahuje elektronickou kontrolu stability, sedm airbagů, dva úchyty Isofix vzadu, palubní počítač, rádio s USB vstupem, elektricky ovládaná okna vpředu, elektricky nastavitelná a vyhřívaná zpětná zrcátka nebo zadní stěrač.

aspon ze to ma ten zadni sterac bez priplatku..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. a chlubit se u tohoto auta radiem s USB vstupem je fakt vysmech.. ze by tam nechali tu cernou diru s ISO konektorem?? To by bylo fakt maso.. takze pokud to shrneme kolem a kolem, tak za ambiente s trosku slusnejsi vybavou, motorem 1.4 TSi si nachystame min. tak 500 000.. a to se vylati..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to těžký. Vždycky záleží s čím OIII (škodovku) srovnáváme. Pokud jí budem srovnávat s korejcema tak ano pak je drahá... za 370 000,- lze koupit hjundaje i30 kombi výbava trikolor motor 1.6 gdi 99kw s klimou a poměrně dost slušnou výbavou + diskutabilní zárukou 5 let. Pak je tu ,ale srovnání s opravdu létama prověřenými a kvalitativně  neoddiskutovatelnými značkami jako je VW ,BMW, Mercedes, Toyota ,Mazda , atd ..a tam je zase škodovka s cenou prostě níž. Není pravda ,že u renomovaných značek dostanete za stejný peníz stejnou porci výbavy jak tu občas někdo hlásí.   Za ty peníze tam auto v dané třídě ani nekoupíte. Otázka zní.. je Škodovka lepší než Hnujdaj - Kia  - Dacia (i stou lidé někdy srovnávají) nebo ne ? Protože o nic jiného tu podle mě nejde. Nikdo nemůže křičet že je Oktávka drahá jestli zároveň souhlasí ,že je kvalitou na vyšší úrovni než např. korejci. Přiznám se že sám nevím co bych volil kdybych měl limit 370 000,- na auto a čekal rodinu....

Editováno: , autor: memory2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevíte někdo jestli panoramatická střecha bude i do liftbacku nebo je to výhradně pro combi ?

Jo toto me tez zajima, uz jsem to tu kdysi oteviral, ale bez kloudne reakce. Nechtel bych si kvuli ni kupovat kombika, protoze bych ji moc chtel. Vi nekdo jak je pano strecha pro O3 vybavena (napr. je mozna fotovoltaika pro vetrani ?) ?

Videl jsem nejaky liftback, ktery se zdalo, ze ma pano strechu, bylo to auto, ktere bylo ukazovano v souvislosti  prvni kradezi "deleneho" Columba...

 

Take nikdo moc nevi, zda-li bude i couvaci-parkovaci kamera z fabriky, abychom ji opet nemuseli dodelavat se sesterskych komponentu

Editováno: , autor: omicron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ja ti to napisu... ja mel 270 000 a vybiral auto...nove i jete.. decka 7a3 roky.. sel jsem do nove fabie combi, motor 1.4 63kW, akci verze ambiente plus.. auto ma za rok a pul najeto 35000km, je predelano na LPG, jezdim za 1.20kc na km a jsem max spokojen.. k vybave-klima, sunset, hagusy, elektrony antares, mlhovky s dennim svicenim, palubni pc, zaruka 4roky/60t km, radio s mp3, metaliza cappucino,vyhrivane zrcatka+pr. okna v elektrice, plnohodnotna rezerva se zvedakem, zadni sterac ... za ty penize mi to prijde adekvatni.. za cenikovou cenu 350 000 bych si to fakt nekoupil.. jedine co mu chybi je vyhrivani sedacek, ale to neni problem dodelat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JirkaBrno > Tak o tom žádná. Jestli se ti podařilo sehnat tuhle výbavu v takový akci tak není co řešit. Však OIII taky jednou bude v akcích ,ale teď je to novinka takže zatím asi ne. Otázka spíš .ale zní co bys koupil kdyby tahle možnost nebyla (akce) jestli bys teda šel do starší škodovky nebo třeba novýho korejce...( ikdyž za 270 by to nebylo žádný terno ani u korejců)

Editováno: , autor: memory2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to nebyla zadna spesl akce, byla to ambiente plus, ta je i ted, jen je misto zaruky loketka.. a cena je tusim o trosku vyssi, ale presne nevim.. pokud by fabka v akci nebyla, tot otazka... asi do jete oktavky, Tdi,.. pravdepodobne..ovsem musel bych cekat na ,,kup,, ne na nejakou stocenou vonku..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...