Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

prosím vás, mohl byste mu někdo odpovědět, já už na něj nemám sílu     

jako politik,že? co se nehodí,o tom se nemluví..

OIIIC 1.8 TSI 4x4 DSG Elegance v plné výbavě.Ceníková cena 1 074 100 Kč.

viděl jsi ten film  "Blbec na večeři" ?  Moc pěkný, doporučuju !

tak to je pěknej ranec..to snad by nebylo ani za Supeba?

U toho se jde dostat na 1.2M,jak nafta 2.0 TDI 125 KW DSG L&K,tak 3.6 FSI V6 4x4 DSG.

viděl jsi ten film  "Blbec na večeři" ?  Moc pěkný, doporučuju !

hochu hochu,tak aspoň jednoduchá otazečka,snad to tvá hmota nahore zpracuje..proč čerstvě ještě nenabažen CCčkem se člověk tak angažuje tady,já bych na net ani nepomyslel..a ty to tady tak válíš..

tak asi ho neviděl, to je škoda  :smich:

Já taky ne,je dobrej? :kol-28:

manfroto,co jsi na tomto foru udělal pro jiné členy? Jak a kde jsi jim třeba něco poradil? Zatím tady jenom prndáš nesmysly. jirka je tady už přece jenom nějaký ten pátek a škodovek měl dost. Co ty vlastníš vůbec za vůz?

Upraveno od Pawouk

no, trochu podobnej, jako četba tady  :smich:  :smich:  :smich:

manfroto >Nemůžeš přece soudit ostatní podle toho jak bys jednal ty. jirkaK má přes 3000 příspěvků ty jich máš sotva 300 takže je dost pravděpodobný že už sem nějaký pátek chodí a má k tomu tady nějaký vztah. Zřejmě proto to tu neopustil když koupil CC . Nějak taky nechápu co se ti v hlavě urodilo za problém..

Upraveno od memory2

zase žádná odpověď..asi je to pro někoho těžké.. :kol-47: ale byly to jednoduché otázky to musíte uznat..já mám novou krátkou fábii 1.2 tsi 63kw 5.000km :kol-47:

Já ty odpovědi pochopil,copak ty ne? To tedy ovšem nebude problém jirky...

tak alespoň je trochu srandovní večer, když už počasí za nic nestojí, ne ?

samej mistr fora tady atakuje..kdyby bylo vidět u každého jména co kdo dělá,kdo reklamu a kdo je nestraný,to by byl šupec..aspoń bych věděl komu vůbec odpovědět..

radši už neodpovídej nikomu a máš to dilema vyřešený 

a jak zněly ty odpovědi? na co jsem se ptal..žádný špatný umysl zatím nebyl..ale ni jsem se nedozvěděl..rád bych četl od nestranných uživatelů

Co, kdybyste si vaše problémy řešili přes SZ ?

přesně tak,ať si je řeší tam..a majitelé nebo budocí i přítomní majitelé a´t se rozepíší..

Ty jo chvíli tady nejsem a zase se tu řeší hovna..... :wallbash:

Možná by stálo za to promazat ty OT výlevy. Ať už je napsal ten,či onen,mě nevyjímaje. :kol-34:

Upraveno od Pawouk

Nechapu jednu vec, ma se zmenit naprava a viceprvek nyni bude i 77Kw a 110Kw.
Pak ty nedochazi proc ji nedali do benzinu 103Kw.  Asi vi ze po ni bude poptavka tak by malo vydelali nebo nevim.

Víceprvek pro méně výkonný motorizace platí jen pro 4x4. Např. O1 1.9TDi PD 74kW ve verzi 4x4 taky měla víceprvek.... Logicky tedy není ve verzi 103kW benzín, protože nebude ve verzi 4x4.

Upraveno od Molvy

Aha, tak to jo

jinak v novinkach se taky pise o el.otvirani patych dveri, ja mel za to ze je to uz u kombiku standardem, takze mi jako chcete rici, ze kdyz jsem v utery objednal combi v eleganci

ze si i nadale budu v zimne svuj hudebni vercajk pokladat do snehu abych si otevrel kufr ???

tak tam hned zítra brnkni a doobědnej,jestli to teda ještě půjde..a pokud ti není líto těch peněz..

U té 4x4 je jediné konstrukční řešení zadní nápravy víceprvek tak proto to tak je pro všechny motorizace bez ohledu na výkon motoru.

A k tomu tématu jaký je kdo Škodovák uvedu mojí historii. V roce 1981 v 15 letech jsem měl první Škodu Rapid 1936 a byla zadarmo. Pak následoval Populár, Liduška, Tudor, Sedan,Š 1202, Octavia 440-445, Škoda 1000 MB, Š100, Š110. Š120 a nakonec Octavia 1,8T. Z těch předchozích aut byla řada vícekrát a jen starých Octávií bylo osum. Celkem všech aut do dneška bylo 49 a tedy více než mi je. Takže asi moc lidí zde nebude s takovou historii, jenže já již se Škodou nepočítám a to s důvodu cenové a výbavové politiky, Volba motorizací a diktát stop start tlačítka a dalších komplikací. To jsem i osobně řekl ve včerejším hovoru z MB když jsem byl dotázan na spokojenost se značkou.

Upraveno od wolfspitz

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.