wolfspitz Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Já mám u svého terénního auta podložky 30 mm na každým kole a jsou to z eloxovanýho lisovanýho duralu a ty jediný jsou odolný soli a jsou lehký a odolný. Nic jinýho nedoporučuji. Bohužel v domácích podmínkách jsou nevyrobitelné a stejně potřebují homologaci pro všechny případy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 A hlavně risk z neplnění po dopravní nehodě nestojí za experimenty..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Jaký šrouby se používají na 17" kola (Teron)? M14x1,5x...? Dále se jedná o dosadací plochu kužel nebo koule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Obecně Škodovka tvrdí, že kulová dosedací plocha je na plecháče, kuželová na hlíny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 origo šróby sú na origo hliníky a plecháče tie ISTÉ!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 A to jsou teda jaky? Mam dojem, ze na hliniky (tedy orig. Teron) se pouziva kulova dosedaci plocha, ale ruku do ohne bych za to nedal. Podle Ekkara Skodovka tvrdi neco jinyho.. Respektive budu davat podlozky, takze i delsi srouby, ale ted jaky..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 áno tie s kuľovou dosedacou plochou http://www.skoda-dily.cz/eshop/wht001812-sroub-kola-m14.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Dobre diky. Jen teda na tom shopu maji srouby M14x1,5x29 a podle ETKY jsou original M14x1,5x27. Ted co je pravda?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 to čo ti píše ETKA,čiže M14x1,5x27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Je tam na stopro M14x1,5x27 koule, měnil jsem obyč šroub za bezpečnostní na Alarisech a tento rozměr odpovídal původnímu šroubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Díky Tak dnes jsem pridelal cerny kryt zrcadel a ram masky. Pekna jebacka. Puvodni ramecek neprezil... Pro Lokasona: sundanej ramecek spz a docasne i MOTORCYCLES Fotky Darji z posledni doby 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 mas chybicku ve jmene ale toreluju to samozrejme chvalim a zadny DOCASNE ! na trvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 (editace) tie ledkove zadne svetla su proste sila. edit: myslene pozitivne Editováno: 10. Srpen 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 (editace) ano a přední halogeny bohužel taky. edit: zadní taky pozitivně, přední bohužel ne. Jinak krásný auto pizdí hnusná parabola. Už by taky mohli ty xeny dávat do standardu. Naprosto chápu pohnutky, proč xenony nekoupit, byl jsem před pár lety ve stejný pozici, když jsem kupoval OII. Pak jsem tam po čase stejně ty xenony dobastlil s náklonem na kolečko a celou dobu mě sralo, že jsem je neobjednal hned. Jenže holt prachy ! Takže chápu, i když se mi ty světla ani trochu nelíbí. Editováno: 10. Srpen 2013, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Lucasse: Vůbec se mi nelíbí ty samolepky na dveřích. Velmi to rozbíjí vyváženou estetiku a celistvost karoserie. Líbí se mi zatmavení zadního okna s navázáním na černou střechu. Koncovky výfuku zbytečně přitahují pozornost, tento prvek považuji za přežitek. Černá maska je moc pěkná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Díky Tak dnes jsem pridelal cerny kryt zrcadel a ram masky. Pekna jebacka. Puvodni ramecek neprezil... Pro Lokasona: sundanej ramecek spz a docasne i MOTORCYCLES Fotky Darji z posledni doby IMAG0537_re_zm.jpg IMAG0555_re_zm.jpg IMAG0619_re_zm.jpg nechtělo by toto uvést spíš v Vaše Octavie IIl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Skladové referenčky: http://www.autocentrum.cz/aktualninabidka/nabidka/nejnovejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 (editace) odbočka k combi..dnes viděna modrá race a musím říct že nuda, na fotkách a stránkách SA daleko lepší..škoda Editováno: 12. Srpen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Je to o zvyku, taky se na ni musím chvíli dívat, ale blbý je co už chceš vymýšlet. Dnes už je to o tom že buď to nechají jako třeba Š-A "nahranato" a sem tam něco prohodí, promáčknou nebo tomu budou donekonečna vytahovat ksichty jak na plastice, viz Hjooondeee nebo Kia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 (editace) Cim vic tu svou O3 vidim, tim vice se mi libi. Do stare O2 uz bych se tedy vratit nechtel. Kdyz k O3 poradne nacichnete, tak clovek pochopi ze ten Kaban odvedl velmi dobrou praci. V teto tride pro mne nejhezci auto napric vsema znackama. Jiste rezervy tam jsou, ale nekam se to preci v budoucnu posouvat musi. To ze sou tam ojebany veci neresim, ale design jak uvnitr tak zvenku pro mne super a combi obvzlast. Je to proste cistej lehkej design. Uvnitr velmi svěží. Zatim kdo ze znamych me auto videl, tak smeka. Ale to by jsme tady mohli rozebirat porad dokola. Komu se nelibi at o ni neremca a bavi se o jinych znackach. Editováno: 12. Srpen 2013, autor: bicista 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 (editace) 2 bicista: Naprosty souhlas, už aby byla doma. A to budu přesedat z O1... Popis je vedle http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19823 Editováno: 12. Srpen 2013, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Mam 1.4, co rikate na rozjezdy na dvojku ? Ta jednicka je pro mne takova strasne kratka a s rozjezdem na dvojku se auto vyporada velmi dobre. Ale nerad bych neco nicil. Samozrejme ryhle rozjezdy ci do kopecka bych resil za 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Víc "taháš" spojku a ta Ti za nějakou dobu ukáže :kol-46: . Nebuď zdechlina. Měl sis raději koupit DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Pravdu bdis, za 4 roky az to auto ve firme odjezdim jedine DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) Kdy můžou asi tak přijít akční modely na OIII? bude to ještě tento rok nebo začátkem příštího? doufám,že to bude co nejdříve.. Editováno: 15. Srpen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.