Květen 13, 201411 r Obdobně řešené to je u CR OII, s tím rozdílem, že zpětné vedení do nádrže jde přes palivový fitr. A taktéž tam není chladič. U PD vychází zpětné vedení taktéž od vstřikovačů.
Květen 13, 201411 r Jenže se tam píše "tlak paliva ve zpětném vedení od vstřikovačů 0,4 - 1bar" - to znamená, že se palivo z vysokotlaku do přepadu "škrtí" a tím i když je kapalina teoreticky nestlačitelná, tak určitou pružnost má a při uvolnění tlaku klesá její teplota v souladu s poklesem vnitřní energie, podobně jako když se adiabaticky rozpíná plyn... Jasně, zase pár €uro na jednom autě uškudlených, ale asi to mají dostatečně odzkoušený, že ten chladič není nezbytně nutnej. Nebo se začnou šířit požáry oktávek a bude se zase honem rychle do každýho dehťáka dodělávat...
Květen 13, 201411 r ea288.JPG Obdobně řešené to je u CR OII, s tím rozdílem, že zpětné vedení do nádrže jde přes palivový fitr. A taktéž tam není chladič. U PD vychází zpětné vedení taktéž od vstřikovačů. ten vobrázek jsem taky gómal, že se to tam vlastně naředí... je pravda že v O II FL s 1,6 CR jsem chladič taky neměl... Upraveno Květen 13, 201411 r od Hravec
Květen 13, 201411 r Ekkare - u PD je tlak ve zpětném vedení 1 bar a jde to taky přes filtr. To jsem tam neuvedl. Nic hořet nebude, mají to již statisíce aut, a je to ok.
Květen 13, 201411 r četl jsem že u PD byla teplota ve zpátečce až 90 st. C - to prý u CR není ani třetinová, tedy to není třeba... neb bod vzplanutí motorové nafty je cca nad 55 st. C
Květen 13, 201411 r ... asi to mají dostatečně odzkoušený, že ten chladič není nezbytně nutnej. ... Však jo - doufejme všichni že to tak je.
Květen 14, 201411 r Jo pěkný, překvapuje mě, že je tam ještě dost ruční práce (nandavání nárazníků atd....), na konci na parkingu polovina aut bílých Tomu poměru barev na konci na parkingu bych i věřil,... že se jedná o nové auta, která čekají na své zakazníky... mě už i na silnici příjde té bílé občas nějak moc.... Jinak vzhledem k počtu zaměstantců Škoda Auto a.s., což je 28 500 lidí (v roce 2013)... se tam toho ručně dělá pořád dost... a nevěřím že to budou všechno "svačinářky a sekretářky" v administrativě
Květen 29, 201411 r 77kw, hm ale tak jo, do toho města to stačí, a je i možný že to mají třeba vyladěný tu jednotku?
Květen 29, 201411 r Ve 2kách mají TSI v 1.8 (zejména zásahové jednotky). Že by v 3ce tak hodně polevili ? :-)
Květen 29, 201411 r to by mě zajímalo, kde se to proslýchalo? když mají od ŠA dodaná servisní centra a smlouvu na hodně hodně roků.... mimochodem by to byl vrchol trapnosti, když Octávkama jezdí Policie všude možně i nemožně (viděl jsem Octávku Policie i ve Funšalu na Madejře a nebo třeba i v Izraeli...) a u nás by jezdily v Hnůjdejích .... Upraveno Květen 29, 201411 r od Hravec
Květen 29, 201411 r Policejní O3 jsem viděl poprvé na zápase Bohemky ve Vršovicích tak někdy před půl rokem nejspíš je měli úplně nové, tak je tam ukazovali, zaparkováno jak na tuning sraze
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.