Under Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Memory2: Trošku se divím, že jsi se v tom ani nesvezl. To je jak kdybych si kupoval kytaru a ani si nezkusil na ni zahrát. Věřím, že budeš spokojený, ale když do něčeho investuješ 600k, měl by sis to všechno pořádně odzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 patrikcevela > Pro mě tedy rozhodně přínosnější odpovědi a reakce od Lukasona i kdyby tam měl padesát smajlů než připomínky ,které ze zdejším tématem nemají nic společného. Jestli máš nějakou hodnotnou myšlenku tam sem sní jinak nevím co řešíš. Stylistika zdejšího fóra určitě neukládá jak se mají používat smajly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Jedete někdo do Ženevy? Já tam mířím 15.3, doufám že to ŠKODA tam nezabalí dřív a OIII combi mi neuteče před nosem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Do Ženevy ne,ale v dubnu do Brna.Tam bude OIIIC taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 (editace) Celkem pěknej kousek. Dokážete někdo poznat co tam má za kola 17" nebo 18 " ? http://www.skodaplus.cz/Car/646723/skoda-octavia-1-4-tsi-103-kw-elegance-plus Editováno: 26. Únor 2013, autor: memory2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 To budou 18" Alaris. Mimochodem tohle auto je zase důkaz, že béžový interiér to celé pozvedne u půl levelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 co ja viem, mne sa prave ten bezovy interier nepaci... mam radsej tmavy interier. keby este bola aj verzia s ozdobnymi prvkami z bruseneho hliniku, tak som ochotny za nu dat nekrestanske peniaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 peknej kousicek,.. i ta barvicka za ty prachy by tu cenu nevyhodil ani KONFIGURATOR mit prachy jdu do ni ....... jenom je mit kola jsou 18" ALARIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 V konfigurátoru zmizeli bixenony!!! 3D mi nefunguje nevíte proč??? http://cc.skoda-auto.com/cze/pages/step4.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Bi-xenony budou fungovat ke konci týdne.Bude varianta samostatně mlhovky bez bi-xenonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 mozno sa konecne spamatali a budu ich davat do seriovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Memory2: Trošku se divím, že jsi se v tom ani nesvezl. To je jak kdybych si kupoval kytaru a ani si nezkusil na ni zahrát. Věřím, že budeš spokojený, ale když do něčeho investuješ 600k, měl by sis to všechno pořádně odzkoušet. Hmm já když kupoval II Octu s motorem 1,8 Tsi tak prodejce takovou předváděčku neměl... takže ne vždy se dá vše vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Bi-xenony budou fungovat ke konci týdne.Bude varianta samostatně mlhovky bez bi-xenonů. Jak samostatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Protože měli stížnosti-automobilka,že k Corner a nornálním mlhovkám to chce bi-xenony a někdo chce jenom halogeny,tak se to upravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 konecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 (editace) Celkem pěknej kousek. Dokážete někdo poznat co tam má za kola 17" nebo 18 " ? http://www.skodaplus.cz/Car/646723/skoda-octavia-1-4-tsi-103-kw-elegance-plus noo je vidět že se začínají objevovat novinářské vozy ale ty ceny jsou teda masakr ale zase full výbava 150tis ušetřených jinak dneska jsem měl možnost při čekání na servis svého vozu prolézt citigo, rapid, OIII, OIIFL a mohu říct že ta OIII nebyla zas tak špatná výbava elegance ale víc se mi líbil interiér OII. V citigu jsem byl se svojí výškou jak sardinka a rapid mě přišel menší než můj roomster Editováno: 26. Únor 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Statické dojmy OIIIC: http://www.auto.cz/skoda-octavia-combi-iii-prvni-staticke-dojmy-73110 Má elektrické otvírání víka kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Co dodat. Jak mě liftback zklamal, tak se mi combi líbí (škoda toho interiéru). El. víko kufru jsem nečekal a Škodovku za něj velmi chválím. Otázkou tak zůstává, proč v mnohých ohledech liftback tak odflákli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Taky bych bral jedine kombi. Bohužel auto potřebuje.min 17 ale ideální 18 kola aby to vypadalo hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Verze kombi je vzhledově úplně někde jinde, tím myslím minimálně o třídu výše. To se povedlo;) Jinak koukám, že označení motorizace TSI a dvě zahnuté koncovky do země, tak jak to mívalo TDI PD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Všetky nové Octavie lift+combi majú výfuky schované pod nárazníkom. Okrem RS a Scout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Zajtra mam u Valuska testovaciu jazdu, som zvedavy na dojmy ked v nej budem sediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 buděš se divit jake má rs-o řešený výfuk.....hlavně tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 (editace) http://www.skodaplus.cz/Car/647367/skoda-octavia-2-0-tdi-110-kw-elegance http://www.skodaplus.cz/Car/647442/skoda-octavia-1-6-tdi-77-kw-elegance?query=dealerList%5B%5D%3D18%26off%3D105 Editováno: 28. Únor 2013, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 tak ty ceny to je mazec.. a ten 5-ti stupňový manuál ve stejné výbavě jsem nakonfiguroval něco kolem 570.000,- pěknej rozdíl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.