Květen 27, 201312 r No já věděl,že se na té míře dohodnem. K dispozici je bohužel už nemám. Byla to velká náhoda,byl jsem v práci autem a vedle stála zrovna vyložená funglovka OIII. Tak jsem to akorát změřil. Ideální by bylo,mít to křídlo a přiložit si ho na víko. Porovnat zaoblení si takhle netroufnu.Tak přijeď na nějaký srázek,a můžeš se na to u někoho podívat. Metr případně s sebou.
Květen 27, 201312 r Jestli má O2 na konci výka 113 cm a O3 na konci 117 cm, tak to bude vypadat dost blbě, páč tam bude na každé 2 cm volných ke konci výka. Takže to nebude sedět. Ale čert ví, třeba v reálu to nebude ani znát, že tam ty CM přesahují
Květen 27, 201312 r O2 má hranu dlouhou prý 114cm. O3 zhruba necelých 117cm. To je z každé strany odchylka 1,5cm..to by nemuselo byt až tak strašný. Není v Brně někdo, kdo by měl samostatný křídlo na OII na ukázání? Popř. kde by se dalo koupit? Asi bude potřeba to vyzkoušet..
Květen 30, 201312 r Tak zeptam se jinak, kdo teda podle tebe "pokrocil" a ma mlhovky dve? Tak do hloubky to nesleduju. Mně jen vadí,že když už to tam celé připravené (třeba OII FL),tak proč to nemůže svítit? A jestli to je také i u OIII,jak píše foter,tak tomu nerozumím... Jaště by se dalo pochopit,kdyby to tak bylo navržené jako třeba u FII,kde je jen jedna svítilna. Bojlere,já se nebavím o ignorantech,kteří nevědí,kdy se mají mlhovky požívat. s-talker: dovol abych odpověděl za pawouka - 2 mlhovky má vzadu například Superb II ( jestli ho má i jedničkový to nevím, nikdy jsem se o to nezajímal) Octavia CNG bude pecka, teď jsem viděl test passata CNG a TDI - myslím v autosaloně a CNG jednoznačně vyhrálo co se nákladů na ujetý kilometr týká. navíc nabízí i solidní dojezd
Květen 30, 201312 r jako proporce z venku nebo ti nesedí zevnitř?? z venku hodně záleží i na kolech..
Květen 30, 201312 r s-talker: dovol abych odpověděl za pawouka - 2 mlhovky má vzadu například Superb II ( jestli ho má i jedničkový to nevím, nikdy jsem se o to nezajímal) Octavia CNG bude pecka, teď jsem viděl test passata CNG a TDI - myslím v autosaloně a CNG jednoznačně vyhrálo co se nákladů na ujetý kilometr týká. navíc nabízí i solidní dojezd To jsem dopojoval i u renaulta, ale myslím jest-li to nebude pro Anglány. Jedna mlhovka dle vyhlášky(zákona) stačí a mohlo by se to na malých lampách slévat s brzdama.
Květen 30, 201312 r http://www.autorevue.cz/test-skoda-octavia-16-tdi-cr--zpatky-do-minulosti#utm_source=e15&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=rsshub_page0
Květen 30, 201312 r No uz mne docela nudi porad dokola testy 1.6TDi. Proc kurna nikde neudelaji test nove 1.4Tsi ??
Květen 30, 201312 r Něco málo je tady (možná už to tady někde je):http://www.auto.cz/srovnani-skoda-octavia-1-2-tsi-vs-4-6-tdi-73161http://www.autoforum.cz/testy-aut/test-skoda-octavia-iii-combi-a-4x4-liftback-musi-zavidet/?2
Květen 30, 201312 r zvenku a ten zadek , ja kombiky nemusím ale tento sa mi ani trochu nepáči , má to 16tky
Květen 30, 201312 r Vidíš a mě se u OIII líbí víc Combi,než liftback. Proti kombíkům celkem nic nemám a zrovna u škodovky jsou podle mě některé hezčí,než výchozí model (OI,FI,SII).
Květen 30, 201312 r mne sa to na fotkách tiež celkom páčilo ako to vyzerá , ale v reále teda podľa mňa nič moc
Květen 30, 201312 r Vkus každého je subjektivní. Každému se líbí něco jiného,já ji viděl v reálu několikrát (dnes jsem dokonce jednu stříbrnou Combi 1.2 TSI šmíroval zespodu) a podle mě vypadala velice pěkně (tedy až na ty prolisy na pátých dveřích,na ty si musím u nových škodovek ještě zvyknout ).
Květen 30, 201312 r tie prolisy mi vadia , všetko sa tvári na jedno kopyto no to je jedno , ostanem u Superba
Květen 30, 201312 r Po fcl supa ten prolist udělali taky, ale naštěstí to zaplácli světlama aby to netřískalo do očí.
Květen 30, 201312 r ja myslím normálneho čierneho Supa V6 2008 bez chromových znakov , prelisov , serepetičiek a inej modernej výbavy
Květen 30, 201312 r Vzhled je vzdycky individualni, za sebe mohu jen rict, ze kdyz jsem to videl na zivo poprve na silnici, tak jsem myslel, ze ma ten zadek nabourany.
Květen 31, 201312 r http://www.autorevue.cz/test-skoda-octavia-16-tdi-cr--zpatky-do-minulosti#utm_source=e15&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=rsshub_page0 Zase další odborníci. Diesel nemá integrované svody do hlavy.
Květen 31, 201312 r To jsem dopojoval i u renaulta, ale myslím jest-li to nebude pro Anglány. Jedna mlhovka dle vyhlášky(zákona) stačí a mohlo by se to na malých lampách slévat s brzdama. Ne. Ma to muj tatka na SII a ten by si nic podobnyho dopojit nenechal, to bud bez obav :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.