Pawouk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 No já věděl,že se na té míře dohodnem. K dispozici je bohužel už nemám. Byla to velká náhoda,byl jsem v práci autem a vedle stála zrovna vyložená funglovka OIII. Tak jsem to akorát změřil. Ideální by bylo,mít to křídlo a přiložit si ho na víko. Porovnat zaoblení si takhle netroufnu.Tak přijeď na nějaký srázek,a můžeš se na to u někoho podívat. Metr případně s sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Jestli má O2 na konci výka 113 cm a O3 na konci 117 cm, tak to bude vypadat dost blbě, páč tam bude na každé 2 cm volných ke konci výka. Takže to nebude sedět. Ale čert ví, třeba v reálu to nebude ani znát, že tam ty CM přesahují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 O2 má hranu dlouhou prý 114cm. O3 zhruba necelých 117cm. To je z každé strany odchylka 1,5cm..to by nemuselo byt až tak strašný. Není v Brně někdo, kdo by měl samostatný křídlo na OII na ukázání? Popř. kde by se dalo koupit? Asi bude potřeba to vyzkoušet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Měl bych mozna na prodej křídlo OII RS face lift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Odeslal jsem ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=781173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak zeptam se jinak, kdo teda podle tebe "pokrocil" a ma mlhovky dve? Tak do hloubky to nesleduju. Mně jen vadí,že když už to tam celé připravené (třeba OII FL),tak proč to nemůže svítit? A jestli to je také i u OIII,jak píše foter,tak tomu nerozumím... Jaště by se dalo pochopit,kdyby to tak bylo navržené jako třeba u FII,kde je jen jedna svítilna. Bojlere,já se nebavím o ignorantech,kteří nevědí,kdy se mají mlhovky požívat. s-talker: dovol abych odpověděl za pawouka - 2 mlhovky má vzadu například Superb II ( jestli ho má i jedničkový to nevím, nikdy jsem se o to nezajímal) Octavia CNG bude pecka, teď jsem viděl test passata CNG a TDI - myslím v autosaloně a CNG jednoznačně vyhrálo co se nákladů na ujetý kilometr týká. navíc nabízí i solidní dojezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 dnes som poriadne preliezol combík a ten zadok mi teda nesedí , sedan je krajší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 jako proporce z venku nebo ti nesedí zevnitř?? z venku hodně záleží i na kolech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 s-talker: dovol abych odpověděl za pawouka - 2 mlhovky má vzadu například Superb II ( jestli ho má i jedničkový to nevím, nikdy jsem se o to nezajímal) Octavia CNG bude pecka, teď jsem viděl test passata CNG a TDI - myslím v autosaloně a CNG jednoznačně vyhrálo co se nákladů na ujetý kilometr týká. navíc nabízí i solidní dojezd To jsem dopojoval i u renaulta, ale myslím jest-li to nebude pro Anglány. Jedna mlhovka dle vyhlášky(zákona) stačí a mohlo by se to na malých lampách slévat s brzdama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 http://www.autorevue.cz/test-skoda-octavia-16-tdi-cr--zpatky-do-minulosti#utm_source=e15&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=rsshub_page0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 No uz mne docela nudi porad dokola testy 1.6TDi. Proc kurna nikde neudelaji test nove 1.4Tsi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Něco málo je tady (možná už to tady někde je):http://www.auto.cz/srovnani-skoda-octavia-1-2-tsi-vs-4-6-tdi-73161http://www.autoforum.cz/testy-aut/test-skoda-octavia-iii-combi-a-4x4-liftback-musi-zavidet/?2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 zvenku a ten zadek , ja kombiky nemusím ale tento sa mi ani trochu nepáči , má to 16tky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Vidíš a mě se u OIII líbí víc Combi,než liftback. Proti kombíkům celkem nic nemám a zrovna u škodovky jsou podle mě některé hezčí,než výchozí model (OI,FI,SII). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 mne sa to na fotkách tiež celkom páčilo ako to vyzerá , ale v reále teda podľa mňa nič moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Vkus každého je subjektivní. Každému se líbí něco jiného,já ji viděl v reálu několikrát (dnes jsem dokonce jednu stříbrnou Combi 1.2 TSI šmíroval zespodu) a podle mě vypadala velice pěkně (tedy až na ty prolisy na pátých dveřích,na ty si musím u nových škodovek ještě zvyknout ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 tie prolisy mi vadia , všetko sa tvári na jedno kopyto no to je jedno , ostanem u Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Po fcl supa ten prolist udělali taky, ale naštěstí to zaplácli světlama aby to netřískalo do očí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 ja myslím normálneho čierneho Supa V6 2008 bez chromových znakov , prelisov , serepetičiek a inej modernej výbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 jasan, ale já jen rýpnul že to uznané nabourání auta už patlají všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 mne sa zas tie prelisy pacia... su sexi a dodavaju dynamiku tomu kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Vzhled je vzdycky individualni, za sebe mohu jen rict, ze kdyz jsem to videl na zivo poprve na silnici, tak jsem myslel, ze ma ten zadek nabourany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 http://www.autorevue.cz/test-skoda-octavia-16-tdi-cr--zpatky-do-minulosti#utm_source=e15&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=rsshub_page0 Zase další odborníci. Diesel nemá integrované svody do hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 To jsem dopojoval i u renaulta, ale myslím jest-li to nebude pro Anglány. Jedna mlhovka dle vyhlášky(zákona) stačí a mohlo by se to na malých lampách slévat s brzdama. Ne. Ma to muj tatka na SII a ten by si nic podobnyho dopojit nenechal, to bud bez obav :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.