Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

není o dotýkání a omlouvat se nemusíš...., nechci poučovat, ale psaná i nepsaná pravidla jakéhokoliv fóra je, když chci něco napsat co si myslím, že je nové, dám vyhledávat, zda se o tom již někde nepíše, jako třeba tady nebo tady a tuším že ještě někde....

Vloženo

Asi se miň nudím, ale já bohužel nemám na práci nic jiného než fízlovat přes vyhledávač CELÉHO fóra a téma po tématu prolézat, aby se to nějakého nudila nedotklo.

Na vlákně o OIII, myšleno toto, a to jediné o OIII na které chodím to není. :kol-31:

Vloženo

Myslím, že se tu natlachalo daleko víc jiných blbostí, viz. manfroto, Sorento a podobně :D toto je náhodou užitečná informace, tak vůbec neuškodí, pokud se zopakuje :)

Vloženo

http://www.autofox.cz/index.php?idx=37527

Pohon všech kol bude k dispozici jen pro kombi, pro liftback nikoli. Ve 2Q 2013 by měly následovat verze RS a Scout, ve 2H provedení GreenLine a CNG. Nádrž na CNG bude mít kapacitu přibližně 100 litrů a zůstane zachována i nádrž na benzín. S verzí LPG se s ohledem na emisní limity nepočítá. Do dvou let dostane Octavia adaptivní podvozek (za příplatek), stejně jako Superb.
Vloženo

O tom multilinku je to pochopitelně s příchodem face liftu, mluví se o tom skoro od začátku, už jsem tady i já o tom psal, a 22 KT je novy modelový rok a rok 2016 odpovídá face liftu... myslím, ze toho bude vícero

Vloženo

otazka kolik ten priplatek bude ;)

... pokud to bude moc, vetsina lidi se na multinu vysere a priplati si treba za neco jinyho,... protoze ty napravy jsou fakt defakto k nepoznani je pravda ze klika tluce vic oproti multine,... ale stejne beznej ridic to ani nepozna a ani treba nevi ze neco takovyho existuje,... ale debata o napravach tady bylo vcelku uz dost :D tak to nebudeme rozebirat ;)

Vloženo

Tak nějak, spis bych uvítal hlídání mrtvého úhlu, jako to ma VW, parkovacími čidly (vč. bočních) se zobrazenim na boční straně vnejšího zpětného zrcátka a současně vylepšení asistntů, snad i plynovu vzpěru na motorovém víku, což by mělo byt u faceliftu ...

Vloženo

Absenci hlidani mrtveho uhlu u OIII jsem vubec nepochopil - uz vubec ne v kontextu toho, ze uz OII pred koncem vyroby (a nejen ona) prisla o asfericke sklo v levem vnejsim zpetnem zrcatku...

Ostatni me tolik nebere, ani ty soucasne asistenty si do auta neporizuju - vyzkousel jsem, ne dekuji.

Plynova vzpera kapoty by byla prima, ale jde spise o optiku, resp. pri otvirani kapoty cca 1x tydne me jeji absence nijak zasadne nevadi.

Vloženo

Některé věci je třeba si schovat na FL, aby bylo co vylepšovat a o čem básnit :) Fakt je, že hlídání mrtvého úhlu chybí, přitom to není nic extra složitého a nemusí to být ani drahé.

Vloženo

Myslím ze Maverik to pochopil, dobře, ale ty jsi špatné pochopil, co napsal.... tedy kdž už zmizelo lomeni skla v zrcatku, ze nehape, proč není hlídání mrtvého úhlu...

Vloženo (editace)

Některé věci je třeba si schovat na FL, aby bylo co vylepšovat a o čem básnit :) Fakt je, že hlídání mrtvého úhlu chybí, přitom to není nic extra složitého a nemusí to být ani drahé.

Ale přece vůbec nejde o to, kolik to stojí - myslím náklady automobilky. Kolik si myslíte, že by stála např. couvací kamera do OIII.... byla by potřeba kamerka umístěná nad RZ, v kvalitě co má v sobě dnes kdejaký levný smartphone... náklady tak tři stovky max + kebely ? Zbytek už tam je, stačí dodělat software do Columbuse a je hotovo. U Yetiho za to chtějí příplatek 8 000 Kč. 

Všechno je to o marketingu a rozdělení jednotlivých modelů v rámci koncernu... i proto nemá OIII to hlídání mrtvého úhlu. Zase si musíme přiznat, že je otázka, kde by dneska byla škodovka nebýt toho, že jí po revoluci koupil VW.

Editováno: , autor: Napalm
Vloženo

No možná ani tam ne, třeba by prostě nebyla jako spousta tradičních Českých firem....

Nicméně k té couvací kameře, nemyslím si že je to to nejnutnější.... jezdil jsem s X5 a dost to někdy klame.... zobtazni u auta co ma parkovací asistent a tedy i boční čidla, kdy se na displeji zobrazuje dráha vozidla dle natočení kol mi připadá mnohem lepší řešení.... kamerama význam u vozidel s vysokým zadkem o omezeným výhledem... což se o liftbeku ří i nedá.... snad pro kombi ano, ale....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...