Duben 20, 201411 r wolfspitz - che, škodovka už se třese před americkými plechovkami. Prober se, o ty tady prakticky nikdo nestojí - kdo chtěl ameriku, tak ji má. A prodeje těch, co tady mají zastoupení, nestojí ani za zmínku. S čímž škodovka evidentně nemá problém, když prakticky nestíhá vyrábět. A jsme ve vlákně o Octaviích. Tak se toho už konečně drž.
Duben 21, 201411 r Jel jsem v par US autech a nejen modelech pro Evropu, jsou tu tací co pláčou ze na zadních dveřích v OIII pod sklem není měkčený plast..... v těch amerikách snad nebyl nikde... všechno to dunělo až to bylo k pláči..... Upraveno Duben 21, 201411 r od Hravec
Duben 21, 201411 r Hagusy jsou podle ceníku (kromě černého pro Elegance) vždy za příplatek - takže nepřiplácet. A pozor, auta ze Škoda plusu mívají občas netypické výbavy.
Duben 22, 201411 r Taky čekám, kdy se jim rozběhne ten konfig na oktávky. Nechápu, proč to nemůžou pžřipravit a vyzkoušet nanečisto a pak to tam jen mrsknout, že jim to trvá tolik dní a hlavně, proč nejde alespoň ten původní.
Duben 22, 201411 r však O3 prý nelze dočasně objednat co jsem zaslech od prodejce, ale oni toho nakecají. Upraveno Duben 22, 201411 r od kokta7
Duben 22, 201411 r však O3 prý nelze dočasně objednat co jsem zaslech od prodejce, ale oni toho nakecají. A není ani v konfíku: http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz Připravuje se nová verze pro OIII Upraveno Duben 22, 201411 r od kačer
Duben 23, 201411 r Zpětná kamera nebude žádnej zázrak, v zimě se zafláká solí a je k prdu.Nesmysl, evidentně nevis o čem mluvis, couvaci kameru mám, a nikdy se v zimě žádnou soli nezaflakala. Je to velmi užitečné zařízení, zejména u Oktavky.
Duben 23, 201411 r A není ani v konfíku: http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz Připravuje se nová verze pro OIII Nabíhání pro LaK a MR2015
Duben 23, 201411 r co trocha hrůzy? Jaký tuner? normální člověk to vozí na autě, aby neměl osekanou kapotu od kamínku na sraz to SUNDAVÁ jen blbec to nevozí na autě a na sraz to nandavá samozřejmě se o to musí pečovat, protože pod tím zůstává humus a hnije to
Duben 23, 201411 r Nevite jestli pujde kamera dodatecne dodelat?? Mam Bolero a parkovaci senzory v predu i vzadu.
Duben 23, 201411 r Nabíhání pro LaK a MR2015 Respektive doladění Freshky octavia-akcni-cenik.pdf Upraveno Duben 23, 201411 r od KubinoPv
Duben 23, 201411 r Nevite jestli pujde kamera dodatecne dodelat?? Mam Bolero a parkovaci senzory v predu i vzadu. Pujde urcite, když sla dodelat i na OII FL
Duben 24, 201411 r umíte hledat na Google? chcete vědět jak se to dělá? zde je návod jak najít něco na tomto fóru o O III Upraveno Duben 24, 201411 r od Hravec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.