Leden 8, 201510 r Velké plus je že na zadním víku není ten děsnej prolis a zlom v oblasti RZ. Pokud se od toho ustopí bude to daleko hezčí.
Leden 8, 201510 r Bylo to i tady zmiňovaný - že ten zasranej prolis kolem tabulky s číslem chce Kabaň udělat na všem, co mu projde paprčema, že ten prolis jako dělá ideální polohu pro tabulku s ohledem na čitelnost, osvícení číslovkama, omezení znečištění atd. Kecy, kecy, kecy.
Leden 23, 201510 r Tak si ho vygitujte ked sa vam tak nepaci. Ja si myslim ze je bozi Souhlas, ten prolis vypadá skvěle, přijde mi to originální :-)
Leden 23, 201510 r Originalni to je. Neznam zadne jine auto, o kterem by si tolik lidi myslelo, ze je vzadu nabourane i kdyz neni.
Leden 23, 201510 r Tomuhle názoru nerozumím, je to jak když to je nabourané, nikdy mi to tak nepřišlo :-D
Leden 23, 201510 r No opravdu hodne lidi pri prvnim spatreni zadni casti O3 pojalo dojem, ze uz to majiteli nekdo naboural. Ja taky a to i po dojeti az k tomu autu. A kdyz pouzijes google vyhledavani tak zjistis, ze to opravdu neni jen par lidi. Upraveno Leden 23, 201510 r od mike_k
Leden 23, 201510 r Tak jsem asi jeden z mála :-D nevím na první dojmy si moc nepamatuju jo vlastně wow je to octavia nebo rapid? To jen projela kolem mě , podruhé jsem se na ní nalepil a upřeně a s úsměvem jsem hleděl na led zadní světla , nevybavím si ze bych se pozastavil nad prolisem přišlo mí ze to k tomu autu patří a vůbec by mě nenapadlo ze někdo to bude přirovnávat k nabořenymu autu :-D
Leden 23, 201510 r Machinho: Tak jsme minimálně dva, ...já se o nějaké podobnosti s bouraným kufrem, dozvěděl až tady na fóru.... jinak by mě to ani nenapadlo... mimochodem dnes mě příjde podobný "zadek" u combi Superb a Octavie.... hlavně z dálky...
Leden 24, 201510 r nabouraný jsem ještě neslyšel, mockrát ale to, že to je jak z ohýbačky v klempířské dílně na rohu...mně se to teda moc nelíbí, ale není to zásadní věc
Leden 26, 201510 r Chlapi, nechce se mi procházet celé vlákno, řešil tu někdo tyhle problémy? 1/ Uvolněný černý venkovní plastový dekl před čelním oknem (v něm jsou ostřiky) , mám ho na pravé straně vypadlej, nasadili ho sice, ale prej je to nějaké pofidérní a mám to ještě prej pořešit. 2/ Zkřížené dvířka kastlíku u spolujezdce, při otvírání drhnou na pravé straně. (zkoušel jsem za dvířka vzít a nějak se to hejbá v těch pantech či co...., bude to chtít vyndat a prohlédnout) 3/ Nejde vyhřívání zadního okna (lift)...resp jde, ale nejdou tři vrchní drátky, které prochází brzdovým světlem v okně. 4/ Špatně funguje senzor Kessy u řidiče, většinou nejde zamknout dotekem kliky a odemčení trvá déle. (na pravé straně to funguje normálně) Upraveno Leden 26, 201510 r od Clint
Leden 26, 201510 r 1.) Ano tohle jsem tady řešili (taky už nevím kde), tento problém mají skoro všechny OIII, prostě to tam zatlač v celé délce předního okna a je klid... jen pozor - občas drnčí konce toho plastu o přední sklo, fakt hroznej zvuk... já to podlepil oboustranku (dle dobrých rad) a drží to zatím suprově Upraveno Leden 26, 201510 r od Napalm
Leden 26, 201510 r Tak bod 3 je vyřešen, není to výhřev, ale prej antény, proto to nehřeje. Akorát v autorizáku to nevědi :D
Leden 30, 201510 r http://www.autoforum.cz/zajimavosti/skoda-octavia-rs-belgicke-policie-vypada-jak-kitt-knight-ridera/
Únor 11, 201510 r Chlapi, nechce se mi procházet celé vlákno, řešil tu někdo tyhle problémy? 1/ Uvolněný černý venkovní plastový dekl před čelním oknem (v něm jsou ostřiky) , mám ho na pravé straně vypadlej, nasadili ho sice, ale prej je to nějaké pofidérní a mám to ještě prej pořešit. 2/ Zkřížené dvířka kastlíku u spolujezdce, při otvírání drhnou na pravé straně. (zkoušel jsem za dvířka vzít a nějak se to hejbá v těch pantech či co...., bude to chtít vyndat a prohlédnout) 3/ Nejde vyhřívání zadního okna (lift)...resp jde, ale nejdou tři vrchní drátky, které prochází brzdovým světlem v okně. 4/ Špatně funguje senzor Kessy u řidiče, většinou nejde zamknout dotekem kliky a odemčení trvá déle. (na pravé straně to funguje normálně) 1/ Také jsem se s tím u svého aouta setkal. Sundal, vyčistil od bordelu a nacvakl zpátky. Snad dobrý 2/ Ne neškrtá 4/ Tohle mi připadá jak kdy. Někdy se stihne otevřít než zatáhnu za kliku, jindy to trvá. Zamykat někdy musím přejet dvakrát. U spolujezdce nevím.
Únor 11, 201510 r Tak kastlík údajně napasovali správně a Kessy vyměnili celou kliku se senzory, takže to údajně funguje. Dnes bych si měl auto vyzvednout.
Březen 3, 201510 r Změny motorů: 1.2/63kW > 1.2/63kW (nedochází k úpravě výkonu na 66kW) 1.2/77kW > 1.2/81kW 1.4/103kW > 1.4/110kW 1.6/77kW > 1.6/81kW
Březen 3, 201510 r Krasa, nova prace si zada novy vuz. Tak jeste vydrzim s objednavkou na 1.4TSI/110Kw. Nevite od kdy pujde konfigurovat MY2016 ?? zuistane u 1.4 stale moznost kombinace s DSG ??Nevite k tomuto motoru neco blizsiho ?? N.m , spotreba ? co vypinani valcu ?? je s nim nebo bez ? jelikoz Passat ma u toho motoru prave vypinani valcu - fuj !! Upraveno Březen 3, 201510 r od bicista
Březen 3, 201510 r Přítomnost/nepřítomnost systému ACT by mně také zajímala (mimochodem je popsán v původní škodovácké učební pomůcce i když ve škodovkách nebyl použit). U SIII bude s ACT. U koncernu byl přítomen i ve variantě 103 kW (kód motoru CPTA). Nm budou stejné = 250.
Březen 3, 201510 r No hlavne pokud to bude mit ACT co to udela s cenou. U VW byly kdysi rozdily mezi 103kw a 110KW s ACT bezmala 35 tis. (byla ale moznost volby)Tady predpokladam volba nebude. Takze by mne zajimalo zda 1.4TSI/110kw bude na stejne cene jako nynejsi 103kw. Jelikoz jestli zdrazi tak to je pro prusvich a musel bych objednat radsi ted hned starsi verzi.
Březen 9, 201510 r Předpokládám, že jen na pojistku (zaklapnutí).... nojo musíš s tím víc tříšknout ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.