Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

.. a odděleně to budou mít všechny verze, nebo jen navigace s 8" obrazovkou? Trošku tedy nechápu, proč umístili obrazovku opět na tak blbé místo, když ji mohli hodit nahoru. Maxi-DOT sice údaje z navi (a možná i z rádia?) zobrazuje, ovšem kdyby šlo jen o něj, nemusela by tam být obrazovka vůbec, že.. Proto (alespoň dle mého) by bylo lepší tu obrazovku šoupnout nahoru :kol-32:

Denisi, ono to je vše více či méně o konečné ceně. Když šoupneš obrazovku nahoře, musíš mít ovládání dole (viz přiložený obrázek Audi) a tím pádem i jinou koncepci středovýho tunelu/panelu.

Jak tu už psali kluci, jedná se nyní jen a pouze o obrazovku, která je zapuštěná, zbytek je "poschovávaný" v autě. Obrazovka je v dosahu ruky, ať je na volantu nebo na řadící páce. Ovládání je dotykové a je velice přesné a jemné.

Takže já můžu jen chválit, ale jak sám víš, nejsem zcela objektivní :kol-31:

Vloženo

Nektere veci nejsou tak uplne pravda...vsak kdo si pocka, ten se docka :-)

Presne tak, docela se bavim u nekterych "zarucenych" informaci od kamaradu/znamych, kteri (udajne) testovali OIII.

Vydrzte jeste par dni a budete vedet vsechno potrebne. ;)

Vloženo

Denisi, ono to je vše více či méně o konečné ceně. Když šoupneš obrazovku nahoře, musíš mít ovládání dole (viz přiložený obrázek Audi) a tím pádem i jinou koncepci středovýho tunelu/panelu.

Jak tu už psali kluci, jedná se nyní jen a pouze o obrazovku, která je zapuštěná, zbytek je "poschovávaný" v autě. Obrazovka je v dosahu ruky, ať je na volantu nebo na řadící páce. Ovládání je dotykové a je velice přesné a jemné.

Takže já můžu jen chválit, ale jak sám víš, nejsem zcela objektivní :kol-31:

Já vím Honzo, také jsem nad tím přemýšlel - ale přeci by nebylo nic složitého nechat na palubce třeba tlačítka tak, jako dosud a displej jen na základě prodloužených kabelů hodit na vrch palubky.. Buď s krytem, nebo v levnějším případě tak, jako to má Audi = zaplastovaný displej.. :kol-32:

Vloženo

Nechce se mi věřit, že by měla O3 v základní výbavě chromové prvky v interiéru. Stačí se podívat na Seat. Na obrázkách vidíte, že je všechno v chromu a přitom ani nejvyšší výbava to nemá a vše je pouze za příplatek, díky kterému se cena vozu celkem razantně zvýší :)

A co se týče toho displeje. Myslíte, že bude vyndání HW pro navigaci apod. složité? Resp. nebude to trvat 20 sekund, jako do teď, ale třeba 3 minuty :) a myslím, že v noci mají zloději spoustu času na to, vyndat sedačky nebo celou palubní desku. Takže nějaké 3 minuty pro vyndání komplet rádia a navigace je nezastaví :)

Vloženo

Ceníkova cena oproti OII bude o 30-37 tisíc Kč vyšší. :kol-31:

Pokud by to mělo být oproti Primě, tak to docela věřím. Zhruba za cenu Primy Plus je momentálně Rapid Ambition. Pokud by to mělo být navíc k Ambition nebo dokonce Elegance, tak to zkusit můžou, ale velmi rychle by asi narazili. Octavia Ambition s 77kW dieslem za cca 479 900Kč, resp. Elegance za cca 549 900Kč je dost mimo momentální realitu. No uvidíme.

Vloženo

Presne tak, docela se bavim u nekterych "zarucenych" informaci od kamaradu/znamych, kteri (udajne) testovali OIII.

Vydrzte jeste par dni a budete vedet vsechno potrebne. ;)

Ovsem predstavenim OIII to nekonci...az bude predstaveni OIIIRS, Scout atd, tak to zase bude "verohodnych" informaci :D

Muzu rict jen jedno, mate se na co tesit :kol-47:

Vloženo

Zajimavé, takhle s těma velkejma kolama to auto vypadá hrozně mrňavý :D ale libí se mi to, je to dobrý poměr velikosti auta a kol :) ne třeba jako Rapid na 14" :) i když O3 s 15" bude vypadat taky strašně :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...