Přejít na obsah

1. díl výfuku - problém

dufado

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi,

budu potřebovat vyměnit výfukové potrubí od motoru (1,8 92kW bez turba 97 rok). Nevíte kolik stojí? Nový prodávají snad jen v kompletu s katalyzátorem - hrůza peněz, ale kato mám v pohodě, tak počítám, že se to snad nechá navařit?

Poraďte, díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chlapi,

budu potřebovat vyměnit výfukové potrubí od motoru (1,8 92kW bez turba 97 rok). Nevíte kolik stojí? Nový prodávají snad jen v kompletu s katalyzátorem - hrůza peněz, ale kato mám v pohodě, tak počítám, že se to snad nechá navařit?

Poraďte, díky

Nejčastěji bývá rozsypaný vlnovec. Pokud to tak je tak se dá vyměnit Kontaktuj člena fora SEBO

Odkaz ke komentáři

ak nie je prepálalená trubica k výfuku tak to bude vlnovec ale mal by si meniť aj podložku ktorá je pri motori a vedie ku kolenu a to je napojené na vlnovec. (a daj si pozor zmeraj si hrúbku a aj dĺžku vlnovca sú rôzne, ja som tiež tak dopadol došiel do obchodu a pýtal si vlnovec a vedel som len hrúbku, a on mi ukázal 3 dlžky vlnovcov. takže asi tak.

Odkaz ke komentáři

ak nie je prepálalená trubica k výfuku tak to bude vlnovec ale mal by si meniť aj podložku ktorá je pri motori a vedie ku kolenu a to je napojené na vlnovec. (a daj si pozor zmeraj si hrúbku a aj dĺžku vlnovca sú rôzne, ja som tiež tak dopadol došiel do obchodu a pýtal si vlnovec a vedel som len hrúbku, a on mi ukázal 3 dlžky vlnovcov. takže asi tak.

Díky za odpovědi:-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj chlapi,

Poraďte, díky

První díl výfuku na 1.8 20V stojí ve Šdodovce 24.000,-Kč, Elit ho prodává za cca 20.000,-Kč. Rozhodně nemá smysl tam vařit nějaké náhražky, které nevydrží absolutně nic.

Já jsem si sehnal starší - je stejný na : Model Série Rok výroby - kw/HP Obsah Kód motoru Typ

AUDI A3 (8L1) 1.8 09/96 - 92/125 1781 AGN, APG Sikma zadni cast

SEAT LEON (1M1) 1.8 20V 11/99 - 92/125 1781 AGN, APG Sikma zadni cast

SEAT TOLEDO II (1M2) 1.8 20V 04/99 - 05/06 92/125 1781 AGN, APG limuzína

SKODA OCTAVIA (1U2) 2.0 04/99 - 85/116 1984 AEG, APK, AQY, AZH Sikma zadni cast

SKODA OCTAVIA Combi (1U5) 1.8 20V 07/98 - 92/125 1781 AGN kombík

VW GOLF IV (1J1) 1.8 08/97 - 06/05 92/125 1781 AGN, BAF Sikma zadni cast

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...