Přejít na obsah

Alarm - falešné spínání


dabur

Doporučené příspěvky

Mám stejný problém a docela mně to štve :angry: Alarm spustí třeba jenom když okolo projede větší auto, nebo dokonce i když zahřmí.. A někdy spustí jenom tak samovolně. Za popelnikem je umístěné mikrovlné čidlo, ale to je si myslím pouze na hlídání vnitřního prostoru. Tam jde potenciometrem nastavovat citlivost.

Poradí někdo zda lze nějak zamezit tomuto falešnému spínání :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dioda safe systému bliká? Nebo svítí? U mě to byla dvakrát za rok stejná závada - oxidace konektoru na motorku stahování okna dveří řidiče, mám taktéž rok výr. 2003 - prý častá závada v roce 2003 - 2004. Výměna kabelového svazku a motorku stahování a zase klid. Mě to ale spouštělo alarm i v noci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam manualnu klimu ale kuknem to tam lebo som to pozeral len tak zbezne ale hlavne som necakal takehoto macka ale skor nieco male ako pri dorabke. Este taky detail co sa tyka nastavenia. Mam ho nastavene tak, ze ked dam cez otvorene okno dnu ruku tak níc nazaznamena az ked som vnutry. Ake je idealne nastavenie?

Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj, mam uplne ten stejny problem, auto rve jak projede neco kolem, nebo nekdo seka travu a uz rve, jsem z toho na prasky a hlavne sousedi, dnes jsem byl v servise a tvrdili mi , ze cidlo je ve strope v osvetleni , ale tam nic takoveho neni a auto nema otresak jen mikrovlnku origo z vyroby, zvlastni je, ze macham rukou ve voze a nic a klepnu do volantu a zacne jecet, jak je to mozne? Vzdyt to nema otresak a na pohyb u vnitr nefunguje alarm? Poradite mi? Prosim jen ne servis ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano ja vim, ze je za popelnikem , ale co s nim ? Jiny nemam , oxid , nebo neco takoveho tam neni, cidlo nezjistim jak na tom je.... V nedeli nahraju ten postup na vypnuti mikrovlnky a pak to tu hodim, nepamatuju si jak presne to bylo, ale jak to uvidim pred sebou , tak si vzpomenu. Muzu rict jen, ze ted uz opravdu nehouka, ale taky nehlida vnitrek, takze az mi nekdo rozbije okno a neotevre dvere , tak jsem v .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak som skusal nastavit citlivost mikrovlnky a nejak mi to neslo. Vidno tam nebolo, srobovak mi tam vbehol ale necitil som ziadny odpor ani zaskocenie do drazky potenciometra. Neviete aky ma ten trimer tvar ci + alebo - ??? Vyberat sa mi to nechcelo bo to tam je asi prilepene. Poradte ako to nastavit (zvisit citlivost) resp. aky skrutkovac treba

Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi nepotesim, zapl jsem opet hlidani interieru a nastavoval cidlo, nastavovaci potak je maly a mela by se rozebrat ta plastova krabicka , aby sel nastavit, ma malou drazku , je vedle cervene diody , ktera signalizuje svete div se i otres ! Kdyz uberu jen milimetr na trimru , v interieru uz temer nebere pohyb, musel bych tam mavat jak na 1. maje ! Ale otres je funkcni, dle meho se vysusi kondiky , zmeni kapacitu a cidlo je misto mikrovlnky otresove. (Znate to z kamer , mate ji 10 let temer prd s ni nahrane a po par letech ma samou zavadu, kazdy lepsi opravar vam rekne, ze za to muze vysusovani kondiku, sam mam takove 2, pokud to zrovna neni v mechanice....). Tim se neda nic nastavit, proste jen vymenit. Diodu jsem vytahl ven na krabicku, abych videl co to dela a chova se proste jako otres, bouchnu do strechy a rozsviti se a da se to nastavovat tak, ze odpojim cidlo od konektoru, zapnu alarm na klicku a pockam asi 30 vterin, auto nevyhodnoti pripojeni mikrovlnky a nezapne ji, ale pak pripojim konektor a to se po 15 vterinach pripoji bez vyhlasovani alarmu a tak muzu nastavovat cidlo , bez ruseni okoli, ale stejne to nikam nevede....Jinak VAGEm se to nastavuje v centralnim nastaveni oken, nacist jednotku , pak v "prizpusobeni" vybrat kanal 05, naskoci interier - sledovani - zap, nova hodnota je "1" kdyz je zapnuty , tak zmenit na "0" a ulozit a mel by byt vypnuty i kdyz pod napetim muze zustat, aspon u me to tak bylo. Tak napiste pak uspechy ;)

Editováno: , autor: Enjoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...