Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, auto ma najeto urcite 250000km, MR2000, 1,9tdi,66kw.pri nastartovani a studenem motoru mi zacne kolisat volnobeh a vypada to, jako by jeden valec nespaloval naftu. Z vyfuku jde svetly kour, zadne velke oblaka, jen takovy slabsi coud. Jak se auto zahreje asi tak 4-5minut, tak jede uplne normalne. Nevite, co by se melo kontrolovat? Zavadu to zadnou nepise.

Diky.

oc třeba trysky??byly už menene?

• Autor

Trysky menene nebyly. Mohlo by se to takhle projevovat? Myslim, ze tam nafta jde, ale nechce se ji bouchnout nebo ji tam jde vic nebo jindy.

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku

a co zhavičky? Potom bych šel jako první, vyzkoušej jestli jsou všechny OK

Jak je na tom předvstřik?

toto nedělá předvstřik ale na žhavič nebo tryska.Tátovi to dělala tryska.přesně jak píšeš

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak jsem nechal zkontrolovat zhavice, byly OK, potom jsem nechal zkontrolovat trysky, dve byly spatne, takze jsem je nechal vymenenit (pro info 5600,- i s praci). Ovsem zavada stale pretrvavala. Pak jsem si vzpomnel na stary dobry cidlo teploty chladici kapaliny, ktere uz dlouho nebylo meneno a bylo to ono. Po vymene opet motor slape jako hodinky.

Upraveno od olisoft

To jsi vymenil jen dve trysky??? jinak kdyz se opravuje tak se pouziva i logicka diagnostika. Prohlidka cidel atd by mela bejt nutnosti. Ale merne, co k nam jezdi za posledni dobu za brutus po znackovych servisech to je maso. Kde kdo se hrabe i do toho cemu nerozumi.

Upraveno od olisoft

• Autor

Ano menili mi jen 2 trysky, ktere tekly, dalsi 2 byly jeste dobre, tak proc je menit, nestoji to stovku. Menil mi to servisak, ktery dela jen naftove motory jiz radku let a vzdy jsem byl spokojen, nebyl jsem ve Skodovce. Po vymene trysek se zlepsily hlavne rozjezdy, pred tim jsem musel trochu vic pridat plyn, aby to nechciplo a take spotreba trochu spadla. Cidlo teploty se na vagu neukazalo. Myslim, ze jednodussi je cidlo vymenit, nez ho nechavat nejak promerovat, kdyz je dobre urcite se jednou bude jeste hodit, kdyz je spatne, tak je vymenou opraveno, takhle uz jsem opravil par Skodovek.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.