Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ne, v Praze. Vezmu zejtra sebou pořádný zrcadlo a udělám víc fotek, jestli tam ještě bude ;)

Čéče, my byli s Denisou v ZOO (asi tak před 10 dny) a při čekání na bus v Holešovicích, jeli okolo v řadě za sebou 3 eReSa, všechny v týhle modrý barvě a na německejch značkách, bohužel jsem neměli foťák ready, tak jsem to nevyfotil :wallbash:

Vloženo

Povedl si mi jeden kapitální úlovek, vyfotil jsem nový typ yamahy a to dokonce bez maskování B) Ani jsem nevěděl, že se yamaha dala na výrobu aut, máte někdo nějaké bližší info? :smich::smich::smich:

post-325-1240250838_thumb.jpg

post-325-1240250846_thumb.jpg

Vloženo
tak dneska toto :)

auto pekne ale skoda ze len predokolka... jasne ma tam specialnu napravu ktora prenesie ten vykon ale podla testov len za dobrych podmienok... voda, sneh a skoncil si... dost uz OT lol

Vloženo

martino: Přesně tak, největší Focusův handicap...ale chápu, že pohon všech kol pro něj k dispozici nemají, tak to museli řešit takhle kostrbatě. Ale asi bych to překousnul, za ty prachy ;)

Vloženo

No vzhledem k tomu, ze predchozi RSko se Fordu prodrazilo o cca 5000liber na kusu (skladalo se ve 3x tovarnach) tak muzem byt velmi radi, ze vymysleli REVOKNUKLE system. Navic 4x4 by byl jednak slozity, pridal by dalsi kila navic a hlavne by se auto pak prodrazilo nejen vyrobne ale i prodejne. Nevim Martino, kde jsi prisel na to, ze na snehu a v desti je auto neovladatelne ... zatim nejlepsi predokolka co byla kdy vymyslena (az na muj oblibeny ultimativni R26R), a i na mokru (dle redaktoru) ma skvelou prilnavost.

Vloženo

no nemam to len tak z brucha cital som par testov kde hovorili ze na kvalitnom povrchu clovek nepocituje nejaky daficit kvoli ,,len" prednej naprave ale na nekavlitnom povrchu uz stracal....

Vloženo

Martas, je logicke, ze 4x4 je lepsi co se tyce prilnavosti a urcite predokokla na snehu ci vode "ztraci" otazkou je "jak moc" a myslim (shodnu se s vetsinou redaktoru automobilovych casopisu, protoze ja ho neridil :) ) ze je na tom z predokolem velmi dobre ... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...