wrccko Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 zajimava spz.je to iba reklamná alebo existuje v nejakom štáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Jelo to prede mnou minuly tyden v Ostrave a pod spz bylo napsano prevdepodobne anglicky PRISCHTINA z cehos usuzuju ze to je asi PRIŠTINA takze byvala Jugoslavie??? Mohlo to byt taky auto z pujcovny?? Jugoslavske....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 ..... jedna krasavice na čerňáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Camaro, zepredu nemam, prisel majitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 ..... jedna krasavice na čerňáku to převážel lešenářské trubky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) Dneska jsem vykládál před barákem věci z auta a najednou přiletěla a sedla si na zadní dveře octy sojka. Koukal jsem na ni jak blbec, kde se tam vzala, křičel jsem na ni kšá, ať mi nepoškrábe lak, ale on je zapískala to svoje krakonošovo "pípí" a nic. Za chvilku ale odlítla a sedla si nad vchod do paneláku. Šel jsem k ní asi na půl metra a vůbec se nebála. Asi byla nemocná. Udělal jsem foto mobilem. Podotýkám, že to není legrace, ale fakt. Editováno: 29. Červenec 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) Toto jsem vyfotil u nás v mostě je tu evropskej sjezd milovníků citroenů cv2 nádherný kousky je jich tu snad tisíc já vyfotil tuhle dodávku tu bych taky bral i s fantomasem jezdí tu všude Editováno: 29. Červenec 2009, autor: w77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Ještě jsem našel toto jezdí po roudnici nad labem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Dneska jsem vykládál před barákem věci z auta a najednou přiletěla a sedla si na zadní dveře octy sojka. Koukal jsem na ni jak blbec, kde se tam vzala, křičel jsem na ni kšá, ať mi nepoškrábe lak, ale on je zapískala to svoje krakonošovo "pípí" a nic. Za chvilku ale odlítla a sedla si nad vchod do paneláku. Šel jsem k ní asi na půl metra a vůbec se nebála. Asi byla nemocná. Udělal jsem foto mobilem. Podotýkám, že to není legrace, ale fakt. Nene nebyla nemocná. Podle fotek je vidět, že je to mládě a to ještě neumí tolik létat a není tak plaché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Dneska jsem nafotil kačeny mooooc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 muj sen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Jó hochu to nejsi sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Jj,jsou to palby za libové kousky Jo a ještě žeru toto auto,MBXo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Dráždíš kobró bosó nohó? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 (editace) Ááááánnoo Že seš to ty,tak ještě jedno foto z dneška Editováno: 1. Srpen 2009, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 (editace) já mít něco takového v garáži tak tam asi i spím Editováno: 1. Srpen 2009, autor: alik.195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Dneska jsem vykládál před barákem věci z auta a najednou přiletěla a sedla si na zadní dveře octy sojka. Koukal jsem na ni jak blbec, kde se tam vzala, křičel jsem na ni kšá, ať mi nepoškrábe lak, ale on je zapískala to svoje krakonošovo "pípí" a nic. Za chvilku ale odlítla a sedla si nad vchod do paneláku. Šel jsem k ní asi na půl metra a vůbec se nebála. Asi byla nemocná. Udělal jsem foto mobilem. Podotýkám, že to není legrace, ale fakt. Tak ta je nádherná,važ si toho,takhle kousek ji vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bublina Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Zdarec lidi! Na webu http://www.nalozmetoprazakum.cz/ probíhá naprosto ojedinělý projekt! Vy jej můžete podpořit třeba tím, že si napíšete na info@nalozmetoprazakum.cz o nálepky „naložmetoprazakum“ a my Vám zašleme zdarma poštou na vaši adresu nálepky týkající se akce! Takže: vylepte to, a „naložte to pražákům“! Informace o této akci najdete na www.nalozmetoprazakum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Zdravím chlapy já někomu ulovil ve středu 29.7.2009 v 15:47 hod ve městě Vrsar na Istrii v Chorvatsku toto červené RSko není to někoho z nás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 (editace) bublina-trochu mimo téma Editováno: 2. Srpen 2009, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Zajac v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 kua tak to je luxus :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Rozdelat ohen a pomalu otacet.... se sipkovou....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Zajac v aute. Kuwa brácha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.