Přejít na obsah

combi66

Uživatel
  • Počet příspěvků

    209
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem combi66

  1. Dneska jsem zrovna měnil olej po 15tis. 1,9/77kw BKC naj. 140tis a od poslední výměny po dnešek jsem nedolel ani kapku oleje.
  2. Jsem na tom stejně jako většina z vás,mám Dance a po Ostravě jak kde a jak co,a za městem vůbec nic.
  3. Chlapy taky se zapojím do debaty,vyměnil jsem jedno DIN rádio za Dance a CD/MP3 vše ok, jen to rádio nehraje jak má,po Ostravě jak kde a jak co a za Ostravou vůbec nic,nemůže být v špatná ta střešní anténa,měřil jsem fantom a proud tam jde tak nevím co s tím,mimo město jen CD.
  4. Taky mi na Roomstru nejde to denní svícení a můžu mačkat ten vypínač u pojistek sem a tam,prostě žádná reakce asi to bude to relé pro denní svícení .
  5. Taky bych už asi volil OII FL je to úplně jiný komfort z jízdy a hlavně se vývoj posunul za 12 let hodně dopředu (nějaká předváděčka co má najeto do 15tis by mi taky asi nevadila)
  6. Tak už jsem to taky vyřešil,vytáhl jsem zámeu u řidiče zkusil to šroubovákem a okna nesjela,problém byl v zámku byl ve vnitřku rozlomený a ta placatá tyčko co ovládá tu el. část se točila při odemykání jak chtěla,tak jsem zámek odvezl k chlapovy co dělá klíče a opravuje autozámky a on mi to na počkání za 500 opravil z nových dílů a je klid.
  7. Zdravím chlapy já někomu ulovil ve středu 29.7.2009 v 15:47 hod ve městě Vrsar na Istrii v Chorvatsku toto červené RSko není to někoho z nás?
  8. Chlapy dneska mi začaly pri odemknutí auta klíčkem samy sjíždět všechny okna nevíte proč?Jestly to je zámek nebo nějaký mikrospínač nebo něco jiného díky za radu.
  9. Co má v TP OII je mi celkem fuk ,já myslel že tu jsme u OI,ale jinak díky za vysvětlení.
  10. Zajímalo by mě kdo z vás 17" a výš to má v TP ????
  11. Kdo nemá origo RSko může mít maximálně 16", a pak je to na vkusu a financích každého soudruha soudruzi. combi66 215/45 R17
  12. Tak v noci opět silně pršelo a v autě sucho super už to můžu umýt.
  13. Zrovna dneska jsem to řešil,a měl jsem potrhanou tu šedou mechovku pod tapacírem u spolujezdce asi jak někdo měnil okno,bo ve dveřích byly ješte kousky skla,koupil jsem novou ve Škodě za 286kč,při mytí a prudkém dešti se mi vždycky oběvil pramínek vody co stekl pod reprákem do vozu na kobereček,snad bude klid,nejhorší očistit to staré lepidlo,šlo to tech.benzínem.
  14. combi66

    Stahovačka

    Spadlo mi okno do levých předních dveří minulý týden,tak jsem to rozdělal a zlomená plastová pracka a namotané lanko na převodce motorku u Hellera v Ostravě koupil novou origo stahovačku za 1600 a za 10minut hotovo.
  15. combi66

    Jaký rozměr kol

    Taky mám na Combi 215/45 R17 ET35 a trošku lezou.
  16. S tím průměrem kol plně souhlasím vyměnil jsem 195/65 R15 za 215/45 R17 a je to stejně vysoké a i obvod je skoro stejný.
  17. combi66

    Zima 2008

    Taky přidám jednu zimní i když né zrovna driftovou. A jedna dnešní.
  18. Já mám růženec,který už mám asi ve 4. nebo 5. autě a pořád ten sám.
  19. Se skoro tchýní se vidím ta jednou za dva měsíce a to myslím stačí
  20. Tak já taky šoupnu něco do placu.Já a můj pracovní nástroj.
  21. To nevím kam chodíte na STK,mi by prošlo i kdyby byly natřené barvou
×
×
  • Vytvořit nový...