Stringo Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 (editace) To bylo jen kvůli fotce [emoji6] Abych vypadal důležitě [emoji2] Editováno: 1. Říjen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Autostyl Janko ten zadní difuzor nevypadá zas tak strašně ale ten předek je jak hrablo na sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Pěkný pluh, ale neni to nejhorší. Vzadu mohla být ještě nějaká origo chrom koncovka a vypadalo by to líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 řekl bych že pluh je hodně decentní, bývají tu daleko větší hrůzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Ten předek dle mého mnohem lepší jak zadek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Mně se na tom nelíbí nic, difuzor je ve skutečnosti ještě horší, než na fotce a s chybějící koncovkou výfuku to vypadá jako thymolinový úsměv, ovšem bez zubu... Předek by snad ještě ušel, nebýt toho, že ten spojler je viditelně ze dvou dílů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Tak jak máš Pawouku ty to lízo, tak to je akorát, takový decent. Toto už je moc, i ten zadní difuzor ee, kdyby tym byly aspoň ty koncovky. Ale jak říkám já, ještě že se to každýmu líbí jinak, to by sme měli potom všecí stejné auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 (editace) No nutno uznat, že je ten difuzor na rozdíl od nesmyslně předraženého originálu cenově docela přijatelný, no je hnusný.. Přední spoiler jsem už několikrát viděl v reálu a opravdu ta masivita a spojení 2 kusů zrovna hezké nejsou. Dle mého se někdo chtěl odlišit, no zaplatit co nejméně peněz.. Editováno: 5. Říjen 2015, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak odlišit se chceme i mi na fóru, neříkám že každému se musí líbit všechno (např.můj dřívější spoiler, na který jsem časem také změnil názor) ale něco je opravdu ošklivé a to třeba si myslím ten zadní "difuzor" je. Předek kazí pouze dvoudílné provedení, kdyby to bylo z jednoho kusu potom bych s tím neměl problém, na OII předFL vypadal mnohem hůře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak on je hlavně trošku paradox to, jak je to masivní a že k tomu jezdí na 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Poradne vyhle kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Ty woe co to je [emoji2] to taky takhle jde někam dojet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Zřejmě vostrý brko, musí mít velký odklon, aby to při tej rychlosti drželo na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Monster-Rallye car [emoji2] [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 To auto uz par tydnu stoji na stejnem miste, takze to asi na nejake velke jezdeni neni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 (editace) Dneska v koloně jedna momentka... Proč ta žlutá v podobě Škodovky (i současné žluté barvy) jsou tak hnusně vyblité PS: kdo si všiml, že přední a zadní disky jsou úplně jiné?! Editováno: 9. Říjen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Já bych žluté auto nechtěl ani zadarmo, no když už bych fakt musel, za mě raději tuto "vyblitou" jak píšeš, než něco křiklavého.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Jedna závodní 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Dneska v koloně jedna momentka... Proč ta žlutá v podobě Škodovky (i současné žluté barvy) jsou tak hnusně vyblité IMG_20151008_152601.jpg PS: kdo si všiml, že přední a zadní disky jsou úplně jiné?! Ta žlutá ještě ujde, ale to křídlo, výfuk a kola jsou velký extrém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Protože je to tzv. "banánová" žlutá a ta je prostě vyblitá kol jsem si všiml, hlavně proto, že zadní lezou dost slušně ven výfuk je na poblití hned a křídlo dejme tomu, hold "WRC" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Sem ulovil nějakého vášnivého kuřáka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Hezky, paradoxem je že telefonování za jízdy je přestupek a kouření je v pořádku ačkoliv to narušuje stejně soustředění. Ale tento alespoň típá cigarety do popelníku a nehází je z okénka na ostatní vozy jako větší část kuřáků. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Přesně tak, ani nevím jestli je na to nějaký zákon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Řidič a přepravovaná osoba nesmí vyhazovat předměty z vozidla. Tak hovoří zákon o provozu na pozemních komunikacích. Je to v §5 a §9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.