Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Videl jsem ji na F3 - uz se ta barva probirala v nejakem jinem tematu.

Problem tehle specifickych barev je pak v oprave ruznych oderek a skrabancu, protoze na to nejsou korekcni tuzky a pry i objednat male mnozstvi na zakazku (pokud se nejedna o prestrikani pulky karoserie) je udajne problem. Rikali mi to v servisu, kde jsem ji videl a stala tam kvuli tukanci ve dverich (klasicke obouchani "kolegou" od supermarketu)...

Vloženo
2 hours ago, epo said:

Videl jsem ji na F3 - uz se ta barva probirala v nejakem jinem tematu.

Problem tehle specifickych barev je pak v oprave ruznych oderek a skrabancu, protoze na to nejsou korekcni tuzky a pry i objednat male mnozstvi na zakazku (pokud se nejedna o prestrikani pulky karoserie) je udajne problem. Rikali mi to v servisu, kde jsem ji videl a stala tam kvuli tukanci ve dverich (klasicke obouchani "kolegou" od supermarketu)...

taky proto se tomu říká exluzivní lakování ;)

Vloženo

To je jedno jak se tomu nadává, jak to bylo naleštěné, tak to házelo krásné odstíny, ale je fakt, že na Supa bych si to asi nedal...
Ještě mě zarazilo to střešní okno, myslel jsem, že zajíždí mezi strop a stropnici a ne takhle nad střechu...

• o 4 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo (editace)

Když paní v jedné ruce drží telefon, druhou na něm vytačí číslo - kterou rukou řídí?

telefonuju.thumb.jpg.bb53feb7f8178cb8e71280e39fa36b3e.jpg

Když to volný parkovací misto bylo tak daleko

parkuju_jako_zvire.thumb.jpg.6bb87ff8e9c97d88ad686012d73ff264.jpg

Editováno: , autor: LiveBomb
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Unikátní edice mají hodně v Anglii, protože tam byla a je Octavia velice žádané a úspěšné auto, ale volant to má klasicky, takže to z Anglie nebude. Jako nikdy jsem to neviděl ani na netu, až teď tady...

Vloženo

Bohuzial skodovka na ich FB odmieta ze by to bola oficialna prestavba ... tak v tento moment sa to pre mna stava zazrakom :D jedine ze by mysleli ze to nebola ofiko prestavba pre CR. No kazdopadne hlavne z vnutra by som to rad videl na vlastne oci :kol-83:

Vloženo

Myslím že se to dělalo pro D, A a další, v ČR si nejsem jistý..
Jinak jestli to dělali ve fabrice, nebo externě nevím, ale byl to oficiální model, který sis u nich objednal a tak ho dodali :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...