Červenec 4, 200817 r spíš to patří do "Nehod" ale je divné, že to shořelo, evidentně to nechytlo od motoru, tak od čeho ?
Červenec 4, 200817 r Kdyby nebylo napasovaný v tom stromu, tak bych řekl, že mu asi bouchnul v horku zapalovač na palubní desce
Červenec 7, 200817 r Jinak .. Aston Martiny, Porsche, Ferrarka, audinky, bawa, bentlose, veyron, maserati, corvetty ... proste ... uplne vsechny luxusni znacky co si clovek vzpomene !!!
Červenec 7, 200817 r No nevím jak teď, ale před 8. rokama když jsem tam byl poslán, tak co říkali zaměstnanci v lázních, tak jediní Rusi si tam z toho neudělali prádelnu a zastavárnu v tunelingu. A to co vlastnili tak nebyli rujny a fungovalo jim všechno. I k zaměstnancům se chovali jako lidi, což v žádným případě neříkali o Češích ani o Němcích.
Červenec 7, 200817 r No ja Vam muzu rict, ze to co clovek zazival tam, co se tyce ochoty personalu sem jeste nikdy nikde nezazil ... ja byt majitel tech restauraci kde sme byli, tak je vyhazim vsechny. Neskutecny jakym zpusobem se k hostum dokazou chovat.
Červenec 7, 200817 r Beru jenom lázně kde jsem byl. Po restauracích jsem nechodil a při pohledu na J. Lístek bych tam ani nevlezl, takže to nevím. A určitě je něco jinýho tam být v Únoru nebo na festivale - to bych tam ani v tu dobu jet nechtěl.
Červenec 8, 200817 r nezbývá než souhlasit, ochota personálu ve Varech fakt nezná mezí... a jídeláky sem studoval asi dva - knedlo-vepřo-zelo za 359 Kč mě rozsekalo....
Červenec 8, 200817 r přijel mazlík, vůz Packard rok 1941, obsah 4.1litr, pneumatická střecha, mazel nehorázný, zítra k vidění v praze na rallye auto štangl moje oktule je vedle toho jak Daewoo Tico, 1000MBčko jsem radši ani nevytáhl pro porovnání lol
Červenec 9, 200817 r No ja myslim, ze urcite. Kazdopadne jeste sem videl neco podobneho mozna tady na foru kde zas mel typek POLICE s.r.o ... s tim ze to sro bylo malicke oproti POLICE
Červenec 9, 200817 r Pánové, tohle mě dostalo, při cestě z Makra. Nevěřil jsem ani že to jezdí A to druhý green vozidlo, to mě též dojalo, doufám že tak brzo neskončíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.