Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No nevím jak teď, ale před 8. rokama když jsem tam byl poslán, tak co říkali zaměstnanci v lázních, tak jediní Rusi si tam z toho neudělali prádelnu a zastavárnu v tunelingu. A to co vlastnili tak nebyli rujny a fungovalo jim všechno. I k zaměstnancům se chovali jako lidi, což v žádným případě neříkali o Češích ani o Němcích.

Vloženo

No ja Vam muzu rict, ze to co clovek zazival tam, co se tyce ochoty personalu sem jeste nikdy nikde nezazil ... ja byt majitel tech restauraci kde sme byli, tak je vyhazim vsechny. Neskutecny jakym zpusobem se k hostum dokazou chovat.

Vloženo

přijel mazlík, vůz Packard rok 1941, obsah 4.1litr, pneumatická střecha, mazel nehorázný, zítra k vidění v praze na rallye auto štangl ;) moje oktule je vedle toho jak Daewoo Tico, 1000MBčko jsem radši ani nevytáhl pro porovnání lol lol

post-517-1215548980_thumb.jpg

post-517-1215549092_thumb.jpg

post-517-1215549170_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...