Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no pokud by to bylo jak u nás u penny, kdy neparkují klasicky vedle sebe, ale raději zastaví ve směru jízdy a po levé straně mají pak "poslušně" zaparkované příčně všechny ostatní, tak ti garantuji, že přijdou spíše k újmě, při vycouvávání těch "poslušných" páč už tam není tolik místa ... zrovna včera jsem viděl jak ženská takhle vycouvávala a málem sejmula toho "co byl asi krypl na nohy a už by těch 5m navíc neušel" ... no ruku bych tam nedal mezi ty dvě auta.

Vloženo

jj, už kolikrát si říkám, že si na toho dotyčného počkám a zeptám se ho jestli má něco s nohama, nebo ho nenaučili v autoškole parkovat, ale pak na to hodím bobek ... páč co? je to marné, je to marné, je to ... :kol-46:

Vloženo

Lucasy, abych řekl pravdu, tak já to na některých parkovištích udělám také. V Plzni např. u Tesca na Borských polích jsou ty nejužší místa co snad mohou být dle vyhlášky, takže já s Octou tam stojím a mám od vnitřní hrany čáry cca 5cm na každé straně což je prostě na to dát projektantovi parkoviště přes držku a tak zajedu na vzdálený konec řady od vchodu (když to vezmu odhadem, řady jsou cca 100 - 150m dlouhé kolmo na vchody do obchodu) a tam to postavím opravdu přes čáru (toto by mi nevadilo ani omylem, ale když přijede nějaký debil s Q7 a nasere se hned na začátek a postaví to tak jako já, tak si klepám na čelo proč takhle musí provokovat, jakoby byl takový problém jít tedy o pár metrů dále, to samé když vidím jak se lidi rvou na místo, kde stojí okolní auta hodně na čáře obě směrem k tomu volnému místu... proč proboha, vždyť každý musí už z dálky vidět, že tam toho místa bude fakt na vystoupení minimum... Potom leze z auta 10 minut, protože se z něho pořádně ani nemůže vyškrábat, omlátí všechno okolo a vrcholem jsou řidiči s dětmi, u kterých prostě ty dveře musíš otevřít abys je usadil a připoutal  :kol-44:

Ale jak píše Malta, je to marný... jednou jsem si počkal na paničku blondýnu, když jsem viděl jak parkuje na místo pro rodiny s dětmi a v autě byla sama (místa jsou velká jako pro invalidy), tak jsem se do ní pustil a a výsledek? Panička se ani neotočila na toho kreténa co na ni ječí (na mě) a vesele si to klapala do obchodu, absolutně bez nějakého studu nebo pocitu viny... To já kdybych náhodou takhle zaparkoval a někdo na mě vyjel, tak sklopím uši, řeknu že jsem třeba přehlédl značku nebo tak a přeparkuju (ačkoli mě se to ještě nestalo abych zaparkoval kde nemám, když se bavíme o parkovištích před obchody)...

Vloženo

No jo. Na tech mistech pro rodinu s detmi taky neparkuju. Nicmene v zakone to neni nijak podchycene, nejedna se o zadny prestupek... Takze neni to uplne fer, ale nic za to nehrozi (krome objeteho auta klickem). :kol-32:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mi se ta dvojková Fábka docela líbila, takže se mi v porovnání s tou žlutou barvou líbí i více :)

Tatra super, škoda jen té neoriginálně vypadající barvy, no :)

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Ono to je totiž tak, že jeden týden sebral nějaký ubožák kolegyni znak přední ( no spíš ho jen rozlámal ) další týden zničily znak zadní ( zase rozlámaný ) a do třetice sebrali znaky z kol. Odborníci na slovo zvaný. Tudíž se veškeré popisky sundali a dopředu jsem jí nainstaloval Českou vizitku, kterou si vymyslela.

Editováno: , autor: Sniper_2003
Vloženo (editace)

Jedno foto z Třebíče, celý jsem to nefotil, bylo okolo dost lidí... Tak alspoň popišu, vřechny lemy byly asi oblepený iziolepou a následně natřeny nějakým "gumoasfaltem", samozřejmě žádný rovný ohraničení, ale prostě kostrbatě, nebo spíš hodně kostrbatě :-) a navíc každej lem jiný šířky (od cca 2-5cm), ten co je na fotce ten vypadal asi nejlíp. Na kapotě nalepený 2 rychlý pruhy z široký černý izolačky, každej snad 10 vrstev, a rovný to taky zrovna nebylo. no buď  to dělal někdo cíleně jako nějakou recesi :kol-48: , což bych asi i pochopil, nebo nemá absolutně žádnej vkus :kol-27:

post-75361-0-95829400-1436094432_thumb.j

Editováno: , autor: jirka mz

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...