Malta Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 no pokud by to bylo jak u nás u penny, kdy neparkují klasicky vedle sebe, ale raději zastaví ve směru jízdy a po levé straně mají pak "poslušně" zaparkované příčně všechny ostatní, tak ti garantuji, že přijdou spíše k újmě, při vycouvávání těch "poslušných" páč už tam není tolik místa ... zrovna včera jsem viděl jak ženská takhle vycouvávala a málem sejmula toho "co byl asi krypl na nohy a už by těch 5m navíc neušel" ... no ruku bych tam nedal mezi ty dvě auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Jasne. Ja osobne to nedelam nikdy. Mel bych strach, ze by se chtel nekdo pomstit (pripadne, jak pises ty, to muze byt i nechtene). Podle me je rozumnejsi nevycnivat z davu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 jj, už kolikrát si říkám, že si na toho dotyčného počkám a zeptám se ho jestli má něco s nohama, nebo ho nenaučili v autoškole parkovat, ale pak na to hodím bobek ... páč co? je to marné, je to marné, je to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Lucasy, abych řekl pravdu, tak já to na některých parkovištích udělám také. V Plzni např. u Tesca na Borských polích jsou ty nejužší místa co snad mohou být dle vyhlášky, takže já s Octou tam stojím a mám od vnitřní hrany čáry cca 5cm na každé straně což je prostě na to dát projektantovi parkoviště přes držku a tak zajedu na vzdálený konec řady od vchodu (když to vezmu odhadem, řady jsou cca 100 - 150m dlouhé kolmo na vchody do obchodu) a tam to postavím opravdu přes čáru (toto by mi nevadilo ani omylem, ale když přijede nějaký debil s Q7 a nasere se hned na začátek a postaví to tak jako já, tak si klepám na čelo proč takhle musí provokovat, jakoby byl takový problém jít tedy o pár metrů dále, to samé když vidím jak se lidi rvou na místo, kde stojí okolní auta hodně na čáře obě směrem k tomu volnému místu... proč proboha, vždyť každý musí už z dálky vidět, že tam toho místa bude fakt na vystoupení minimum... Potom leze z auta 10 minut, protože se z něho pořádně ani nemůže vyškrábat, omlátí všechno okolo a vrcholem jsou řidiči s dětmi, u kterých prostě ty dveře musíš otevřít abys je usadil a připoutal Ale jak píše Malta, je to marný... jednou jsem si počkal na paničku blondýnu, když jsem viděl jak parkuje na místo pro rodiny s dětmi a v autě byla sama (místa jsou velká jako pro invalidy), tak jsem se do ní pustil a a výsledek? Panička se ani neotočila na toho kreténa co na ni ječí (na mě) a vesele si to klapala do obchodu, absolutně bez nějakého studu nebo pocitu viny... To já kdybych náhodou takhle zaparkoval a někdo na mě vyjel, tak sklopím uši, řeknu že jsem třeba přehlédl značku nebo tak a přeparkuju (ačkoli mě se to ještě nestalo abych zaparkoval kde nemám, když se bavíme o parkovištích před obchody)... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 No jo. Na tech mistech pro rodinu s detmi taky neparkuju. Nicmene v zakone to neni nijak podchycene, nejedna se o zadny prestupek... Takze neni to uplne fer, ale nic za to nehrozi (krome objeteho auta klickem). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Jedno pěkné Fáčko z Rakovníka (dnešní foto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 jj, tehdy byl ještě respekt z takových ... dnes ti shulení, s několikerým zákazem řízení nemají naprosto žádné zábrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Pár úlovků 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Mi se ta dvojková Fábka docela líbila, takže se mi v porovnání s tou žlutou barvou líbí i více Tatra super, škoda jen té neoriginálně vypadající barvy, no 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 taká malá vzduchotechnika pod sedadlom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 A to stříbřité kulaté je co? Nějaký reproduktor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 ja by som skôr povedal ventilátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 tohle monstrum je pod sedačkama s ventilací jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 tiež som ti videl prvý krát .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Kurnik tolik hadiček nemaj pomalu ani low rideří na podvozcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Jedni Liberečtí strašáci na rychlost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jedno pěkné Fáčko z Rakovníka (dnešní foto) VB1.jpg Jo ten tu u nas v Rakovniku jezdi, jeste se tu obcas pohybuje takova Lada i s prislusniky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Kolegyně z práce měla velice dobrý nápad na mě zbyla jen realizace. Editováno: 30. Červen 2015, autor: Sniper_2003 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 fáááákt originální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 tak si to dej taky když se ti to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 no znak kvůli tomu sundávat nebudu, když tam drží a zatím se ho ani nikdo jiný nepokoušel sundávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Ono to je totiž tak, že jeden týden sebral nějaký ubožák kolegyni znak přední ( no spíš ho jen rozlámal ) další týden zničily znak zadní ( zase rozlámaný ) a do třetice sebrali znaky z kol. Odborníci na slovo zvaný. Tudíž se veškeré popisky sundali a dopředu jsem jí nainstaloval Českou vizitku, kterou si vymyslela. Editováno: 30. Červen 2015, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 začíná mi to připomínat éru Fanoušů v 88' roce, ti tehdy také jezdili s dírou v masce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka mz Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 (editace) Jedno foto z Třebíče, celý jsem to nefotil, bylo okolo dost lidí... Tak alspoň popišu, vřechny lemy byly asi oblepený iziolepou a následně natřeny nějakým "gumoasfaltem", samozřejmě žádný rovný ohraničení, ale prostě kostrbatě, nebo spíš hodně kostrbatě :-) a navíc každej lem jiný šířky (od cca 2-5cm), ten co je na fotce ten vypadal asi nejlíp. Na kapotě nalepený 2 rychlý pruhy z široký černý izolačky, každej snad 10 vrstev, a rovný to taky zrovna nebylo. no buď to dělal někdo cíleně jako nějakou recesi , což bych asi i pochopil, nebo nemá absolutně žádnej vkus Editováno: 5. Červenec 2015, autor: jirka mz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 asi zakryval hrdzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.