Září 19, 20168 r Zvláštní barva... v nabídce jsem ji vůbec nenašel Upraveno Září 19, 20168 r od Stringo
Září 20, 20168 r Videl jsem ji na F3 - uz se ta barva probirala v nejakem jinem tematu. Problem tehle specifickych barev je pak v oprave ruznych oderek a skrabancu, protoze na to nejsou korekcni tuzky a pry i objednat male mnozstvi na zakazku (pokud se nejedna o prestrikani pulky karoserie) je udajne problem. Rikali mi to v servisu, kde jsem ji videl a stala tam kvuli tukanci ve dverich (klasicke obouchani "kolegou" od supermarketu)...
Září 20, 20168 r a co tahle? Jo tak to je ona, ani jsem nevěděl, že mají tolik možností barev, když jsem na to koukal hned zpočátku výroby, tak tam bylo asi 8 barev jenom...
Září 20, 20168 r 2 hours ago, epo said: Videl jsem ji na F3 - uz se ta barva probirala v nejakem jinem tematu. Problem tehle specifickych barev je pak v oprave ruznych oderek a skrabancu, protoze na to nejsou korekcni tuzky a pry i objednat male mnozstvi na zakazku (pokud se nejedna o prestrikani pulky karoserie) je udajne problem. Rikali mi to v servisu, kde jsem ji videl a stala tam kvuli tukanci ve dverich (klasicke obouchani "kolegou" od supermarketu)... taky proto se tomu říká exluzivní lakování
Září 20, 20168 r To je jedno jak se tomu nadává, jak to bylo naleštěné, tak to házelo krásné odstíny, ale je fakt, že na Supa bych si to asi nedal...Ještě mě zarazilo to střešní okno, myslel jsem, že zajíždí mezi strop a stropnici a ne takhle nad střechu...
Říjen 13, 20168 r Ten nárazník je z FL OII? Zdá se mi že jo, akorát nějak nechápu, jak to dopasovali... Upraveno Říjen 13, 20168 r od Stringo
Červenec 26, 20178 r Když paní v jedné ruce drží telefon, druhou na něm vytačí číslo - kterou rukou řídí? Když to volný parkovací misto bylo tak daleko Upraveno Červenec 26, 20178 r od LiveBomb
Červenec 26, 20178 r Řídí kolenama.... jde to, a pokud má sedačku vysoko, tak vcelku bez problémů. Ne že bych to dělal, ale .. vím to :-D
Červenec 26, 20178 r jj, také už jsem to viděl u jednorukého člověka - vysoko sedačka, nízko volant a pokud se například potřebuje vysmrkat, tak řídí stehnem
Prosinec 20, 20177 r Povie mi niekto co to je a na co to je dobre? Lebo nech sa divam ako chcem tak tomu nejako nerozumiem co to je
Prosinec 21, 20177 r Unikátní edice mají hodně v Anglii, protože tam byla a je Octavia velice žádané a úspěšné auto, ale volant to má klasicky, takže to z Anglie nebude. Jako nikdy jsem to neviděl ani na netu, až teď tady...
Prosinec 21, 20177 r Bohuzial skodovka na ich FB odmieta ze by to bola oficialna prestavba ... tak v tento moment sa to pre mna stava zazrakom jedine ze by mysleli ze to nebola ofiko prestavba pre CR. No kazdopadne hlavne z vnutra by som to rad videl na vlastne oci
Prosinec 21, 20177 r Myslím že se to dělalo pro D, A a další, v ČR si nejsem jistý..Jinak jestli to dělali ve fabrice, nebo externě nevím, ale byl to oficiální model, který sis u nich objednal a tak ho dodali
Prosinec 21, 20177 r Nie som si velmi isty, ale nebola to nejaka externa firma v nejakej skandinavskej krajine?
Prosinec 21, 20177 r V tejto chvili som nenasiel lepsiu fotku. Toto je urcite original, ale bsz vyvysenej strechy. Octavia praktik z roku 2004
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.