Stringo Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 No jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 (editace) Zvláštní barva... v nabídce jsem ji vůbec nenašel Editováno: 19. Září 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 a co tahle? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Vypadá hezky, tu jen tak každý mít nebude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Videl jsem ji na F3 - uz se ta barva probirala v nejakem jinem tematu. Problem tehle specifickych barev je pak v oprave ruznych oderek a skrabancu, protoze na to nejsou korekcni tuzky a pry i objednat male mnozstvi na zakazku (pokud se nejedna o prestrikani pulky karoserie) je udajne problem. Rikali mi to v servisu, kde jsem ji videl a stala tam kvuli tukanci ve dverich (klasicke obouchani "kolegou" od supermarketu)... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 a co tahle? Jo tak to je ona, ani jsem nevěděl, že mají tolik možností barev, když jsem na to koukal hned zpočátku výroby, tak tam bylo asi 8 barev jenom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 2 hours ago, epo said: Videl jsem ji na F3 - uz se ta barva probirala v nejakem jinem tematu. Problem tehle specifickych barev je pak v oprave ruznych oderek a skrabancu, protoze na to nejsou korekcni tuzky a pry i objednat male mnozstvi na zakazku (pokud se nejedna o prestrikani pulky karoserie) je udajne problem. Rikali mi to v servisu, kde jsem ji videl a stala tam kvuli tukanci ve dverich (klasicke obouchani "kolegou" od supermarketu)... taky proto se tomu říká exluzivní lakování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Já myslím, že se tomu říká "Zvláštní lakování" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 To je jedno jak se tomu nadává, jak to bylo naleštěné, tak to házelo krásné odstíny, ale je fakt, že na Supa bych si to asi nedal...Ještě mě zarazilo to střešní okno, myslel jsem, že zajíždí mezi strop a stropnici a ne takhle nad střechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 (editace) Ten nárazník je z FL OII? Zdá se mi že jo, akorát nějak nechápu, jak to dopasovali... Editováno: 13. Říjen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Jojo, je, jen dole nějak vyříznutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 (editace) Když paní v jedné ruce drží telefon, druhou na něm vytačí číslo - kterou rukou řídí? Když to volný parkovací misto bylo tak daleko Editováno: 26. Červenec 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Řídí kolenama.... jde to, a pokud má sedačku vysoko, tak vcelku bez problémů. Ne že bych to dělal, ale .. vím to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 jj, také už jsem to viděl u jednorukého člověka - vysoko sedačka, nízko volant a pokud se například potřebuje vysmrkat, tak řídí stehnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Povie mi niekto co to je a na co to je dobre? Lebo nech sa divam ako chcem tak tomu nejako nerozumiem co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Tak to je poriadna vzacnost - Octavia VAN! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 To jo, to jsem neviděl ani nepamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 K tomu ma napada hned otazka. To bola ofiko prestavba od skodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 To se prodávalo i u nás? Nebylo to jen někde v zahraničí, tuším v Rakousku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Unikátní edice mají hodně v Anglii, protože tam byla a je Octavia velice žádané a úspěšné auto, ale volant to má klasicky, takže to z Anglie nebude. Jako nikdy jsem to neviděl ani na netu, až teď tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Bohuzial skodovka na ich FB odmieta ze by to bola oficialna prestavba ... tak v tento moment sa to pre mna stava zazrakom jedine ze by mysleli ze to nebola ofiko prestavba pre CR. No kazdopadne hlavne z vnutra by som to rad videl na vlastne oci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Myslím že se to dělalo pro D, A a další, v ČR si nejsem jistý..Jinak jestli to dělali ve fabrice, nebo externě nevím, ale byl to oficiální model, který sis u nich objednal a tak ho dodali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Nie som si velmi isty, ale nebola to nejaka externa firma v nejakej skandinavskej krajine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seib Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 V tejto chvili som nenasiel lepsiu fotku. Toto je urcite original, ale bsz vyvysenej strechy. Octavia praktik z roku 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.