_Denis_ Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 ...horší je že nevěděla co to znamená, že... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 On 12/20/2017 at 10:08 PM, Cjoctavian said: Tak to je poriadna vzacnost - Octavia VAN! Houby vzácnost, teď se (už asi natrvalo) jedna objevila u nás na parkovišti, taky sem to hned chtěl fotit, ale už je to tak nějak nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Vzácnost to je, já ji třeba nikdy na živo neviděl, jen jednou tuším že na dálnici a to jsem si tenkrát myslel, že to nějak upravené měřicí auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 V 4. 7. 2018 na 7:27, bouchy napsal: Houby vzácnost, teď se (už asi natrvalo) jedna objevila u nás na parkovišti, taky sem to hned chtěl fotit, ale už je to tak nějak nuda No nevím, zatímco RR nebo Bentley, případně Maybach jsem už viděl několikrát, tak tuhle verzi Octavie ještě ne.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 (editace) Jezdím relativně často do Holandska a tam tydle přestavby (viz Okta se zvýšenou střechou), byly relativně běžný. Auta byly vedený jako dodávky a měly nižší silniční daně. Podmínkou bylo, že se do kufru měla vejít "bedna" vysoká 100 cm - proto ta vejška střechy. Jinak občas se to tu ukázalo i v CZ, spousta holanďanů to přestavovala zpátky na osobní verze (tady v NL jsou dost vidět třeba čtyřkový golfy variant se zvýšenou střechou). Editováno: 5. Červenec 2018, autor: Georgerob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 To je asi tím, že jedna začla parkovat u nás v ulici, tak se okoukala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 (editace) Nevidel som to sice ja osobne nazivo ale musel som sa podelit Editováno: 23. Srpen 2018, autor: Skyjko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 No ty vole, chudák auto.. Jak toto někoho může napadnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 U nás v ulici kdysi žil cikán s velmi početnou rodinou a ty vždycky na jaře vytáhli štětky a velkou plechovku takovýtý zrzavý hnědý, co se dřív dávala na podlahy, a během dopoledne zgenerálkovali volhu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Viděl jsem už různé šílenosti, ale toto na novodobé škodovce ještě ne ... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 WTF? To je magor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Zlatej Globus tuning.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 No to je hnus, velebnosti. Jsem zvědavej, koho s tím napíchne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Spíš tomu dávám jen pár dní, než to někdo další bude chtít na svou Octu a urve mu to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 před 3 hodinami, beuticek napsal: No to je hnus, velebnosti. Jsem zvědavej, koho s tím napíchne... dyť škodovka je jak rolce, mají taky 2 deštníky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Ale tenhle znak nezajíždí 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 toto byl cyp jako sfiňa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Pekna auta ocividne nemusi mit RZ. Foceno u lomu Velka Amerika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Další řidič, co nejenže není invalida a ignoruje značky, ale evidentně ani neumí zaparkovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 @Stringo Po 11 letech osekané karoserie už to vidím jinak. Ano, stát na invalidech je prasečina tak či tak. Ale třeba jen ostatní odjeli a on je za trotla... Pokud to takto dělá někde na druhým konci, je to ok, taky to tak dělám. Naposled, kdy ne, jsem pak nemohl nastoupit, když se ke mně připarkovala ještě širší audina (čáry tam byly dost naprd). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Pekna auta ocividne nemusi mit RZ. Foceno u lomu Velka Amerika. Se nedivím, taky Bawor vypadá 100x lépe bez RZ vpředu :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 @bouchy v celé řadě (dalších 7 míst) a půl parkoviště k tomu bylo volné. Tohle bylo nejbližší místo ke vchodu do krámu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Ono, niektorí borci by najradšej autom až k pokladni ... U nás v špitále keby schody neboli, už by parkovali v čakárni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Není to sice škodovka, ale čtyři kola to má 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Pecka! Tohle bylo moje první auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.