Říjen 27, 20186 r Jen takový (škodovácký) nástřel z víkendové akce na pražské Letné : Upraveno Říjen 27, 20186 r od stanmar
Leden 15, 20196 r Ukradnute z jednej skupiny na FB ale snad to tu este nebolo. Vraj to jazdi v Klatovech (dufam ze to sklonujem dobre )
Leden 16, 20196 r Ano, tohle je foceno v Klatovech na parkovišti před Kauflandem [emoji3] Toho bych v noci s dálkovýma potkat nechtěl [emoji23]
Leden 16, 20196 r Já spíše nechápu, že se někomu takovému vyplatí celolak, nebo fólie, či co to má, když zbytek vypadá jak vypadá. Hnus.
Leden 20, 20196 r Aktuálně: Na blbečky parkující na invalidech byť žádný invalida v autě nesedí a ani není nikde vidět tabulka za oknem, že by o invalidu šlo, jsem si tak nějak zvykl - je to pro dnešní mladé řidiče naprosto normální (i když mě je 32 a nikdy bych si na invalidu nestoupl), ale aby přijel borec a zablokoval hned 4 místa, když o 30m dál jsou prázdné kóje, to chce být hodně vymaštěný...
Únor 28, 20196 r Kéž by. Já jsem zaměstnanec :-)). Být moje, tak tady nevysedávám a jezdím :-)). Nutno říci, že to měl kluk cca 30-35let. Říkal, že to má jako víkendovku, jen když je pěkně. Takže tak no... :-).
Únor 28, 20196 r Bratránek má M3 Cabrio, taky na víkendy v létě [emoji16] takže chápu... Na normální ježdění má A7 4,2TDi
Květen 12, 20196 r Borec zaparkoval pod lampou veřejného osvětlení, na kterém byl asi sraz pouličního ptactva...
Květen 17, 20196 r V 20. 1. 2019 na 12:00, Stringo napsal: Aktuálně: Na blbečky parkující na invalidech byť žádný invalida v autě nesedí a ani není nikde vidět tabulka za oknem, že by o invalidu šlo, jsem si tak nějak zvykl - je to pro dnešní mladé řidiče naprosto normální (i když mě je 32 a nikdy bych si na invalidu nestoupl), ale aby přijel borec a zablokoval hned 4 místa, když o 30m dál jsou prázdné kóje, to chce být hodně vymaštěný... Neboj se, pokazdy kdyz jdu do globusu nakoupit tak je fotim a v praci oznamuju na magistrat, na kazdyho jednou dojde :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.