Bikes Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 (editace) v porovnání vs tímto to je ještě vcelku decentní :D Editováno: 11. Červenec 2021, autor: Bikes 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Že 😄, úplně z toho chromu přechází zrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 z FCB, hodný děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 To už museli být větší a šikovnější děti :-D takové srdíčko a jiné tvary bych nezvádl ani já :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 Tu tabulku si mohli sundat 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2021 Další zdobič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2021 Milotec v akci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 RS Kamiq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Ten je taky dobrý pacient, tu chrom lištu na kufru k čemu … 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Hlavně tyhle "výfuky" mě vždy pobaví - vedle tady stojívá Qaroqq s něčím podobným - ale děleným na 4 ehm "koncovky" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 před 2 hodinami, Jan R. napsal: Ten je taky dobrý pacient, tu chrom lištu na kufru k čemu … Myslíš tu ochrannou lištu na nákladové hraně? Osobně ji nemám, ale u spousty lidí ji vídávám, takže co se týče tohoto, nic neobvyklého. Ke zbytku se nevyjadřuji, ale zase jsem viděl daleko horší "chrom pacienty". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Já to ještě naživo neviděl na autě proto jsem zkoumal k čemu to tam. Pro mě opičárna. Na nárazníku proč ne raději černou matnou než chrom. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 @Jan R. Ta odrazka... je tam taky zbytečná....je vidět na hony daleko😁😆😆. Jen žasnu ... co lidé dokáží vytvořit.😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 před 5 hodinami, Jan R. napsal: Ten je taky dobrý pacient, tu chrom lištu na kufru k čemu … Vadí mě tam zrovna jiné věci než ta ochranná lišta proti poškrábání laku na kufr. A že je chromová? Inu někdo rád chrom, jiný zase černou, to je volba, ne? Nemyslím, že toto zrovna tomu autu tak ubližuje... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Stříknuto sprejem skoro vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Černý lak okenních lišt snad mohl mít jen Sportline a Laurin a Klement nalepeno na blatnících …. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 před 3 hodinami, omicron napsal: Vadí mě tam zrovna jiné věci než ta ochranná lišta proti poškrábání laku na kufr. A že je chromová? Inu někdo rád chrom, jiný zase černou, to je volba, ne? Nemyslím, že toto zrovna tomu autu tak ubližuje... 👍👍👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Když si koupíš koncern za 4 mega a teče, protahuje, netěsní panorama. Prohnutá nebyla, možná prasklina od kamenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 No nevím, je to iV verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 https://autotras.com/ravon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Ty jsou taky dobrý, doufám že se takhle nebudou zdobit O4 až zlevní jako ojetiny a koupí si to kde kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Pěkný pohled na styl Fast & Furious takhle po ránu. To sakra pojede, pokud je to dovoz z Japonska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 No po úpravě tak max 300HP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2021 Na co se taky dá narazit ve škodovácké komunitě ... takto Superba ozvláštnil majitel z Finska - kola Bentley Continental Mulliner Phase 2 9*20 et41 s pneumatikami Pirelli Pzero 245/35/20 + pružiny Eibach Pro : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.