Červenec 11, 20214 r v porovnání vs tímto to je ještě vcelku decentní :D Upraveno Červenec 11, 20214 r od Bikes
Červenec 13, 20214 r To už museli být větší a šikovnější děti :-D takové srdíčko a jiné tvary bych nezvádl ani já :-D
Červenec 26, 20214 r Hlavně tyhle "výfuky" mě vždy pobaví - vedle tady stojívá Qaroqq s něčím podobným - ale děleným na 4 ehm "koncovky"
Červenec 26, 20214 r před 2 hodinami, Jan R. napsal: Ten je taky dobrý pacient, tu chrom lištu na kufru k čemu … Myslíš tu ochrannou lištu na nákladové hraně? Osobně ji nemám, ale u spousty lidí ji vídávám, takže co se týče tohoto, nic neobvyklého. Ke zbytku se nevyjadřuji, ale zase jsem viděl daleko horší "chrom pacienty".
Červenec 26, 20214 r Já to ještě naživo neviděl na autě proto jsem zkoumal k čemu to tam. Pro mě opičárna. Na nárazníku proč ne raději černou matnou než chrom.
Červenec 26, 20214 r @Jan R. Ta odrazka... je tam taky zbytečná....je vidět na hony daleko😁😆😆. Jen žasnu ... co lidé dokáží vytvořit.😁
Červenec 26, 20214 r před 5 hodinami, Jan R. napsal: Ten je taky dobrý pacient, tu chrom lištu na kufru k čemu … Vadí mě tam zrovna jiné věci než ta ochranná lišta proti poškrábání laku na kufr. A že je chromová? Inu někdo rád chrom, jiný zase černou, to je volba, ne? Nemyslím, že toto zrovna tomu autu tak ubližuje...
Červenec 26, 20214 r Černý lak okenních lišt snad mohl mít jen Sportline a Laurin a Klement nalepeno na blatnících ….
Červenec 26, 20214 r před 3 hodinami, omicron napsal: Vadí mě tam zrovna jiné věci než ta ochranná lišta proti poškrábání laku na kufr. A že je chromová? Inu někdo rád chrom, jiný zase černou, to je volba, ne? Nemyslím, že toto zrovna tomu autu tak ubližuje... 👍👍👍
Červenec 27, 20214 r Když si koupíš koncern za 4 mega a teče, protahuje, netěsní panorama. Prohnutá nebyla, možná prasklina od kamenu.
Srpen 16, 20214 r Ty jsou taky dobrý, doufám že se takhle nebudou zdobit O4 až zlevní jako ojetiny a koupí si to kde kdo
Srpen 18, 20214 r Pěkný pohled na styl Fast & Furious takhle po ránu. To sakra pojede, pokud je to dovoz z Japonska
Srpen 19, 20214 r Na co se taky dá narazit ve škodovácké komunitě ... takto Superba ozvláštnil majitel z Finska - kola Bentley Continental Mulliner Phase 2 9*20 et41 s pneumatikami Pirelli Pzero 245/35/20 + pružiny Eibach Pro :
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.