Bubaq Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 @l79 Sorry za OT, je to jenom poznámka pod čarou, ale jakou má logiku zamazat RZ a nechat tam telefonní číslo :-D ? Oboje to jsou citlivé údaje, takže buď zamazat oboje a nebo na to prdět a nechat oboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 @Bubaqtak nevím, pokud bereš tel.číslo jako citlivý údaj tak si to asi nedám jako reklamu na auto ne? Ty ho tam máš? :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 Chudší příbuzný harlequina? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 před 10 hodinami, l79 napsal: @Bubaqtak nevím, pokud bereš tel.číslo jako citlivý údaj tak si to asi nedám jako reklamu na auto ne? Ty ho tam máš? :-D Vůbec přece nejde o to, jak to beru já. Poukazuju na prostý fakt, že tel. č. je z pohledu GDPR stejný citlivý údaj, jako je RZ. Pokud tedy z důvodu respektování GDPR zamažeš RZ, měl bys zamazat i tel. č. A pokud necháš tel. č., není žádný logický důvod zamazávat RZ. Ale o nic nejde a nemyslím to vůbec nijak špatně :-) . Byla to jen poznámka pod čarou, možná pro uvědoměni si, že tel. č. je na tom shodně jako RZ. Jedna věc je mít je na autě a druhá, úplně odlišná věc je vyfotit je a dát někam na web. Toliko suchá fakta. Osobně ale téměř celé GDPR považuju za nepotřebnou přeopatrnost a přesprávnělost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 @BubaqPokud se jedná o reklamu na firmu, kterou schválně vozí na autě, tak nevidím důvod zamazávat telefonní číslo, které si člověk vygooglí za pár sekund, když zadá "Brikety od tety" 🙂 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 (editace) Před hodinou, xmenadis napsal: @BubaqPokud se jedná o reklamu na firmu, kterou schválně vozí na autě, tak nevidím důvod zamazávat telefonní číslo, které si člověk vygooglí za pár sekund, když zadá "Brikety od tety" 🙂 Ve faktický rovině naprostý souhlas. Já se na to díval z pohledu GDPR, zbytek vysvětlen výše. A celkově jsem to nechtěl takhle zbytečně rozebírat, byla to jen poznámka pod čarou ohledně nesmyslnosti GDPR a jeho dodržování v praxi. To samý je na fotce od ExecutedDonut, kde zamazal jednu RZ a druhou nechal čitelnou :-) . Editováno: 16. Srpen 2022, autor: Bubaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Variace nosiče kol....3hodiny montáž - 2hod demontáž atest+homologace vystaví dr.Chocholoušek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 On 8/16/2022 at 12:23 PM, Bubaq said: Ve faktický rovině naprostý souhlas. Já se na to díval z pohledu GDPR, zbytek vysvětlen výše. A celkově jsem to nechtěl takhle zbytečně rozebírat, byla to jen poznámka pod čarou ohledně nesmyslnosti GDPR a jeho dodržování v praxi. To samý je na fotce od ExecutedDonut, kde zamazal jednu RZ a druhou nechal čitelnou :-) . Ano nechtělo se mi s tím drbat, Když se podíváš na reportáže ve zprávách tak taky nezamazavaji projíždějící nebo stojící auta mimo kontext, ale v okamžiku kdy mají někoho v hledáčku tak toho zamaznou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 26. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2022 Schválně kolik najdete důvodů proč mu vypustit ventilek 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 27. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2022 Tento kúsok stretávam na našich cestách pravidelne, ale až včera sa podarilo odfotiť....... zaujímavá kombinácia auta, farby, kolies a predného nárazníka... :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Nově na D5 šipky odstupu. Asi ŘSD bylo na dovolené v H. Značka u toho zatím žádná není. Jen se obávám, že český ko… to nepochopí a stejně to stále ignorují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 tak ty šrouby jsou bratři držme se, je nás málo , ovšem nechtěl bych se potkat s tímto později samotně jedoucím vozíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 před 7 hodinami, Jan R. napsal: Nově na D5 šipky odstupu. Asi ŘSD bylo na dovolené v H. Značka u toho zatím žádná není. Jen se obávám, že český ko… to nepochopí a stejně to stále ignorují. Na D1 mezi Velkou Bíteší a sjezdem na Osovou Bítýšku je to taky od středy nebo čtvrtka a dneska už tam sou i značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Jo tady v opačném směru už také. No v H mají tedy větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 By mě zajímalo, jak toto projde technickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 Aj keď vyšlo dávnejšie, u nás stále málo "obkukané" auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 V 29. 8. 2022 na 22:38, Jan R. napsal: Jo tady v opačném směru už také. No v H mají tedy větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 když bys rád Jeepa, ale máš jen Golfa :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 No jako pokud dáš zdravý rozum stranou, tak to nevypadá uplně nejhůř. Nedivil bych se kdyby se to celkem i dobře prodávalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 Scoutiky sa mi stale pacili, tu to "offroad" vybavenie a styl dava este vacsi zmysel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 (editace) Foto jsem poctivě ukradl z netu, není moje. Editováno: 19. Září 2022, autor: Ondra16V 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 V 17. 9. 2022 na 20:10, wirer napsal: Scoutiky sa mi stale pacili, tu to "offroad" vybavenie a styl dava este vacsi zmysel ;) A teď si představ, jak by u tohodle paskvilu vypadaly podběhy v byť jen mírném blátě :-) . Díky nehomologovanému profilu pneu je teď extrémně malá vzdálenost mezi podběhem a pneu. Stačil by střední šutr, který by kolo zvedlo spolu s blátem a plastový podběh by byl na kusy. Koukni, jaký prostor mezi koly a podběhy mají skutečné offroady. Ve sněhu jakbysmet. To samé platí o zdvihu pérování... Za mě je to spíš k smíchu a soucitu než k obdivu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.