rarach89 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Jo to jsem teď taky vyčetl, takže jen kabel k mikrofonu a mikrofon a sehnat novejsi Amundsen+, kterej má BT (netuším jestli to jde poznat ze štítku). Pak ještě pořešit FM anténu, protože tohle je trochu moc drahý. Takže FM anténa do palubky nebo natáhnout na zadní okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 není problém aktualiizovat, poslední jsou V4 máš-li prosím SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 (editace) Už se to tu na foru řeší několikrát dokola. Třeba tady v odkazu a je jich více. Amundsen plus má v sobě BT Musíš přidat GPS antenu (pro navigaci). Mám magnetickou pod přístrojovkou. Antenní adapter pro dva tunery 1Z0 051 551 asi 170,-Kč a mikrofon 3B0 035 711 B. Pak stačí správně nakodovat a správně spárovat telefon. http://forum.skodaho...nsen-do-yetiho/ http://eshop.skoda-auto.com/webapp/wcs/stores/servlet/AjaxCatalogSearchView?storeId=10001&catalogId=10051&langId=-11&pageSize=12&beginIndex=0&searchSource=Q&sType=SimpleSearch&resultCatEntryType=2&showResultsPage=true&pageView=normal&searchTermScope=5&coSearchSkuEnabled=true&skuCaseSensitive=no&searchTerm=1Z0051551 Editováno: 21. Listopad 2012, autor: Pepa007 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 ten anténní adaptér neřeší příjem druhé antény!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Ano neřeší ,ale Amundsem s ním bez problémů hraje a v mém případě dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 (editace) ten anténní adaptér neřeší příjem druhé antény!!! To je sice dobrá informace, ale nebylo by třeba špatný napsat jaký jsou možnosti. Takže: 1. 1Z0051551 - někdy to stačí 2. 1Z0051551A - a druhou anténu na zadní okno k výhřevu nebo do palubky 3. velmi levná sranda http://www.skodateil...ny%20a%20kabely Editováno: 21. Listopad 2012, autor: Lukáš Plachý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Amundsen plus má v sobě BT Amundsen+ má BT pouze u novějších modelů. Už mi to řekli ve dvou autorizovaných servisech, pak jeden prodejce v Liberci, kterej měl zrovna dva kousky pluska bez BT a pak kamarád, kterej má plusko v autě asi rok a taky BT nemá. Jde to prý nějak poznat podle štítku a nebo když se navi zapne. Kupovat na aukru je teda problém, jedině tak na skodateile, kde by měli mít nový kousky za 13 litrů a rovnou s GPS anténou a mikrofonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 JA Vás zdravím chcem sa spytat o upgrade sw 227 na 351 kto by to vedel spravit na slovensku ide mi hlavne o 2D nahlad v skodovke mi to nespravia preto ze to mam vo Fabii II s 1,6 can Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 CAN na to nemá vliv upgrade se provádí přes CD v jednotce mechaniky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Kluci mám pár otázek: 1) lze u Amundsena zadávat adresy hlasem? 2) existuje nějaká možnost zobrazení maximálních rychlostí, jako je tomu např. u Columbuse/RNS 510. Vím, že je to uložený v mapách... 3) kde a jak zjistím verzi SW? Mapy jsem už našel - mám V4, tzn. zřejmě neajktuálnější. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 1) NE 2) ANO - návod strana 20 nastavení navigace 3) Dlouho držet setup a pak se dočteš ve version info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tak ze dnes som bol Skoda servise pytat sa a aj vyskusat o aktualizaciu SW 227 H15 na 351 s vysletokom radio napojene online ziadna aktualizacia (aktualny SW) po dlhom prehovarani ze to ide cez cd sa pracovnik isiel pozret a nasiel cd z roku 2011 s SW po vlozeni CD do navi vypisalo ci sa chce nahrat SW 227 tak ze nemaju novsi soft ale sa mi ozve o dva tyzdne ze sa na to opyta vysie tak som zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 U tebe je problém, že už ani soft 351 přímo nahrát nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) U tebe je problém, že už ani soft 351 přímo nahrát nejde.... nechapem preco????? a da s to vobec ????? Editováno: 29. Listopad 2012, autor: LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Ano dá, ale tvůj HW není proto oficiálně určen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Aha dakujem za obiasnenie aj som si myslel ze to bude pravdepodobne stym Hw15 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 (editace) 1) NE 2) ANO - návod strana 20 nastavení navigace 3) Dlouho držet setup a pak se dočteš ve version info... díky pane Jen nemám ten návod, proto se na stranu 20 nemůžu podívat Můžeš mi, prosím, ve stručnosti napsat, co zlepší aktualizace SW? Které nové "funkce" a vymoženosti to pak bude umět? Že bych si možná udělal výlet do Strakonic, pokud to umíš aktualizovat Děkuju Editováno: 30. Listopad 2012, autor: Honza9007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 díky pane Jen nemám ten návod, proto se na stranu 20 nemůžu podívat Můžeš mi, prosím, ve stručnosti napsat, co zlepší aktualizace SW? Které nové "funkce" a vymoženosti to pak bude umět? Že bych si možná udělal výlet do Strakonic, pokud to umíš aktualizovat Děkuju Po Aktualizacii SW sa da 2D nahlad na mapach stym ze sa da pozret cela trasa nie len 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 aha aha, děkuji za info LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Návod: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Superb/05-2011/Navigation/B6_Superb_Amundsen_NavigationSystem.pdf Zde se došteš o změnách ta největší je pak možnost ovládat hf jendotku přes dotykový displej na navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) aha děkuju! ještě takový (možná hloupý) dotaz. Je potřeba někde nakódovat/povolit druhou anténu? Když jsem v ČR, tak mi rádio podle FM monitoru hraje jen na 1 anténu... Přikládám fotky: a moje specifikace amundsena: Ví někdo poradit? Děkuju EDIT: za kvalitu fotek se omlouvám, foceno na mobil za jízdy Editováno: 3. Prosinec 2012, autor: Honza9007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Anétna pokud je připojena se povoluje kódováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 aha, tak proto. Antény mám dvě v autě - jednu na střeše a druhou pod palubkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 LC,03,0,2nd FM-Antenna installed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 To je info bez VAGu jako kup si klíč a otevři barák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.