hattrick Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Ahoj, kdo ma zajem o original Navigační CD-ROM FX (Teleatlas) - mapa ALPY 2010 + Havní trasy Evropy (MRE 2010), prehrat do navigace nebo koupit, dejte vedet... Obsahuje podrobné mapové podklady pro rok 2010 těchto zemí: Rakousko 100%, Švýcarsko 100%, Lichtenštejnsko 100%, Severní Itálie, Německo-jih (Bavorsko), francouzská část Alp, západní Maďarsko + hlavní trasy Evropy vč. CZ (MRE 2010) Kompatibilní navigační systémy: Seat (Seat Media System 2.0) Skoda (RNS Amundsen) Volkswagen (RNS 310) H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admiral Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Dal jsem si do auta Amundsena místo Bolera a chci se zeptat jestli jde nějak upravit zvuk.To co leze z Amundsena je hrůza,Bolero mělo mnohem lepší zvuk. Na toto pozna niekto odpoved? Nevidim dovod, preco by mal byt horsi zvuk. Tiez chcem vymenit Bolero za Amundsena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admiral Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 (editace) Na toto pozna niekto odpoved? Nevidim dovod, preco by mal byt horsi zvuk. Tiez chcem vymenit Bolero za Amundsena. sorry za duplicitu, poprosim o vymazanie tohto prispevku Editováno: 6. Duben 2011, autor: admiral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 (editace) Panove, muzu radu? Mam O2 MR2008, Climatronic, parkovaky ... co vse budu potrebovat vymenit aby mi sel komplet Amundsen? Diky moc za info... DD Editováno: 20. Duben 2011, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Jde nejakym zpusobem nastavit, aby Amundsen pro mapy vyuzival cely obsah pametove karty a ne jen pulku ? Mam 8 GB kartu pouze na mapy, ted je tam 3,9 GB dat a dalsi nejdou nahrat a zbytecne je druha pulka karty prazdna. Kupovat vetsi kartu, u ktere se zase vyuzije jen pulka mi prijde zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Panove, muzu radu? Mam O2 MR2008, Climatronic, parkovaky ... co vse budu potrebovat vymenit aby mi sel komplet Amundsen? Diky moc za info... DD RJ parkováků, nový panel climatronicu aby ukazoval na navi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Panove, muzu radu? Mam O2 MR2008, Climatronic, parkovaky ... co vse budu potrebovat vymenit aby mi sel komplet Amundsen? Diky moc za info... DD RJ parkováků, nový panel climatronicu aby ukazoval na navi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Čau koupil jsem si navi Amundsen a zarazilo mě že na kartě, kde jsou mapy tak soubor má jen 208 MB!!! Není to nějak málo? Další dotaz je, že když jsme navi zkoušel s vytaženou univezální GPS anténou nad přístrojovku ( byl jsme zavřený ale v cihlové garáži) tak mi to prostě nechtělo ukázat polohu, kde se zrovna nacházím a stále tam bylo misto, kde to asi předešlý majitel odpojil... Dělám něco špatně, nebo to má takové zpoždění??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Co třeba vyjet z garáže ven ;-) Jestli byla navigace delší dobu vypnutá, bude studený start gps trvat několik minut, ale s přímou viditelností na oblohu. V garáži nenaběhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Tak jsme vyjel z garaže ven, jel jsme asi 10 km a proste nic se mi na mape nezmenilo!!! Porad tam mam to posledni misto a jako by to chtelo navigovat z tama, ale navigace asi vubec nevi ze auto je v pohybu a kde vubec je... Takze ted jsem tak trochu v rozpacich... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 (editace) Je zobrazované kolečko aktuální polohy na mapě červené? Pokud ne (je šedé), tak je bez signálu a chybu bych hledal možná v GPS přijímači. Taky ho mám v přístrojovce, ale když se tam jednou otočil, tak už mi to taky trochu zlobilo, proto jsem ho tam přilepil oboustrankou, ať je tam rovně a je to OK. Editováno: 29. Červenec 2011, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Ano zobrazovací kolečko uprostřed je šedé, takže asi vážně špatná GPS antena. ( celkem jsem si to myslel, protože vypadal tak nějak zvláštně...) Mate někdo nějakou antenu odskoušenou - značku, typ atd. že bych si ji taky koupil... Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Vi nekdo jaka Gateway musi byt pro Amundsena / RNS310 ? mam RNS 310 s SW 351 / HW 015 a s1K0 907 530 Q funkcne slape vse (maxidot, telefon,nevybiji bat..) ,ale nejde diagnostikovat. mam zkusit novejsi GW ? (7N0 ....) honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 (editace) tak pro info: 7N0 907 530 D funguje v mem aute s Amundsenem /(u me ve variante RNS310 z VW) diagnostika maka, (navi musi byt zapnuta) diagnostikou lze aktivovat servisni menu podobne jako u Columbusu.. edit: pridavam par fotek honza Editováno: 30. Srpen 2011, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Ahoj všetkým.... Vedel by mi niekto z okolia Bratislavy alebo Trenčína nahrať nový Fw do môjho Amundsena (sw,hw 0212,H11) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Ahoj všetkým.... Vedel by mi niekto z okolia Bratislavy alebo Trenčína nahrať nový Fw do môjho Amundsena (sw,hw 0212,H11) ? To vážne nieje nikto kto by mi s tým vedel pomôcť? Inak mam k dispozícii mapy (rôzne - symbolicky takmer zdarma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Ve východních čechách můžu nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 tak pro info: 7N0 907 530 D funguje v mem aute s Amundsenem /(u me ve variante RNS310 z VW) diagnostika maka, (navi musi byt zapnuta) diagnostikou lze aktivovat servisni menu podobne jako u Columbusu.. edit: pridavam par fotek honza a neháže ti gateway chybu regulace baterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Ve východních čechách můžu nahrát. Škoda , je to pre mňa dosť ďaleko , ale ďakujem za ponuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Milhausek: jo chybu na jednotce 61 to haze,ale co stim nevim , snad jen pouzit GW s indexem C co tu jednotku nema.... Honza PS. nebo vis neco co ja ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Dát C jendotku není problém. Stačí napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BXE77 Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 mám tu gatevay 530 D a nic mi to o regulaci baterky nepíše, neměl bych jí teda vyhodit a hodit tam tu jinou s C pro sichr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) Milhausek,ferda : ale stejne by me zajimalo co vubec ta jednotka 61 ma delat. (2nd baterie a asi ma ridit jeji nabijeni....) , ale kdyz ta jednotka existuje pouze virtualne tak by mela jit nejak rozumne nastavit ? urcite to nema vliv na funkcnost cehokoli na aute (nabijeni hlavni bat , usnuti auta apod). stejne budu auto asi vracet lisingovce (operativni liz.) tak tam vratim puvodni GW 1K0 907 530 Q ,ktera dela vse co ma, pouze nejde diagnostika 37 - coz me netrapi, neb v tom aute navi nebyla.. Honza ps. zlatej kolumbus....... Editováno: 14. Září 2011, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Existuje něco jako "linový" alternátor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 a ten LIN z altiku vede kam ? je to primo do GW ? nebo tovede jako napr. destovy senzor pres nejakou jinou jednotku ? treba by se dalo udelat jednoduche LIN zarizeni , ktere by simulovalo tyto udaje... honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.