Červenec 12, 200817 r napiš Pticovi, nějaký doma má, ale nevím na jaký auto. Ja mam 2 pary na superba. Prvni na aute a druhy par pod posteli Pokud vim tak jsou pouze 4 pary 1 sel do nemecka za 45tis. 2 mam ja a posledni jsem videl na slovensku (jestli tam jeste jsou) a pak mam 2 pary na fabcu jeste foto:
Červenec 14, 200817 r všechno otázky na zadní světla.. 1, chlapi, nemáte někdo vyfocené rozebrané zadní lampy ? 2, nevíte jaké jsou žárovky ve světlech, včetně pinů na patici? 3, je rozdíl mezi světlama před po faceliftu, co se týče žárovek? děkuju předem za odpověď a třeba i fotky..
Červenec 14, 200817 r rozdil mezi lampama pred a po faceliftu je skutecne pouze dizajnovy, tzn. ze skutecne menis pouze lampy - zapojeni, konektory, zarovky, vse stejne a jak uz nekdo psal, prehozeni je otazka chvile, i kdyz ja tam mam cd changer a trochu jsem se nadrel, ale povedlo se....
Červenec 15, 200817 r PASSUJOU? http://www.passatplus.de/dateien/superb_rueckleuchte-6.jpg Bohuzel ne e ) Upraveno Červenec 15, 200817 r od Jirik_superb
Červenec 26, 200817 r PTiCA: ty lampy jsou krásný, ale aby to nebylo jak stěma fabiackejma :-D taky limitovka i na OI a pak šli lehko sehnat ale možna se pletu, nesledoval jsem to tolik ..
Srpen 4, 200817 r Chlapi, nerozdelaval nekdo zadni lampy? Da se nejak jendoduse rozdelat? Nerad bych to polamal. Koukal sem a dali by se z toho vyndat cervene odrazky, pak by to vypadalo mozna o neco lip. Mluvim o svetlech pred faceliftem.
Srpen 5, 200817 r Chlapi, nerozdelaval nekdo zadni lampy? Da se nejak jendoduse rozdelat? Nerad bych to polamal. Koukal sem a dali by se z toho vyndat cervene odrazky, pak by to vypadalo mozna o neco lip. Mluvim o svetlech pred faceliftem. Nejde..jedině rozřezat a zase slepit.
Srpen 6, 200817 r Nejde..jedině rozřezat a zase slepit. Musi to jit, nerikej ze to soudruzi z NDR prilepili tak kvalitne
Prosinec 5, 200816 r Autor Zkus napsat nebo se mrknout na http://www.auto.asp2.cz/superb-interier.aspx dost často je tam májí stojí cca 2800kč za pár.
Prosinec 5, 200816 r Musi to jit, nerikej ze to soudruzi z NDR prilepili tak kvalitne pokud vim tak to neni lepene ale za tepla slisovane takze plast/plast
Prosinec 7, 200816 r pokud vim tak to neni lepene ale za tepla slisovane takze plast/plast tak tak, zkousel jsem to a nejde... bez uspechu.
Leden 9, 200916 r konečně jsem sehnal zadni face lampy - na http://skodateile.cz/index.php?pg=product&...Dslu%B9enstv%ED Ted uz je zas nemaj... Chce to hlidat.
Duben 25, 201015 r Zdarec ..tak to tady pozoruju a konečně něco ohledně zadních lamp co je pěkný ..To se cení kámo žádnej fejk...
Duben 25, 201015 r Zdarec ..tak to tady pozoruju a konečně něco ohledně zadních lamp co je pěkný ..To se cení kámo žádnej fejk... Dík.Chces je taky??? :kol-52:
Duben 25, 201015 r jo jo jestli je můžeš eště sehnat tak by slušely mému supu co to stojí? Dík.Chces je taky??? :kol-52:
Duben 26, 201015 r jo jo jestli je můžeš eště sehnat tak by slušely mému supu co to stojí? Za 5000,- ti je sezenu.Hm?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.