Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, vie niekto poradiť ? , začínajú sa mi prejavovať problémy pri radení 1. a 2.rýclostného stupňa.Radičku musím silne tlačiť vľavo. Mám O1/99.Vďaka za rady? :help:

Nieco tu uz bolo popisane, skusal si hladat?

Na druhej strane, neuviedol si motorizaciu a ani nic o aute, takze Ti tazko radit.

• Autor
Zdravím, vie niekto poradiť ? , začínajú sa mi prejavovať problémy pri radení 1. a 2.rýclostného stupňa.Radičku musím silne tlačiť vľavo. Mám O1/99.Vďaka za rady? :help:

Je to 1,6 AEE 55kW r.v.99 MR2000 prevodovka 02K kód DUT

Upraveno od fhs

• Autor
Je to 1,6 AEE 55kW r.v.99 MR2000 prevodovka 02K kód DUT

Nikto nemá s týmto skúsenosť alebo aspon výkres mierky na nastavenie radiacej páky?

Nikto nemá s týmto skúsenosť alebo aspon výkres mierky na nastavenie radiacej páky?

Mrkni jest-li ti nemáš vytahanou reakční vzpěru převodovky ty 1,6 na to docela trpí

• Autor
Mrkni jest-li ti nemáš vytahanou reakční vzpěru převodovky ty 1,6 na to docela trpí

Vďaka , skúsim to pozrieť

• 3 týdny později...
  • Autor
Vďaka , skúsim to pozrieť

Vzpera ok problém pri radení 1. a 2. rýchlostného stupňa pretrváva :help:

Vymen olej v prevodovke. :p :p :p :p

Jak napsal PROCHY603, zkus vyměnit ten olej v převodovce. Mě někdy taky šla blbě zařadit 2 a 3 a po výměně oleje je vše v pořádku...

Mě jde občas blbě 2 a 4, ale výměna oleje v převodovce nepomohla :(

1,6 55kW

Cawte ,mam podobny problem pri 1 a 2 ale iba po nastartovani ked vypnem motor tak krasne ide vsetko zaradit :(

Mám podobný problém, není to nic hrozného ale občas tam jde špatně 1 a 2 pak už je to dobrý. Nevím taky čím by to mohlo byt. Prý je tam ještě na šeštelování nějaké táhla k převodovce a tím by to mohlo byt taky.

• Autor
Mám podobný problém, není to nic hrozného ale občas tam jde špatně 1 a 2 pak už je to dobrý. Nevím taky čím by to mohlo byt. Prý je tam ještě na šeštelování nějaké táhla k převodovce a tím by to mohlo byt taky.

Presne tak niekedy to ide ok a niekedy ako by to o niečo drhlo, neviem kadial prechádza to tiahlo od radičky k prevodovke, lebo je to zospodu zakryté tym protitepelným hliníkovým krytom. :feve:

• 2 týdny později...

Pokud musíš řadicí páku tlačit hodně doleva, zkus vyndat rámeček manžety a dole pod ním je levý doraz páky, zkus povolit ty dva šrouby, co to držej a lehce(je to hodně citlivé) posunout ten doraz doleva a zase utáhnout.

Další důvod může být blbě vystavující spojka vlivem jisté závady na převodovce, nebo povolený třmen páky řazení (najdeš na konci tunelu před nápravnicí)

Upraveno od masoprst

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.