Plecháč Tony Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Už se tohle někomu stalo? Nejedná se o originální mlhovky Hella ale o druhovýrobu firmy Diamond (čína) - 55W . Co tak koukám po ulicích, dost lidí je má a ještě jsem se s tím nesetkal. S mlhovkami jsem moc často nesvítil, snad jen párkrát. Myslíte že je to použitím špatnýho materiálu? Kdyby tam bylo nějaký přepětí, tak by praskla žárovka, ale ty jsou zdravý.... Editováno: 1. Červenec 2008, autor: Plecháč Tony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 tipoval bych to na zkorodovanou patici - přechodový odpor a s tím související zahřívání. Podobně se mi kdysi roztekla jedna z deseti bodovek na kuchyňský lince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 navic je to cinskej super vyrobek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 samo že přechoďák, co jinýho... Halogenka v rampě nám taky málem zapálila kuchyň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 No, na to že sem elektrikář bych se měl stydět, že mě to nenapadlo Ale určitě je to i tim špatnym plastem, protože to bylo propálený i přímo proti tomu sklíčku žárovky a né jen kolem toho přechodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 njn, měkkej plast, kterej se třeba (nevidim jak to bylo řešený) teplotou roztáhl a napružený kontakty v patici plast doroztáhli = patice/žárovka už měla větší přech. odpor...až se to vypálilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Rád bych si dodělal přední mlhovky a přemýšlel jsem o těchto čínských kopiích. Tady na fóru jsem o nich našel jen toto jedno téma, proto jsem se chtěl zeptat ostatních, kdo je mají, jak jsou s nimi spokojeni a jestli například to propálení paraboly není častá závada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Už se tohle někomu stalo? Nejedná se o originální mlhovky Hella ale o druhovýrobu firmy Diamond (čína) - 55W . Co tak koukám po ulicích, dost lidí je má a ještě jsem se s tím nesetkal. S mlhovkami jsem moc často nesvítil, snad jen párkrát. Myslíte že je to použitím špatnýho materiálu? Kdyby tam bylo nějaký přepětí, tak by praskla žárovka, ale ty jsou zdravý.... Neboli tam nahodou ziarovky s vyssim vykonom?? Napr:90W??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Rád bych si dodělal přední mlhovky a přemýšlel jsem o těchto čínských kopiích. Tady na fóru jsem o nich našel jen toto jedno téma, proto jsem se chtěl zeptat ostatních, kdo je mají, jak jsou s nimi spokojeni a jestli například to propálení paraboly není častá závada? těžko říct, protože těch druhovýrob je víc. Já mám v autě cosi made in austria, cena 360,- za kus a dva roky bez problémů, navíc zpracování je na stejné úrovni jako ty se znáčkem škodovky. Editováno: 23. leden 2009, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ja mám tiež tie od DIAMONDU a po prvých použitiach mi začal zliezať "chróm" z toho pliešku pred žiarovkou.Vyzerá to dosť blbo,lebo to aj trochu zožltlo(ako keby zhrdzavelo) ,ale plasty zatiaľ v pohode. Wittmann: kde si kupoval tie rakúske? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 hele už netuším - jsou to dva roky, bylo to ale v nějakém tuzemském e-shopu. Hledal jsem tehdy podle nejnižší ceny a dostal jsem tyhle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Nešetrite a kúpte si origo, či už v bazári alebo inde. Toto je dôkaz že sa neoplatí šetriť, tu to máte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ale keď origo tiež nie sú žiadna výhra.Na nich zasa sčernajú paraboly a celé vnútro stratí lesk.A to sa nestalo len mne.To badať na každej staršej fábii.Najbližšie sem hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 když origo, tak jedině nové a to s vědomím, že to je pouze na chvíli. Použité jsou zpravidla vysleplé. Ony obecně mlhovky na Fabii jsou spíš pro parádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Proc jsou na paradu? Jsem o nich uvazoval, kdyz jsem nadaval v mlze ze hovno vidim a nemam si cim posvitit...jsou v mlze k nicemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Pred 2 lety jsem menil mlhovky po faceliftu (origo z vyroby) za mlhovky RS, neboli Felicia facelift. Mam prave ty kulate Diamondy. Moc jsem s nimi nikdy nesvitil a mam je jen jako opticke doplneni, tedy na okrasu. Za ty dva roky jedna ztratila cirost (zalmzeny pruhledny plast zevnitr). Nechal jsem to tak, ponevadz vymena a opetovna montaz na nasadenem RS narazniku by mne asi stala nervy. Stacila mne vymena zarovky. Jinak kmlhovky jsou dobre abys byl viden, ale z pozice ridice jedouciho v mlze jsou aspon pro me nepotrebne, nevidim o nic vic, kdyz je mam zaple. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Proc jsou na paradu? Jsem o nich uvazoval, kdyz jsem nadaval v mlze ze hovno vidim a nemam si cim posvitit...jsou v mlze k nicemu? Hmlovky hlavne osvetluju kraj cesty a su optymalne podmienky podsvietia hmlu ale ked je poriadna hmla moc nepomožu tebe ale je ta lepšie vidiet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tapo zlúčil som ti dva príspevky ktoré sa ti neviem prečo nepodarilo napísať naraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Mlhovky a na parádu? ....každopadně jak už tu padlo osvěcujou krajnice vozovky, ve městě asi vážne jen na parádu, ale když budeš jezdit po okrskách a sem tam nahory poznáš že opravdu k něčemu jsou, nehledě na tom že vozidlo je se seplýma mlhovkama ve snížený viditelnosti mnohem líp vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Proc jsou na paradu? Jsem o nich uvazoval, kdyz jsem nadaval v mlze ze hovno vidim a nemam si cim posvitit...jsou v mlze k nicemu? mlhovky na fabii nejsou dobře udělané, trochu to sice svítí, ale moc ti to nepomůže. Třeba nová oktávka svítí do mlhy o poznání líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jasný, na tej fábii nemají moc velkou účinost, ale přeci jen to trochu pomůže při mlze. Je líp vidět krajnice a třeba i za silnýho deště vidíš případný chodce po krajnici, nebo zvířata Já ty propálený plasty vyřešil tak, že jsem je rozřezal, udělal podle nich šablonu z papíru a podle tý vyrobil vnitřek z lesklýho hliníkovýho plechu a zatim fungují bez problému...Jen tak přemejšlim, když mě čeká v květni STK, jestli taky nezkoušej přední mlhovky stejně jako přední světla..Když na to koukam, tak to nevypadá že by oslňovali, přijde mi, že svítí ještě níž a víc do strany než předtím, ale sklon už nejde štelovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 mlhovky se při TK zkoušej, ale věda se ztoho zpravidla nedělá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No, přemejšlim, že bych je před technickou vyndal...Poznají prd, než aby byly nějaký problémy... Protože pokud budou měřit kam svítí, tak to asi nebude jako u originálu :-D, ikdyž by mě zajímalo jak to svítí...Oslňovat to neoslňuje, ale stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ja som išiel na STK s DIAMONDAMI a žiaden problém.Technik ich kontroloval a nepovedal ani mäkké f.No tam kde chodím ja ti v cene STK svetlá aj nastavia.Predné aj hmlové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No, ale já tam po původních DIAMONDECH toho moc nemám, jak píšu výše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.