Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nemáte někdo to video pls ???

Mám

Nezkusil někdo metodu vyměnou plynových vzpět za silnější jak už tu bylo psáno ?

Nevím co ti tam chybí za koty, ja ten odkaz přeposlal kamarádovy a za týden jsem to měl vyrobené a jak vidíš na videu i funkční po namontování :kol-47:

A kolik te to vyslo to zrealizovat stankro??

Ču, přesně jak píše kolega stankra6, nevím, co tam chybí za kóty, jsem truhlář a podle toho nákresu z passatu a fotek od kolegů z fóra, jsem to dal dohromady i já. A kdyby mě viděli strojaři, jak jsem to dělal :kol-33: doma na koleni :kol-44: . Vůbec se toho(Michal 878) neboj, výsledek je bomba :kol-47:

No borci ono mě to vratil kořen od CNC že neví tak sem se právě ptal, mu zkusím dát fotky jak to vypada hotove

• 3 týdny později...

Mohl by mi někdo poradit naco je ten vinglik na 5 foto ? Jak se dívám tak se dívám na kufru to namontovany to nikde nevidím...

Je to vidět na první fotce. Je přisroubovanej na viku kufru. Jsou tam vidět všechny časti.

Hej ja sem slepej :D Kdeeeeeee ?

Tak snad to tady uvidíš a snad myslíme to samé.

post-69220-0-71455400-1340136594_thumb.j

Aha už mi to cvaklo, sem nevěděl že je to udělane ztoho vingliku co je na obrazku to fakt nevypada.

• 1 rok později...

To je iba s pomocou pružín? kde sa to dá zohnať? :kol-47:

když to pročteš celý, tak zjistíš že je to bohužel jen domácí výroba, kdyby se to dalo koupit, tak jsem to už dávno namontoval, je to paráda

Myslel som si že je to niečo nové, nedošlo mi že je to len to isté čo je o stranu skôr. škoda už som sa tešil :kol-26:

Je to staré ale s videem. Pružiny jsou ke koupi na hennlich.cz, sekce tlačné pružiny ( možno i z nerezu).  Stačí jen pohledat ! Trubka je metrická. Na obou koncích jsou podložku. Malá a velká.  

Upraveno od Petr.gr

Já mám ten systém od němců z passata, jak má v příspěvku Torreto a v teď v zimě je to mrtvý :kol-32: (nové vzpěry), tak by mě zajímalo jestli to s tou dlouhou pružinou funguje i v zimě.

Petr.gr , ty to máš a pokud jo fachá to v mrazech ? 

V mrazech je problém. Chce to malinko silnější pružiny, protože se trvalým stlačením lehce snižuje jejich předpětí. Když ale nechám otevřený kufr, pak to šlape.

• 2 měsíce později...

Ahoj lidi, tohle už dlouho sháním, myslel jsem že je to děláno něják přes elektriku, ale že by stačila pružina je BRUTÁL !! Jaký systém je tedy asi nejlepší a tedy i vcelku nejjednodušší ?? Kdyby mi někdo mohl posléze poslat odkaz kde to sehnat, či si nechat udělat byl bych velmi vděčný :-) Děkuji

A nebo ještě lepší tohle :

Upraveno od angel.CZ

i se zavíránim by to bylo geniální, ale to už by se musela montovat elektrika a nějakej pohon

Psal jsem firme a nejde to. Jak tedy vyresit jinak tuto situaci, bejspis pomoci pruzin ? Jake pruziny a kde sezenu ?

přečti si celý vlákno, ale většinou je homemade, někdo to tam celkem dobře popisoval

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.