Květen 31, 201213 r http://imageshack.us/photo/my-images/560/techzeichnung.jpg/ Chtěl bych si nechat vyrobit ty držaky ale ten vykres mi nepřijde zrovna přesny, chybí mi tam několik kót. Prosím kdo to má funkční pisněte.
Květen 31, 201213 r Nevím co ti tam chybí za koty, ja ten odkaz přeposlal kamarádovy a za týden jsem to měl vyrobené a jak vidíš na videu i funkční po namontování
Květen 31, 201213 r ty pružiny nové ve volkswagenu cca 750 kč a zbytek mi vyrobil kamarád zadarmo. A namontoval jsem si to sám Tady koukni mám to tam i s montáží http://forum.skodaho...a6/page__st__25 A Michale ty se koukni sem na ty koty.... já to měl odtud : http://www.passatplu...usine/index.htm Upraveno Květen 31, 201213 r od stankra6
Květen 31, 201213 r Ču, přesně jak píše kolega stankra6, nevím, co tam chybí za kóty, jsem truhlář a podle toho nákresu z passatu a fotek od kolegů z fóra, jsem to dal dohromady i já. A kdyby mě viděli strojaři, jak jsem to dělal doma na koleni . Vůbec se toho(Michal 878) neboj, výsledek je bomba
Květen 31, 201213 r No borci ono mě to vratil kořen od CNC že neví tak sem se právě ptal, mu zkusím dát fotky jak to vypada hotove
Červen 18, 201213 r Mohl by mi někdo poradit naco je ten vinglik na 5 foto ? Jak se dívám tak se dívám na kufru to namontovany to nikde nevidím...
Červen 18, 201213 r Je to vidět na první fotce. Je přisroubovanej na viku kufru. Jsou tam vidět všechny časti.
Červen 19, 201213 r Aha už mi to cvaklo, sem nevěděl že je to udělane ztoho vingliku co je na obrazku to fakt nevypada.
Leden 26, 201411 r když to pročteš celý, tak zjistíš že je to bohužel jen domácí výroba, kdyby se to dalo koupit, tak jsem to už dávno namontoval, je to paráda
Leden 26, 201411 r Myslel som si že je to niečo nové, nedošlo mi že je to len to isté čo je o stranu skôr. škoda už som sa tešil
Leden 26, 201411 r Je to staré ale s videem. Pružiny jsou ke koupi na hennlich.cz, sekce tlačné pružiny ( možno i z nerezu). Stačí jen pohledat ! Trubka je metrická. Na obou koncích jsou podložku. Malá a velká. Upraveno Leden 26, 201411 r od Petr.gr
Leden 26, 201411 r Já mám ten systém od němců z passata, jak má v příspěvku Torreto a v teď v zimě je to mrtvý (nové vzpěry), tak by mě zajímalo jestli to s tou dlouhou pružinou funguje i v zimě. Petr.gr , ty to máš a pokud jo fachá to v mrazech ?
Leden 31, 201411 r V mrazech je problém. Chce to malinko silnější pružiny, protože se trvalým stlačením lehce snižuje jejich předpětí. Když ale nechám otevřený kufr, pak to šlape.
Duben 1, 201411 r Ahoj lidi, tohle už dlouho sháním, myslel jsem že je to děláno něják přes elektriku, ale že by stačila pružina je BRUTÁL !! Jaký systém je tedy asi nejlepší a tedy i vcelku nejjednodušší ?? Kdyby mi někdo mohl posléze poslat odkaz kde to sehnat, či si nechat udělat byl bych velmi vděčný :-) DěkujiA nebo ještě lepší tohle : Upraveno Duben 1, 201411 r od angel.CZ
Duben 1, 201411 r i se zavíránim by to bylo geniální, ale to už by se musela montovat elektrika a nějakej pohon
Duben 1, 201411 r Psal jsem firme a nejde to. Jak tedy vyresit jinak tuto situaci, bejspis pomoci pruzin ? Jake pruziny a kde sezenu ?
Duben 1, 201411 r přečti si celý vlákno, ale většinou je homemade, někdo to tam celkem dobře popisoval
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.