Michal878 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Nemáte někdo to video pls ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Nezkusil někdo metodu vyměnou plynových vzpět za silnější jak už tu bylo psáno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/560/techzeichnung.jpg/ Chtěl bych si nechat vyrobit ty držaky ale ten vykres mi nepřijde zrovna přesny, chybí mi tam několik kót. Prosím kdo to má funkční pisněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Nevím co ti tam chybí za koty, ja ten odkaz přeposlal kamarádovy a za týden jsem to měl vyrobené a jak vidíš na videu i funkční po namontování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 A kolik te to vyslo to zrealizovat stankro?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 (editace) ty pružiny nové ve volkswagenu cca 750 kč a zbytek mi vyrobil kamarád zadarmo. A namontoval jsem si to sám Tady koukni mám to tam i s montáží http://forum.skodaho...a6/page__st__25 A Michale ty se koukni sem na ty koty.... já to měl odtud : http://www.passatplu...usine/index.htm Editováno: 31. Květen 2012, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Ču, přesně jak píše kolega stankra6, nevím, co tam chybí za kóty, jsem truhlář a podle toho nákresu z passatu a fotek od kolegů z fóra, jsem to dal dohromady i já. A kdyby mě viděli strojaři, jak jsem to dělal doma na koleni . Vůbec se toho(Michal 878) neboj, výsledek je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 No borci ono mě to vratil kořen od CNC že neví tak sem se právě ptal, mu zkusím dát fotky jak to vypada hotove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Mohl by mi někdo poradit naco je ten vinglik na 5 foto ? Jak se dívám tak se dívám na kufru to namontovany to nikde nevidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Je to vidět na první fotce. Je přisroubovanej na viku kufru. Jsou tam vidět všechny časti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Hej ja sem slepej Kdeeeeeee ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Tak snad to tady uvidíš a snad myslíme to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Aha už mi to cvaklo, sem nevěděl že je to udělane ztoho vingliku co je na obrazku to fakt nevypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Tady je jiný způsob: kufr_xvid_mpeg2video.mpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 To je iba s pomocou pružín? kde sa to dá zohnať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 když to pročteš celý, tak zjistíš že je to bohužel jen domácí výroba, kdyby se to dalo koupit, tak jsem to už dávno namontoval, je to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Myslel som si že je to niečo nové, nedošlo mi že je to len to isté čo je o stranu skôr. škoda už som sa tešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 (editace) Je to staré ale s videem. Pružiny jsou ke koupi na hennlich.cz, sekce tlačné pružiny ( možno i z nerezu). Stačí jen pohledat ! Trubka je metrická. Na obou koncích jsou podložku. Malá a velká. Editováno: 26. leden 2014, autor: Petr.gr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Já mám ten systém od němců z passata, jak má v příspěvku Torreto a v teď v zimě je to mrtvý (nové vzpěry), tak by mě zajímalo jestli to s tou dlouhou pružinou funguje i v zimě. Petr.gr , ty to máš a pokud jo fachá to v mrazech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 V mrazech je problém. Chce to malinko silnější pružiny, protože se trvalým stlačením lehce snižuje jejich předpětí. Když ale nechám otevřený kufr, pak to šlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 (editace) Ahoj lidi, tohle už dlouho sháním, myslel jsem že je to děláno něják přes elektriku, ale že by stačila pružina je BRUTÁL !! Jaký systém je tedy asi nejlepší a tedy i vcelku nejjednodušší ?? Kdyby mi někdo mohl posléze poslat odkaz kde to sehnat, či si nechat udělat byl bych velmi vděčný :-) DěkujiA nebo ještě lepší tohle : Editováno: 1. Duben 2014, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 i se zavíránim by to bylo geniální, ale to už by se musela montovat elektrika a nějakej pohon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Psal jsem firme a nejde to. Jak tedy vyresit jinak tuto situaci, bejspis pomoci pruzin ? Jake pruziny a kde sezenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 přečti si celý vlákno, ale většinou je homemade, někdo to tam celkem dobře popisoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.