Autovrakoviště Škoda - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Autovrakoviště Škoda

Miloš

Doporučené příspěvky

Ve Vršovicích,Ph10(u nádraží-Ukrajinská ul.)....nové orig.díly za poloviční ceny i z účtem...druhý místo je Náchodská 93,ph9....2km za Glóbusem Černý most....taky nový orig.díly...akorát s tou cenou to občas přeháněj a nedávaj účty a poslední třetí místo je Čerpadlová ul.Ph9(kousíček od Libeň nádraží).....taky výborný ceny+účet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mischicka napsal:
No ale to nejsou vrakáče, když jsou to nové díly, ne? Nebo to tam tak podobně vypadá? Potřebuju vložku do podběhu tak ať vím kam se vypravit :)

Je to normál vrakárna kde maj i bořiny,starší díly apod.,ale tak ze 60% tam má jen orig.díly přímo z MB v orig.balení...akorát že za půlku.Hodně lidi zde z fóra tam nekupuje a max.spolehlivost.

zde odkaz

Ceny se tam pohybují např.

-Setrvačník+lamela+přítlačák+ložisko(prostě komplet orig.spojka na 1.9TDI-PD 77kw)=7.500kč

-Komplet.orig.rozvody včetně vod.pumpy(1.9TDI-PD 77kw)=3.000kč

-před.brzd.kotouče=2.000kč

-Destičky př.=1.000-1.200kč

-Váhy vzduchu=1.500-2.000kč

atd.atd......podotýkám VŠE NOVÉ A ORIGINÁL......z mé strany už dlouhodobá zkušenost s nimi a max.spokojenost.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Vrakáč ve Vršovicích je sice cenově dobrej, ale radši si tam zajet osobně. Po mých zkušenostech objednávky přes net je to katastrofa.

Posílájí jiné díly, jiné barvy, i když se člověk 2x zeptá, stejně pošlou něco jinýho. Prostě posílání na dobírku u této firmy již nikdy. :aggressive:

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Musím přiznat že ve Vršovicích nakupuju už řadu let a ted co tam je ta poslední obsluha,tak to je fakt děs.....Já proto jednám jen s p.Lenerem(majitel) a naprosto bez problémů.......Ted před pár dny co jsem tam kupoval nový čel.sklo na OII,tak tam přijedu,řekl jsem nějakému mladíkovi co chci,ten někam zmizel asi na 15.min.,pak přišel a v ruce měl čel.sklo na OI,tak se zas otočil a když po dalších 10min.přinesl to správné,tak mi řekl 2.500kč...to jsem mu hned řekl at mi zavolá p.Lenera a on na mě s tim že někam odjel a že neví kdy se vrátí....tak jsem se tam posadil do auta vzal mobil a zavolal přímo Lenerovi a ten mi řekl že je jen naproti u benzínky pro pití že tam je do 5.min.že to tam klukům řikal....opravdu za 5.tam byl a hned to sklo bylo za 1.800kč....ty nový klučinové zaprvé ani nevědí co po nich člověk chce a zadruhé to tam pěkně zkoušej z cenou ;) ..stačí si to ale nenechat líbit,nechat si zavolat majitele a bez problémů.....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...