Přejít na obsah

Autovrakoviště Škoda


Miloš

Doporučené příspěvky

Ve Vršovicích,Ph10(u nádraží-Ukrajinská ul.)....nové orig.díly za poloviční ceny i z účtem...druhý místo je Náchodská 93,ph9....2km za Glóbusem Černý most....taky nový orig.díly...akorát s tou cenou to občas přeháněj a nedávaj účty a poslední třetí místo je Čerpadlová ul.Ph9(kousíček od Libeň nádraží).....taky výborný ceny+účet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ale to nejsou vrakáče, když jsou to nové díly, ne? Nebo to tam tak podobně vypadá? Potřebuju vložku do podběhu tak ať vím kam se vypravit :)

Je to normál vrakárna kde maj i bořiny,starší díly apod.,ale tak ze 60% tam má jen orig.díly přímo z MB v orig.balení...akorát že za půlku.Hodně lidi zde z fóra tam nekupuje a max.spolehlivost.

zde odkaz

Ceny se tam pohybují např.

-Setrvačník+lamela+přítlačák+ložisko(prostě komplet orig.spojka na 1.9TDI-PD 77kw)=7.500kč

-Komplet.orig.rozvody včetně vod.pumpy(1.9TDI-PD 77kw)=3.000kč

-před.brzd.kotouče=2.000kč

-Destičky př.=1.000-1.200kč

-Váhy vzduchu=1.500-2.000kč

atd.atd......podotýkám VŠE NOVÉ A ORIGINÁL......z mé strany už dlouhodobá zkušenost s nimi a max.spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Vrakáč ve Vršovicích je sice cenově dobrej, ale radši si tam zajet osobně. Po mých zkušenostech objednávky přes net je to katastrofa.

Posílájí jiné díly, jiné barvy, i když se člověk 2x zeptá, stejně pošlou něco jinýho. Prostě posílání na dobírku u této firmy již nikdy. :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Musím přiznat že ve Vršovicích nakupuju už řadu let a ted co tam je ta poslední obsluha,tak to je fakt děs.....Já proto jednám jen s p.Lenerem(majitel) a naprosto bez problémů.......Ted před pár dny co jsem tam kupoval nový čel.sklo na OII,tak tam přijedu,řekl jsem nějakému mladíkovi co chci,ten někam zmizel asi na 15.min.,pak přišel a v ruce měl čel.sklo na OI,tak se zas otočil a když po dalších 10min.přinesl to správné,tak mi řekl 2.500kč...to jsem mu hned řekl at mi zavolá p.Lenera a on na mě s tim že někam odjel a že neví kdy se vrátí....tak jsem se tam posadil do auta vzal mobil a zavolal přímo Lenerovi a ten mi řekl že je jen naproti u benzínky pro pití že tam je do 5.min.že to tam klukům řikal....opravdu za 5.tam byl a hned to sklo bylo za 1.800kč....ty nový klučinové zaprvé ani nevědí co po nich člověk chce a zadruhé to tam pěkně zkoušej z cenou ;) ..stačí si to ale nenechat líbit,nechat si zavolat majitele a bez problémů.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...