Orig. RS kola Spider 17" - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Orig. RS kola Spider 17"

Rafek88

Doporučené příspěvky

luke.bean napsal:
rom: no mě je to úplně jasný lollol vím že díky podpisu tady nejsem moc oblíbený lol a navíc tuzingářský kola namůžu ani vidět lol

Já jen k tvému podpisu... v dobrém!

Nechtěl jsem stříbrnou tuctovku jako mají ostatní, ale když se kolem sebe podíváš tak nic hezčího (pro mne) než díly RS prostě na Octávku neseženeš. Stále jsem tvrdil, že z toho nechci mít rádoby RS a nakonec to tak dopadlo... Chtěl jsem třeba Evo3 WRC nárazník, ale když jsem viděl jak tam pasuje... a jiné věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vitap: nojo,neříkám že je to ošklivý,taky byli doby kdy bych si to tam i dal a líbí se mi to,ale odrazuje mě od toho fakt,že to má asi milión lidí..

a nejvíc mě dostane,když si dá někdo třeba na tmavě zelenou sériovku přední rs nárazník..

a zase na druhou stranu,lidí,kteří do dotáhnou do kompletu je taky po málu

Odkaz ke komentáři

Bílé spidery ale jen na bílé auto ;) Jednoduché a elegantní, jediný šrám na kráse je ten - že je má téměř každý :) ale to bychom mohli říct, že Octu má taky téměř každý - prostě tuctovka :D

Nejvíce se mi líbily 18" MG Speedline jako tu měl luke.bean - bral bych je hned!

Editováno: , autor: lukash
Odkaz ke komentáři

Romariooo napsal:
NEBRAT!!! TO MÁ KAŽDÝ BLBEC.

Ty kola se mi taky nelíbí. Jedině Spidery nebo Speedline jsou super. Prostě co je original, to většinou vychází taky jako ta nejlepší varianta. Nepochybuju o tom, že na těch kombinacích pracujou designéři, kteří tomu rozumí rozhodně víc než my, když dělají vylepšení RSek... Jsem proti SKORO všemu tuzingu, ty auta to jenom kazí :(

A souhlasím s luke.bean, spíš každej blbec dělá ze svýho slabýho dízláka RS a pak machruje :-D

pořiď si opravdové RS a nemel hlouposti o kolech:-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...