Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dveře u řidiče jsou hrozně zatuhlé a težce se s nima otvírá/zavírá. Ikdyž jsem v hodně velkým kopci, kdy ostatní dveře nedrží v plně otevřeném stavu, ty u řidiče drží kdekoliv je nechám. Když chci zavřít, musim velkou silou a dotáhnout je až do zavřenýho stavu, ne jako u ostaních že se do nich tukne a oni se zavřu setrvačností. Zkoušel jsem je u pantu vyčistit a promazat, ale bez výsledku.

Snad jsem to vysvětlil dobře. Měl někdo podobný problem?

Vloženo (editace)

Měl jsem naprosto stejný problém jako Ty,pokoušel jsem se dokonce povolit panty a natočit je jiným směrem,ale výsledek stejný když jsem je zavíral tak jsem musel použít více síly na dovření a při otvíráni ani nemluvím kam jsem je v kopci otevřel tak držely a ani se nehly a řešení?pořádně jsem panty prostříkal technickým benzínem fakt pořádně!a pak jsem je prostříkal konkorem 101 a je to super :palec2::prc:

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo (editace)

Tak na to dneska ještě jednou vlítnu a zkusim to, díky

EDIT: Tak vše vyčistěno a opravdu dukladně promazáno a vysledek žádný, stále jdou ztěžka...

Editováno: , autor: Petr E
Vloženo (editace)

Dík, to jsem taky mazal, jde otáčet rukou ale beze změny. Škoda že se nedá nějak rozdělat, není tam šroubek ale nýt.

Editováno: , autor: Petr E
Vloženo

Měl jsem ten ten samý problém a pročistil jsem banty tech.benzínem se štětcem a ještě je pro jistotu prolil tím benzínem ,a po vysušení nastříkal pořádně WDčkem a bylo po pár otevřeních po problému(pro změnu jsem zase málem urval dveře při otvírání a přivřel nohu jak jsem byl zvyklý silou tahat) :D

Vloženo (editace)
Ahoj,já mám ten stjnej problm .Dnes prostříkáno WD tak uvidíme, ale jž ted je to o něco málo lepší ;)

nejde oto je pořádně vystříkat Wdečkem,ale důležité je vymrdat z tama ten bordel a potom mazat :prc:

Editováno: , autor: Radas1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...