Publikováno Červenec 26, 200817 r Dveře u řidiče jsou hrozně zatuhlé a težce se s nima otvírá/zavírá. Ikdyž jsem v hodně velkým kopci, kdy ostatní dveře nedrží v plně otevřeném stavu, ty u řidiče drží kdekoliv je nechám. Když chci zavřít, musim velkou silou a dotáhnout je až do zavřenýho stavu, ne jako u ostaních že se do nich tukne a oni se zavřu setrvačností. Zkoušel jsem je u pantu vyčistit a promazat, ale bez výsledku. Snad jsem to vysvětlil dobře. Měl někdo podobný problem?
Červenec 26, 200817 r Měl jsem naprosto stejný problém jako Ty,pokoušel jsem se dokonce povolit panty a natočit je jiným směrem,ale výsledek stejný když jsem je zavíral tak jsem musel použít více síly na dovření a při otvíráni ani nemluvím kam jsem je v kopci otevřel tak držely a ani se nehly a řešení?pořádně jsem panty prostříkal technickým benzínem fakt pořádně!a pak jsem je prostříkal konkorem 101 a je to super Upraveno Červenec 28, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Červenec 27, 200817 r Autor Tak na to dneska ještě jednou vlítnu a zkusim to, díky EDIT: Tak vše vyčistěno a opravdu dukladně promazáno a vysledek žádný, stále jdou ztěžka... Upraveno Červenec 27, 200817 r od Petr E
Červenec 27, 200817 r A co omezovač? Ten je OK? Musí se volně otáčet. Prý někdy ani nejde rozpohybovat a musí se měnit celý. A měl by se mazat každý rok
Červenec 27, 200817 r Autor Dík, to jsem taky mazal, jde otáčet rukou ale beze změny. Škoda že se nedá nějak rozdělat, není tam šroubek ale nýt. Upraveno Červenec 27, 200817 r od Petr E
Červenec 28, 200817 r tyto panty vyrábíme u nás ve firmě,jsem schopen je sehnat včetně vazelíny,nebo jen vačky,podložky pera,čepy(ty ale asi neroznýtujete.ceny nemám takže ....! 737784758
Červenec 30, 200817 r Měl jsem ten ten samý problém a pročistil jsem banty tech.benzínem se štětcem a ještě je pro jistotu prolil tím benzínem ,a po vysušení nastříkal pořádně WDčkem a bylo po pár otevřeních po problému(pro změnu jsem zase málem urval dveře při otvírání a přivřel nohu jak jsem byl zvyklý silou tahat)
Červenec 30, 200817 r Ahoj,já mám ten stjnej problm .Dnes prostříkáno WD tak uvidíme, ale jž ted je to o něco málo lepší
Srpen 1, 200817 r Ahoj,já mám ten stjnej problm .Dnes prostříkáno WD tak uvidíme, ale jž ted je to o něco málo lepší nejde oto je pořádně vystříkat Wdečkem,ale důležité je vymrdat z tama ten bordel a potom mazat Upraveno Srpen 1, 200817 r od Radas1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.