Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dveře u řidiče jsou hrozně zatuhlé a težce se s nima otvírá/zavírá. Ikdyž jsem v hodně velkým kopci, kdy ostatní dveře nedrží v plně otevřeném stavu, ty u řidiče drží kdekoliv je nechám. Když chci zavřít, musim velkou silou a dotáhnout je až do zavřenýho stavu, ne jako u ostaních že se do nich tukne a oni se zavřu setrvačností. Zkoušel jsem je u pantu vyčistit a promazat, ale bez výsledku.

Snad jsem to vysvětlil dobře. Měl někdo podobný problem?

Měl jsem naprosto stejný problém jako Ty,pokoušel jsem se dokonce povolit panty a natočit je jiným směrem,ale výsledek stejný když jsem je zavíral tak jsem musel použít více síly na dovření a při otvíráni ani nemluvím kam jsem je v kopci otevřel tak držely a ani se nehly a řešení?pořádně jsem panty prostříkal technickým benzínem fakt pořádně!a pak jsem je prostříkal konkorem 101 a je to super :palec2::prc:

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

• Autor

Tak na to dneska ještě jednou vlítnu a zkusim to, díky

EDIT: Tak vše vyčistěno a opravdu dukladně promazáno a vysledek žádný, stále jdou ztěžka...

Upraveno od Petr E

A co omezovač? Ten je OK? Musí se volně otáčet. Prý někdy ani nejde rozpohybovat a musí se měnit celý.

A měl by se mazat každý rok ;)

• Autor

Kde je ten omezovač?

Tady to máš :feve:

post-4075-1217175666_thumb.jpg

• Autor

Dík, to jsem taky mazal, jde otáčet rukou ale beze změny. Škoda že se nedá nějak rozdělat, není tam šroubek ale nýt.

Upraveno od Petr E

tyto panty vyrábíme u nás ve firmě,jsem schopen je sehnat včetně vazelíny,nebo jen vačky,podložky pera,čepy(ty ale asi neroznýtujete.ceny nemám takže ....!

737784758

Měl jsem ten ten samý problém a pročistil jsem banty tech.benzínem se štětcem a ještě je pro jistotu prolil tím benzínem ,a po vysušení nastříkal pořádně WDčkem a bylo po pár otevřeních po problému(pro změnu jsem zase málem urval dveře při otvírání a přivřel nohu jak jsem byl zvyklý silou tahat) :D

Ahoj,já mám ten stjnej problm .Dnes prostříkáno WD tak uvidíme, ale jž ted je to o něco málo lepší ;)

Ahoj,já mám ten stjnej problm .Dnes prostříkáno WD tak uvidíme, ale jž ted je to o něco málo lepší ;)

nejde oto je pořádně vystříkat Wdečkem,ale důležité je vymrdat z tama ten bordel a potom mazat :prc:

Upraveno od Radas1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.