rizecek Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 No dnes sa mi zase raz nieco podarilo, odkopol som si kolenom joystick ovladaca zrkadiel.. Da sa toto neako opravit (kupit len zlomeny vnutorny diel alebo musim kupit cely vypinac novy? Kolko to tak cca stoji? Dakujem za kazdu odpoved.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLD Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 No dnes sa mi zase raz nieco podarilo, odkopol som si kolenom joystick ovladaca zrkadiel.. Da sa toto neako opravit (kupit len zlomeny vnutorny diel alebo musim kupit cely vypinac novy? Kolko to tak cca stoji?Dakujem za kazdu odpoved.. Čau,stává se:-(.Seženeš třeba na AUKRU,tak za 200-300Kč (nový).Pohlídej si podsvícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) Pozri sa tu v bazare, cena podobna ako vyssie uviedol kolega... gold: necituj predchadzajuci prispevok, je to proti pravidlam fora! Editováno: 30. Červenec 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) Taky jsem byl šikovný a ulomil joystick, ale navrtal jsem malou dírku, dal tam čepík a zalepil. Trvalo to 15min a maká to. Editováno: 31. Červenec 2008, autor: Rada81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 No dnes sa mi zase raz nieco podarilo, odkopol som si kolenom joystick ovladaca zrkadiel.. Da sa toto neako opravit (kupit len zlomeny vnutorny diel alebo musim kupit cely vypinac novy? Kolko to tak cca stoji?Dakujem za kazdu odpoved.. ak este zhanas joystick na ovladac zrkadiel mozem ti poslat novy staci ked si vymenis to zlomene vnutro mam doma nejake vybrate.su nove a nepouzite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to automoto: ..mam zaujem.. ..a ty mas SS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) No mam to opravene. Do povodneho vonkajsieho kruhoveho ovladaca som nasadil kolik zo zasielky od automota, kedze ani jeden nebol vhodny, pilnikom som zbrusil hrany a zlepil som ho chemoprenom..definitivne nerozoberatelne.. ..(od vyroby sa to rozoberat da ,ale kedze v skodaservise mi povedali ze samostatny kolik sa nepredava, tak je to jedno... ..takze tak... Editováno: 14. Srpen 2008, autor: rizecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.