Přejít na obsah

Ovladanie zrkadiel

rizecek

Doporučené příspěvky

No dnes sa mi zase raz nieco podarilo, odkopol som si kolenom joystick ovladaca zrkadiel.. :( Da sa toto neako opravit (kupit len zlomeny vnutorny diel alebo musim kupit cely vypinac novy? Kolko to tak cca stoji?

Dakujem za kazdu odpoved..

Čau,stává se:-(.Seženeš třeba na AUKRU,tak za 200-300Kč (nový).Pohlídej si podsvícení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dnes sa mi zase raz nieco podarilo, odkopol som si kolenom joystick ovladaca zrkadiel.. :( Da sa toto neako opravit (kupit len zlomeny vnutorny diel alebo musim kupit cely vypinac novy? Kolko to tak cca stoji?

Dakujem za kazdu odpoved..

ak este zhanas joystick na ovladac zrkadiel mozem ti poslat novy staci ked si vymenis to zlomene vnutro mam doma nejake vybrate.su nove a nepouzite.

Odkaz ke komentáři

No mam to opravene. Do povodneho vonkajsieho kruhoveho ovladaca som nasadil kolik zo zasielky od automota, kedze ani jeden nebol vhodny, pilnikom som zbrusil hrany a zlepil som ho chemoprenom..definitivne nerozoberatelne.. ..(od vyroby sa to rozoberat da ,ale kedze v skodaservise mi povedali ze samostatny kolik sa nepredava, tak je to jedno... ..takze tak... :)

post-10391-1218713117_thumb.jpg

post-10391-1218713151_thumb.jpg

Editováno: , autor: rizecek
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...