galaher Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Čus.Potřebuji poradit.Jak mám zataženou ruční brzdu,tak po odbrždění mi při zhoupnutí zadku na mé octavii combi hrozně vrže zadek."" ne můj,ale na autě ... "".A ručka mi brzdí ne moc,ale až na samém konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Mám to samé, po zabrždění ručkou a vystoupení, mi vrzne vzadní nápravě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ale,jak na to aby to nevrzalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 mam to same!!jmenuje se to samostel nebo nejak tak!!Pozor neutahujte rucku jinak se vam spali kootuce !to vrzani zpusobuje to ze desky nejsou maximalne pritlacene na kotouci pokud ji utahnete az na posledni zub tak to vrzat nebude ale doporucuju vymenit zadni brzdice jinak nebude poradne fakcit rucka!nejak tak mi to rekl mechos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) Takže vyměnit zadní brzdy ? Editováno: 2. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 to mi dělá taky. Dělá to snad na všech octách a ne jenom na nich. Já to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Občas mi to taky udělá a určitě to není na výměnu brzd, ručka jen nemá takovou účinnost a tlak destiček není tak silný jako normál brzda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Jo jo, přesně tak. Mám sice vzadu bubny, ale když se nasedá do auta, tak mi to někdy taky zavrže a jde to od těch brzd... Ale já to nijak neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 (editace) Editováno: 1. Listopad 2012, autor: Pany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Ahoj, zjistili jste někdo čím to teda může být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Tak jenom pro informaci. Dnes jsem byl u kámoše, vyměnil jsem zadní desky a už to nevrže. Ty staré by sice ještě pár tisíc zvládli, ale to hvízdání mě deptalo. Možná stačilo jenom rozebrat a vyčistit, ale druhej kámoš si koupil špatné desky na svého Seata a tak mi prodal desky Ferodo Premier za 3 kilča, tak to nevyměň....Třeba to někomu pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 po 14 dnech jsem se vrátil ze Španělska (s autem se najelo 600km během toho) a dnes sednu do auta a zase to vrže. Takže problém je zpátky. Asi se to usadilo. Nenapadá mě, co by mohlo být špatně. Kotouče?Nesnáším to vrzání! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Na 1 Supu mi to dělá taky vyměněny desky a zadní kotouče a vrže to pořád, asi to bude zadní silenblok nevím zda to nemá stejnou nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Kdyby to bylo silentblokama, tak mi to nepřestane vrzat na chvíli po výměně brzdových desek ne? :|Drbe mi z toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 300km mi to taky po výměně nedělalo, dle mě to bylo tím že desky ještě pořádně nebyli ojete dle kotoučů. Po sednutí desek už to líp na ručku brzdí tím pádem vrže náprava v silenblocích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Kolik si dával za tu výměnu silentbloků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 (editace) Predtim tou vymenou bylo mysleno brzdy a desky .K tomu jsem se jeste nedostal. Jinak ten silenblok co jsem koukal do etky stoji cca 2600 na jednu stranu . Tak ze uvidim jak budu na tom s casem a jak dlouho me to jeste bude bavit poslouchat Editováno: 18. Listopad 2014, autor: Pavska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Tak jsem dnes byl u mého dvorního a silentblokama to určitě nebude.Při houpání auta (otevřu zadní dveře, vlezu nohou na práh a houpu) bez zabrzděných kol to nedělá.Při houpání auta (-) s ruční brzdou to hvizdá.Při rozjetí a zabrzdění to hvízdá.Takže zkusíme vyměnit brzdové desky za jiné. Předchozí byly Ferodo Premier a ty nové jsou to samé. Možná jsou prý "tvrdé". Máte nějaké doporučení na měkkčí? Zimmermann? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Ještě jeden zajímavý poznatek. Se 17" kolama mi to vrzalo. Přehodím na 15" zimáky a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajz Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Taky vržu. Mám kotouče i desky od feroda a asi spolu moc nekamaráděj. Desky dosedaj jak maj, ale kotouče jsou od nich špinavý a takový zaleštěný. Brzdný účinek nic moc. Jakou máte osvědčenou kombinaci na zadní ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryme_ Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 Zdravím, Přes zimu mi ruční brzda nebrzdila nic moc .. spíš jenom jedno kolo, nejspíš nějaký problém s lankem, protože mám pocit,že to někdy brzdí víc někdy míň. ještě jsem to neřešil .. není čas.. Přezul jsem na 17ky kola a taky začali vrzat. Na 16kach zimních to nedělalo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Bargár Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 (editace) Kryme_ ja mám 15 tky a stale mi to robí. Môj tatko vravel že je možné že sú to aj staré zadné tlmiče. Majú 23 rokov takže môže byť. Minimálne ich budem meniť a potom budem skúšať a odpíšem či sa niečo zmenilo. Editováno: 16. Duben 2023, autor: Andrej Bargár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.