RaKa Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Ahoj, víte někdo, zda stačí délka bezp. pásů na zadních sedačkách na upevnění autosedačky jané (maxicosi 0-6měsíců)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 nevím nic o této značce autosedačky,ale pás je dostatečně dlouhý na každou autosedačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 pokud budeš kupovat novou měli by Ti ve slušnějším obchodě nechat odzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 (editace) nevím nic o této značce,ale pás je dlouhý pro každou autosedačku,tedy pro homologované určitě.pokud máš na mysli tu přenosnou tak určitě,měli jsme tu přenosku ale od ticco. pardon nějak mi to blbne tak je to 2x,tak jsemto ještě opravil. Editováno: 19. Červenec 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 pokud budeš kupovat novou měli by Ti ve slušnějším obchodě nechat odzkoušet Kočárek a autosedačku máme objednanou, ale z pověrčivosti je zatím na krámě. Ale určitě tam zajedu a zkusím V případě nouze, dělá se nějaký "prodlužovák" na pás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 pokud budeš kupovat novou měli by Ti ve slušnějším obchodě nechat odzkoušet Kočárek a autosedačku máme objednanou, ale z pověrčivosti je zatím na krámě. Ale určitě tam zajedu a zkusím V případě nouze, dělá se nějaký "prodlužovák" na pás? no o tom jsem neslyšel, ale neboj bude to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Pas by mel bohate stacit na vsechny autosedacky, mam zkusenost se dvemi detmi a vsechny sedacky vcetne vajicky pasovali v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 (editace) ...já jen jestli je vůbec bezpečné sedačku umístit na dvobodový pás a jak je to ohledně zákona!? Editováno: 29. Srpen 2007, autor: hony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 ...ehm, ač nevím co tím chtěl básník říci, tak třetí ĎETSKÁ sedačka se nám do Renaultu ani do Octávky nevejde a nevlezou tam ani dva podsedáky (ty širší verze). Možná 2x sedačka + subtilní verze podsedáku, nebo 1x sedačka 2x subtilní podsedák. I tak se mi třetí dítě v tomhle autě nezdá jako bezpečná záležitost. Pokud dotaz nemíří na výše zmíněnou problematiku, pak se omlouvám za zbytečný příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 ...ehm, ač nevím co tím chtěl básník říci, tak třetí ĎETSKÁ sedačka se nám do Renaultu ani do Octávky nevejde a nevlezou tam ani dva podsedáky (ty širší verze).Možná 2x sedačka + subtilní verze podsedáku, nebo 1x sedačka 2x subtilní podsedák. I tak se mi třetí dítě v tomhle autě nezdá jako bezpečná záležitost. Pokud dotaz nemíří na výše zmíněnou problematiku, pak se omlouvám za zbytečný příspěvek. Ake velke mas deti? Ja vozim velku "vajickovu" autosedacku v strede a dva podsedaky po krajoch a nemal som problem to zmestit ani do felicie, ani do O1. Deti maju 1r4m, 7r, 8r a v pohode sa zmestia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 V případě středního dvoubodového pásu, je nutné používat cokoliv jiného (sedačka, podsedák)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 V případě středního dvoubodového pásu, je nutné používat cokoliv jiného (sedačka, podsedák)?? Ak mas v strede dvojbodovy pas, tak to sice vyzera blbo, ale podla zakona aj tak musis pouzit minimalne podsedak. Pre mensie dieta sedacku, co je asi aj lepsie, alebo v tych byvaju minimalne trojbodove pasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Budu kupovat novou autosedačku pro dcerku a rád bych nějakou s uchycením ISOFIX. Předběžně vítězí Römer SAFEFIX plus s přídavnou nohou. Jenže v návodu k autosedačce jsem se dočetl, že v autě mají být jakési vodící lišty, které se naklapnou na držáky ISOFIX. Ale já je v autě nemám. Viz. výsek z manuálu k autosedačce. Jak na to tak koukám, tak budou asi součástí té autosedačky a v autě je hledám zbytečně No nic, máte někdo zkušenosti s ISOFIXovými autosedačkami, nejlépe přímo s touto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Auto musí být na sedačky s úchyty ISOFIX předem připravené (na obrázku č. 2). Já je třeba na Oktávce mám, byla to zvláštní výbava. Pokud tam ty úchyty nemáš, musíš koupit klasickou sedačku na upevnění pásem. Dodatečně montáž myslím že není možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Já tedy doufám, že Tour (tj. faceliftová) Oktávka má ISOFIX úchyty již v základu. Každopádně jestli to jsou takový kovový účka mezi sedákem a opěradlem zadních sedaček, tak ty tam mám dva páry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Hledals dobře to je ono, klidně si kup ISOFIX, jinak některé sedačky se dají uchytit i klasickýmy pásy. Pokud koupíš jen na ISOFIX, tak to nemůžeš použít v autě nez ISO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Muzete nekdo prosim ty uchyty ISOFIX blejsknoout v realu? Otec by to mel mit na Fabii, ale nic tam nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jdu to vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tady to je (sedák je odklopen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak přesně tohle tam mám - akorát ne v modré barvě Ještě aby se za mě ta autosedačka vešla. Mám totiž sedačku řidiče nadoraz vzadu. Autosedačka "vajíčko" se tam nevejde. Holt ji nebudu kupovat na netu, ale budu muset vyrazit do terénu a vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Sedačku je vždy lepší kupovat v obchodě a pořádně jí odzkoušet jak do auta pasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tady to je (sedák je odklopen) Tak přesně tohle tam mám - akorát ne v modré barvě Ještě aby se za mě ta autosedačka vešla. Mám totiž sedačku řidiče nadoraz vzadu. Autosedačka "vajíčko" se tam nevejde. Holt ji nebudu kupovat na netu, ale budu muset vyrazit do terénu a vyzkoušet. To možná bude tím, že já mám auto modrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 taky jsem chtěl sedlo pro synka na isofix,ale ty ceny mě odradily,koupily jsme tedy klasiku za 2 t/kč,chycená je bežným bezp.pásem a hotovo,sice ho budu muset později vyměnit,protože bude špatně navíjet.levnější sedačka má taky své kvality a hlavně homologaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Možná taky jde o to, co chceš pro svýho synka. Teď mám auto, který ten ISOFIX má a je to bezpečnější, takže jdu do toho. Hošík roste a stejně mu musím koupit sedačku větší a když už je ta možnost, tak ji využiju (za to mě ten můj synek stojí) - toť můj názor, každý ať si dělá co chce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 ano,máš pravdu,já mám taky pro synka větší sedačku,je uspůsobená větší váze i výšce,popř.se z toho dá udělat i podsedák bez opěradla,každopádně ted je to připoutané bezpečnostním pásem a on má přes sebe ještě pás tý sedačky,tak si myslím že bezpečné to je,má to homologaci,prošlo to i nějakým testem se 4hvězdičkama,nevím co to přesně je za test,dostaly jsme k tomu nějaký lejstra,každopádně vyšla levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.