profor Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Rozhodol som sa po včerajšej prerábke jednej inštalácie alarmu že sem dám nejaké fotky prác "odborníkov" aby ste videli ako sa inštalujú alarmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Dorábka elektriky výhrevov, odstránenie vŕzgania palubky na FI a prerábka toho čo vidíte na prvých fotkách. Ďalej sú tam fotky káblu el inštalácie výhrevov čo som robil. Prerábka kabeláže je omotaná takou istou "chlpatou" páskou ako origo po celej jej montážnej dĺžke a pod sedačkami sú káble vedené v bužírkach... Všimnite si zvláštneho spojenia žltého káblu sirény, taktiež rýchlospojky.... Taktiež zapojenie diodového modulu, ktorý bol nielen že napojený paralelne a nie do série ale aj opačner takže diody nemali zmysel... Dverný vstup na alarme nebol použitý vôbec... V diodovom module nebol zapojený kontakt kufra... Zamykací impulz bol potiahnutý na pravý A stĺpik a nie ku komfortke na príslušný PIN... cena montáže odborníka bola 12 tisíc korún... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Ďalšia, staršia prerábka teraz OI kde som ťahal kábel GPS antény poza palubku a napájanie PDA a montáž immo... HF sada montovaná v servise na NOKIU... HF BT Parrot montovaná taktiež v servise... Jednotka alarmu len tak na eskapáske... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Multivan a kabeláž META ktorá vypadla po odobratí krytu nad nohami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Co se ti nelibi na tech lisovanych spojkach? Jinak samozrejme ty smotany draty moc pekny nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) v klidu škoda, že já ty bastly taky nefotim, občas sou i horší prasárny, jako vyndané rádio i s konektory, protože je při krádeži rádia uštíply a někdo je jen namotal u relé boxu OI to vypadá jak v lanovém centru, že se mi do toho ani nechce šahat, piny, co zůstanou v ruce, protože je někdo nalisoval jen kombinačkam atd Editováno: 3. Srpen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.